Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ



Ἡ φωτογραφία εἶναι λίγο παλιά ἀλλά ἀξίζει νά δημοσιευθεῖ. Προέρχεται ἀπό τό ἑορταστικό γεῦμα πού προσέφερε στό ἑστιατόριο Τάς τοῦ Λονδίνου ὁ τοπικός Σύλλογος Ἀλληλεγγύης Τούρκων Δυτικῆς Θράκης (22-9-2009), μέ κεντρικό ὁμιλητή τόν τουρκομουφτή Ξάνθης Ἀχμέτ Μετέ. Δεξιά ἀπό.... τήν τουρκική σημαία βλέπουμε μιά τεράστια σημαία τῆς αὐτόνομης Δυτικῆς Θράκης! Στούς 100 παριστάμενους περιλαμβάνονταν (καί μίλησαν) ὁ πρόεδρος τοῦ συλλόγου Ριντβάν Χατζημπεντέλ, ὁ Τοῦρκος ἀκόλουθος τῆς Πρεσβείας Ἐρντέμ Μουτάφ καί ὁ Χαλίτ Ἐρέν ἀπό τό ἰσλαμικό ἵδρυμα IRCICA.


Αὐτός ὁ Χατζημπεντέλ πάντως δέν περιορίζεται στά χώματα τῆς Ἀλβιῶνος: στίς 5/9/2011 ἦρθε στήν Ξάνθη, ἐπισκέφθηκε στά γραφεῖα τοῦ DEB τόν τοπικό ὑπεύθυνο Ὀζάν Ἀχμέτογλου καί ἔγινε μέλος τοῦ τουρκικοῦ κόμματος…
Σχόλιο: Πείτε μου τώρα αν κάποιος Αθηνέζος πολιτικός βγάλει ένα νομοθέτημα και μας καθήσει στον σβέρκο ως αρχιμουφτής Θράκης ένας οποιοσδήποτε ¨Μέτε¨, τότε πως πρέπει να χαρακτηρίσουμε αυτόν τον πολιτικό;
tourkikanea

1 σχόλια:

fnous fnous είπε...

Απειλούν την Ελλάδα, ρυθμίζοντας την τουρκική εξωτερική πολιτική.

Απειλούν την Ελλάδα με ακρωτηριασμούς, εφόσον αυτοί βρίσκονται πίσω από το "Μακεδονικό" ή το "Θρακικό" ζήτημα.
Ενθαρρύνουν την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, για να τρομοκρατούν τους Έλληνες, ζητώντας πώληση νησιών.

Όλα αυτά υποτίθεται για ένα χρέος.

Αγνοούν αυτά τα τέρατα του ιμπεριαλισμού και της τοκογλυφίας ότι όλα έχουν τα όριά τους.

Οι λαοί υποχρεούνται να ξεπληρώνουν τα χρέη τους, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνον με τη δουλειά τους και όχι με την περιουσία τους.


Αυτό είναι ένα πολύ βασικό όριο, γιατί δεν μπορεί κάποιος να απειλεί ανθρώπους ή λαούς με θάνατο.

Αν χαθούν αυτές οι περιουσίες, απειλούνται με "θάνατο" οι ίδιοι οι λαοί.

Αυτό, όμως, εκτός από ανήθικο είναι και παράνομο.

Είναι τόσο παράνομο όσο και το να ζητάει ένας τοκογλύφος από έναν δανειολήπτη να του αποσπάσει το νεφρό ή το συκώτι ή την καρδιά του για κάποια χρέη του.

Δεν μπορεί κανένας να απειλεί τη ζωή ανθρώπων ή λαών για χρέη.

Απειλείται η επιβίωση του ελληνικού λαού, αν χάσει έναν "πνεύμονα", όπως είναι ο ΟΤΕ ή το "συκώτι", όπως είναι η ΔΕΗ. Πρέπει να τραβηχτεί η Ελλάδα από το τραπέζι του "σφαγείου".

Όμως, για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει η ίδια η Ελλάδα να βρει τους δικούς της προδότες, ώστε να βρει τα αδιάσειστα εκείνα στοιχεία, τα οποία χρειάζεται, για να εξηγήσει στο παγκόσμιο κοινό ότι είναι θύμα και όχι θύτης …

Να αποδείξει με στοιχεία ότι είναι ένα θύμα του ιμπεριαλισμού της Γερμανίας και των Εβραίων τοκογλύφων και όχι ένας τεμπέλης, ο οποίος προσπάθησε να επωφεληθεί από την εργασία τού γερμανικού λαού.

Γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να πάνε οι Έλληνες πολίτες έξω από τον Άρειο Πάγο και να πιέσουν τη δικαστική εξουσία να τους κλείσει όλους αυτούς στη φυλακή αρχής γενομένης από τον Αλογοσκούφη.

-----------------------------------------

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

ΗΛΙΘΙΟΙ θα ειμαστε…