Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Τρεμόπουλος: Το έξυπνο παλικάρι...



Για πες μας κύριε Τρεμόπουλε, γιατί δεν καταλάβαμε… Μας είπες ένα παραμύθι αλλά επιμελώς ξέχασες να μας πεις για τον... "δράκο". Γι αυτό κι εμείς, είπαμε να σε προκαλέσουμε γράφοντας για τον "δράκο"...
Συμφωνείς αγαπητέ Τρεμόπουλε να ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ και τα έσοδα των Εβραϊκών Συναγωγών ανά την Ελλάδα αλλά και το ΚΙΣ;
Συμφωνείς να φορολογηθούν για ....
την ακίνητη περιουσία τους για να σωθεί η χώρα μας;
Συμφωνείς να αλλάξει ο νόμος που επιτρέπει τους Εβραίους της Ελλάδας να φορολογούνται στο... Ισραήλ;
Συμφωνείς να μπουν ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ σε όλες της ΜΚΟ που χρηματοδοτήθηκαν με ποσά μεγαλύτερα των 10.000 ευρώ;
Να μας το διευκρινήσεις ρητά και ξεκάθαρα.
Να σε ακούσουμε να αναφέρεσαι και στην Εβραϊκή θρησκεία που επίσης απολαμβάνει ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ στη χώρα μας.
Επίσης, θα μας πεις αν συμφωνείς να ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ οι Τράπεζες που καταφέρνουν να παρουσιάζουν κέρδη εν καιρώ χρεοκοπίας;
Συμφωνείς να ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ… η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και να ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ που οφείλονται στους μετόχους της, λόγω του ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥ δικαιώματος που της δόθηκε να εκδίδει ΕΝΤΟΚΩΣ χαρτονομίσματα;
Συμφωνείς να ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ της Τράπεζας της Ελλάδος μέχρις φυσικών προσώπων;
Δεν ζητάμε τίποτα σπουδαίο. Απλές νομοθετικές ρυθμίσεις είναι, σαν αυτές που επικαλείσαι και που απαιτούνται να γίνουν προκειμένου να αποκοπεί η Εκκλησία από το Κράτος.
Αλλά αν έχεις τα κότσια…, να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να αποκοπεί ΠΡΩΤΑ η ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ από τις φλέβες των φορολογουμένων και να διαγραφούν τα χρέη του Δημοσίου προς αυτήν. Γιατί, ξέρεις ότι οι Έλληνες δεν έχουν πρόβλημα να πληρώνουν τους μισθούς των ιερέων ακόμα κι αν αυτοί είναι καθολικοί ή μουσουλμάνοι. Αλλά να πληρώνουν τους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ που κρύβονται πίσω από δήθεν ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ οργανισμούς… σίγουρα ΔΕΝ το θέλουν.
Να πληρώνουν ψεύτες και κλέφτες πολιτικούς δεν θέλουν που ΔΕΝ τολμούν να πουν στους ψηφοφόρους τους ΠΟΙΟΙ κρύβονται πίσω από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και την ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ και με ποιό δικαίωμα υποχρέωσαν το Δημόσιο αντί να ΕΚΔΙΔΕΙ… ΑΤΟΚΟ χρήμα… να το δανείζεται ΕΝΤΟΚΩΣ από ιδιωτικά ιδρύματα… που έφεραν ψευδείς τίτλους δήθεν Κρατικού οργανισμού με σκοπό την πλάνη και την εξαπάτηση του κόσμου.
Τι έγινε κύριε Τρεμόπουλε; Ανατρίχιασες; Και να με συγχωρούν οι Εβραίοι της Ελλάδας (οι οποίοι και λειτουργείτε απολύτως σύννομα και σύμφωνα με όσα ορίζουν οι νόμοι και τα Προεδρικά Διατάγματα που έχουν συνταχθεί και υπογραφεί μέχρι σήμερα), αλλά το όλο θέμα το ξεκίνησε ο κύριος Τρεμόπουλος. Προς αυτόν λοιπόν οι οποιεσδήποτε βολές σας.
Παρακαλούμε να παρακολουθήσετε με μεγάλη προσοχή το βίντεο που ακολουθεί των δηλώσεων του κυρίου Τρεμόπουλου...




12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

με το σκοπιανό δεν τον ρώτησαν?? τι άποψη έχει γενικά ο τυπάκος για τους σκοπιανούς, μπορει να μας πει???

Ανώνυμος είπε...

Ρε Τρεμόπουλε, αντε πάρε καμία πιπα απο τον Γρουεφσκι και σταμάτα να πιάνεις στο στόμα σου την εκκλησία.

Ανώνυμος είπε...

Νεοταξίτες με πρόσχημα την οικολογία για να παραπλανούν τους αδαείς!!!

Ανώνυμος είπε...

anthelliniko skouliki.syntoma tha pethanei omos opos oloi oi parea tou.

Ανώνυμος είπε...

tremopoylos skoyliki megalo kai sixamero opoy ton blepete ksylooooooo.....

Ανώνυμος είπε...

Η εκκλησιαστική περιουσία είναι πιο σίγουρη στα χέρια της εκκλησίας. Η εκκλησία όχι μόνο δεν πρέπει να δώσει τίποτα αλλά πρέπει να μαζέψει όσα περισσότερα μπορεί.

Ο ΠΟΝΤΙΟΣ είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Ε Φ Ι Α Λ Τ Ε Σ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΙΗΚΙΣΟΥΝ. ΨΗΦΙΖΩ ΕΚΛΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Η οικολογία παίζει πολύ στη ΝΤΠ. Αν σκεφτείται πως ο David Mayer de Rothschild ηγείται μιας οικολογικής εκστρατείας ενάντια στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. (ο μύθος των Νεο-Ταξιτών για να εισπράτουν φόρους από την παραγωγή του διοξειδίου του άνθρακα) Οι οικολόγοι πράσινοι είναι απλά ένα πιόνι στην σκακιέρα των Rothschild. (κατά τη γνώμη μου)

Ανώνυμος είπε...

Καλά τρεμοπουλε θα ερθει και σενα η ωρα σου. Νομιζεις οτι θα γλυτωσεις εσυ?

Ανώνυμος είπε...

Τα σκουλήκια τρώνε μόνο χώμα

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΝΤΠ ΛΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ

GZofSparta είπε...

ρε ποιοι μαλάκες τον ψήφισαν;πραγματικά τώρα...μα τόσο απελπισμένοι ήσαν αυτοί;;;έλεος δηλαδή!αλλά θα μου πει κάποιος "γιατί ρε,αυτοί που ψήφισαν ΓΑΠ,κατάλαβαν το λάθος τους και το έριξαν στα σκληρά των οικολόγων κίτρινων"...δε πάμε καλά...δε πάμε καθόλου καλά!!και μετά λέτε "Α πάμε να τους κρεμάσομε!πάμε να τους κάψομε!Γουδί Γουδί!!"ναι τώρα σε λίγο θα γίνουν αυτά...αα ρε πώς κατάντησαν την Ελλαδάρα...αχ ρε Πασόκ...προδότες και ανθέλληνες...έναν μονάρχη ισχυρό,δυνατό,κάθετο και βίαιο θέλομε τώρα,τον οποίον ο λαός θα ακολουθεί δίχως φόβο και πάθος,παρά μόνο με απαράμιλλο ζήλο για την εκπλήρωση κάθε του διαταγής!!!