Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Χάρτης-σοκ των Τούρκων! "Σβήνουν" Δωδεκάνησα, φθάνουν Κρήτη!


Ο χάρτης που δημοσιεύεται σε τουρκικά ΜΜΕ είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικός για τις προθέσεις και τις επιδιώξεις της Άγκυρας! Στην επεξήγηση του χάρτη οι Τούρκοι χρωματίζουν με κίτρινο χρώμα την “υφαλοκρηπίδα που οι Έλληνες ισχυρίζονται πως κατέχουν”,με πορτοκαλί της Κύπρου και μετά αρχίζουν τα....
παράλογα. Με το γαλάζιο χρώμα φαίνεται η υφαλοκρηπίδα που έχουν οι Τούρκοι και με το σκούρο μπλε αυτή …που ονειρεύονται! Όπως είναι διακριτό οι Τούρκοι “σβήνουν” από το χάρτη …τα Δωδεκάννησα και φθάνουν σχεδόν ως τη Κρήτη! Το θράσος δεν έλειψε ποτέ από τη Τουρκία! Η Άγκυρα είναι αναμενόμενο θα θέσει ζήτημα ζωτικού χώρου ,θα μας υπενθυμίσει ότι έχει τις μεγαλύτερες σε έκταση ακτές σ΄ όλη την Ανατολική Μεσόγειο και άλλα σχετικά. Το χειρότερο είναι ότι όπως συμβαίνει συχνά,θα βρει …κατανόηση ακόμη και από ελληνικά χείλη ,που έχουν προφανώς μπερδέψει τη καλή γειτονία με …το “νταβατζηλίκι” που προσπαθεί να πουλήσει η Άγκυρα όχι μόνο στην Ελλάδα ,αλλά σ΄ όλη τη περιοχή. Υπάρχει Διεθνές Δίκαιο που προβλέπει τα πάντα. Αυτό οφείλει να σεβαστεί η Τουρκία και όσο το γρηγορότερα το καταλάβει,τόσο πιο κερδισμένη θα βγει. Σε διαφορετική περίπτωση αν συνεχίσει να ακολουθεί τη τακτική της έντασης και των απειλών, θα είναι η μεγάλη χαμένη.
Πηγη 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο είναι στην εξουσία το ανδρίκελο που ονομάζεται (πα......ου), ουτε να τον γραψω πλεον δεν καταδέχομαι αυτο θα γίνει πραγματικότητα !!!!!!!!!!πρέπει να αναλάβουμε δράση και γρήγορα !!!!!!Όποιος κατάλαβε κατάλαβε

Ανώνυμος είπε...

1.31 ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΗΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

apla xeroun :ta exoun brei me tous ellines prodotes ston 25 mesimvrino.kai esti deixnoun o xarti.alla den ftene oi prodwtes.emeis eimaste oi autoxeires pou tous afisame na ta kanoun.

Ανώνυμος είπε...

kai giati o stratos na kanei oti leei o papandreoy?exoyme strato k exoyn orkisti na diafilasoyn tin akereotita toy kratoys ,as analavoyn drasi an gini kati .

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ ΤΩΝ S-300 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ.....ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗ ΣΑΚΑΡΑΚΑ ΤΟ ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟ 78 ΤΟ ΧΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ 87 ΤΟ ΣΙΣΜΙΚ, ΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ Η ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΥΠΙΔΑ.......!!!!
ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡΕ ΦΙΛΕ (2:05μμ-2:20μμ) ΓΡΑΦΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ.
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

grafw etsi(2.05)giati eimai sto exwteriko kai en wra douleias,mou einai ligaki duskolo na ta grapsw ellinika.makari na mporousa na to grapsw ellinika...

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.ΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

Pou einai o stratos oeo?