Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ψηλά τις σημαίες..


Φιλαρακια μου καλα, οι πρωην πιθηκοι , αυτοι που κουβαλουν το συμπλεγμα της κατωτεροτητας για αιωνες,οι εξευγενισμενοι πρωην (;)ανθρωποφαγοι,αυτοι που μεγαλωσαν με ηρωες τους τον Μπατμαν,τον Τεν Τεν και τον Μικυ Μαους , με κυνισμο και μοχθηρια διαλαλουν με αγαλλιαση ,οτι ηρθε η ωρα να ριξουν χωμα στο φερετρο της Ελλαδος. ” Οι Ελληνες πρεπει να πεινασουν “ ” ΟΙ Ελληνες πρεπει να κρυωσουν “ ” Οι Ελληνες θα ψαχνουν στα...
σκουπιδια για φαγητο “ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΜΩΝΙΤΕΣ ΟΤΙ Η ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΩΡΙΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟ. Κι επειδη ο ψευτοπολιτισμος τους χιλιοαποδειχτηκε ατοφια κοπρια , προσποιουνταν οτι καταλαβαιναν την Ελληνικη κοσμοθεωρηση και φιλοσοφια , που δεν ειναι αλλη απο τη φιλοσοφια της Ζωης και του Θανατου. Οταν οι νευρωνες του εγκεφαλου σου κολυμπουν στη μπυρα και στο λουκανικο , οταν στο αιμα σου ρεει ποπ κορν,οταν οι παραδοσεις σου χωρουν σ ενα ρολο τουαλεττας , τοτε μοιραια δεν μπορεις να συλλαβισεις τη λεξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Δεν μπορεις , εστω κι αν εχεις διαβασει, να καταλαβεις το νοημα της απαντησης του Στρατηγου Καραισκακη , σ αυτους που του εταζαν δοτη ” ελευθερια “. ” ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΓΑ ΕΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥ ΤΖΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΩ “…
Πηγη 

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτοί είναι "πρώην πίθηκοι", εσύ τί είσαι ρε φασιστοειδές υποκείμενο? Απόγονος ανδρομέδιων εξωγήινων? Σύρε τώρα να διαβάσεις για την ναυμαχία του Ναβαρίνου, εσύ και τα φασιστοειδή που σε διαβάζουν, για να μάθετε πόσο "εχθροί της Ελλάδας" στάθηκαν οι Δυτικοί χωρίς τους οποίους θα ήσασταν ακόμα υπήκοοι του Σουλτάνου.

Ανώνυμος είπε...

α ρε καυμενε..........ε τοτε τραβα να ζησεις με τους φιλους σου τους πιθηκους τι καθεσαι εδω ρε 9.52?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω μαζί σου 10.01.

Ανώνυμος είπε...

9.52 εισαι καρασιωνιστης και μεγαλος οπορτουνιστης. Τραβα με τους ομοιους σου να κανετε μια σατανιστικη ομαδα να γλυφετε τις οπλες του κυριου σας, δουλοι.

Ανώνυμος είπε...

9.52 ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΦΙΛΕ 9,52 ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΡΡΙΘΜΗΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανωνυμε τι μας λες;
Ζω 25 χρονια στα ξενα και μετα γνωσεως λεω οτι ειναι ΒΑΡΒΑΡΟΙ.
Αγγλια, Γαλλια, Γερμανια,ΝΖ, Αυστραλια ενα ματσο βαρβαροι.
Μην σε ξεγελουν με την υποκρισια τους.Ειναι βαρβαροι με ολη την σημασια της λεξεως.
Μονοι μας ελευθερωθηκαμε και πολλες φορες οι βαρβαροι σταθηκαν εμποδιο.
Οσο για το Ναβαρινο,διαβασε λιγο,γιατι ηλθαν και θα καταλαβεις.
Ειναι στο ελεος του σαπιου συστηματος.Ποτε δεν εχουν τιποτα δικο τους.Η χωρα, η γη που ζουνε δεν τους ανηκη.Ολα ανηκουν στις τραπεζες.
Αυτα δηλαδη που πανε να κανουν και στους Ελληνες.
Μπασταρδοι, κεραταδες, πουστηδες και πουτανες, δολοφονοι και ανωμαλοι γεματος ο τοπος.
Αυτα θαυμαζης;Σε ολους τους πολεμους που ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ εχουν κανει και κανουν η απανθρωπια τους και η βαρβαροτητα πλουσια! Η ιστορια τους ειναι ενα εγκλημα κατα της ανθρωποτητος.
Κατ'εμε καμια η διαφορα των βαρβαρων της Ανατολης απο τους Δυτικους.
Ιστορια φιλε ιστορια....και θα ανοιξουν τα ματια σου.

Ανώνυμος είπε...

ασχημο πραγμα η ημιμάθεια 09:25

άσχημο πράγμα να μη διαβάζεις Ιστορία και να έχεις άποψη εκπεφρασμένη με βεβαιότητα

Ανοιξε κανα βιβλίο και ξαναέλα να μιλήσεις ταλαίπωρε φραγκογενιτσαρε

Ανώνυμος είπε...

Στα φασιστάκια πιο πάνω δεν θα απαντήσω, έτσι κι αλλιώς η ανύπαρκτη διανοητική τους στάθμη δεν θα επέτρεπε να με καταλάβουν. Αλλά στον φίλο του 10.47, που δεν βάζω στην ίδια κατηγορία μ'εκείνους, έχω να απευθύνω μια ερώτηση. Αφού είναι "μπάσταρδοι", "βάρβαροι", "κτήνοι" κλπ κλπ κλπ, γιατί κάθεσαι μετανάστης στις χώρες τους και δεν έρχεσαι στην Ελλάδα να ζήσεις και να δουλέψεις μαζί με τους συμπατριώτες σου και πάνω απ'όλα ΑΝΘΡΩΠΕΣ, αγαπητέ? Γιατί προτιμάς να ζεις ο ίδιος και να μεγαλώνεις τα παιδιά σου ανάμεσα στους "πούστηδες" και τις "πουτάνες", αντί να τα φέρεις να μεγαλουργήσουν ανάμεσα στους ΕΛΛΗΝΕΣ? Για να δω την απάντησή σου!

Ανώνυμος είπε...

Ανελλήνηστε και φραγκοπροσκυνεμένε 9.52, σε διόρισε κανείς αρμόδιο να μοιράζεις πιστοποιητικά φρονημάτων? το μόνο φασιστάκι που υπάρχει εδώ μέσα είσαι εσύ.

Ανώνυμος είπε...

Μάθετε να γράφετε πρώτα Ελληνικά χωρίς διάσπαρτα ορθογραφικά λάθη μαλακισμένα, και μετά κάνετε μαθήματα Ελληνισμού. :-)

Ανώνυμος είπε...

μήπως είμαι και "απάτριδος" όπως έλεγε σε προηγούμενη ανάρτησή του ο διαχειριστής της αγαπημένης σας ιστοσελίδας? έχει πλάκα να σε λένε ξενόδουλο άνθρωποι που, από τον τρόπο που γράφουν και μιλούν τα Ελληνικά, καθιστούν προφανές ότι είναι μπάσταρδοι τουρκόσποροι.

Ανώνυμος είπε...

9.52 πόσα παιρνεις και απο πού τον παίρνεις για να κάνεις το λιβανιστηρι των σιωνιστων;

Ανώνυμος είπε...

παίρνω (τον μήνα) περίπου όσα παίρνεις στήνοντας κώλο ένα χρόνο στον εργοδότη σου. βράσε στο ζουμί σου. :-)

Ανώνυμος είπε...

12.24 παλουκαρι μου μη συγχίζεσαι και θα σου ανεβει η πιεση στα υψη. Αυτα που παιρνεις τον μηνα δεν θα σε φτανουν ουτε για ζήτω σε λιγο.

Ανώνυμος είπε...

9.52 ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΘΕΛΟΥΣΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

9:52 ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΦΕΣΑΙ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΟΥΜΕ-ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ? ΘΑ ΣΤΗ ΧΑΛΑΣΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΤΑΪΣΩ! ΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ! ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ!ΕΞΥΠΝΟΣ!ΕΤΥΜΟΛΟΓΟΣ,ΠΟΛΥΓΡΑΦΩΝ ΥΠΕΡΟΧΟΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ,ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝ Κ.Τ.Λ.

Ανώνυμος είπε...

γαμω τη φαρα σου ανθελληνικο σκουλικακι..βρηκατε τον καιρο που βγηκαν οι βρωμιες στον αφρο να βγητε και σεις απο τον ιδεολογικο σας υπονομο,προδοτες του κερατα..σηγουρα εισαι και απατρις,ανθελληνας,αθεος,αντιχριστος μεταναστολαγνος.κλπ κλπ..το ξερουμε το φρουτο..εισαι απαυτα τα παιδακια με παραφουσκωμενη τσεπη και υπερπλασια εγκεφαλου...σε λιγο θα δεις που θα μπεις ο μισθος σου κουφαλα..δεν εμαθα καλη ορθογραφια..δεν με συνγκηνουσαν τα ητα ,γιωτα ωμεγα κλπ..με συνγκηνουσε ομως απο μικρο παιδι ο εθνικος υμνος και ιστοριες για ΑΝΤΡΕΣ που εδωσαν τη ζωη τους για να μπορουν τωρα διεθνιστικα μαλακισμενα να αμολανε το ανθελληνικο τους δυλητηριο χωρις καμια τημωρια...για ενα να εισαι σηγουρος...θα ερθει συνκρουση,και οι πρωτοι που θα πληρωσετε τη νυφη θα ειστε εσεις.Απο Κρητη ..με πολυ οργη και μεγαλη ορεξη για εκδικηση

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην σκίσετε κανένα καλσόν. κάτι ξέρετε και φυλάγετε τις "παλικαριές" σας για πίσω από τα πληκτρολόγια μόνο, ως θρασύδειλα πουστράκια που είστε. γιατί στον έξω κόσμο, σας περιμένουν "πηγάδες".

Ανώνυμος είπε...

Γυφτο 7.30 πηγαινε στη στοα σου να γονατισεις μπροστα στον αφεντη σου μηπως και σου δώσει τον 33ο βαθμο και παρεις προαγωγη στο σκυψημο.