Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!


Το σχέδιο της Κυβέρνησης του Μνημονίου, η οποία εκτελεί πειθήνια τις εντολές της Μέρκελ και των δανειστών της τρόϊκας, ολοκληρώνεται με ταχείς ρυθμούς. Ήδη, το συμπέρασμα της τελευταίας συνεδρίας της Λέσχης Bilderberg ήταν: "επιτέλους η Ελλάδα καταστράφηκε οριστικά". Αυτό που απομένει πια στους σατανικούς σχεδιαστές της διάλυσης της Ελλάδας, είναι, μετά το...
κράτος, να χρεοκοπήσει και ο λαός! Η Κυβέρνηση του Μνημονίου, πρέπει να δώσει σύντομα λογαριασμό στην τρόϊκα και στην Γερμανία. Ένας λογαριασμός που λέει ότι η χώρα και ο λαός της πρέπει να παραδοθούν, γυμνοί, ξυπόλητοι στους νέους κατακτητές! Εξαθλιωμένοι, απένταροι, άνεργοι και ανίκανοι να κρατήσουν τα σπίτια τους! Να παρακαλάνε για ένα κομμάτι ψωμί. Οι μισθοί στη χώρα πρέπει να μοιάζουν με αυτούς στη Σομαλία ή το Μπαγκλαντές. Αυτή είναι στην πραγματικότητα η γραπτή εγγύηση που ζητεί το ΔΝΤ για την εξασφάλιση των δανειστών και την τελική υποδούλωση της Ελλάδος και του λαού της ! Ο κ. Βενιζέλος δεν απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για το εάν "χρεοκοπημένη χώρα σημαίνει και χρεοκοπημένος λαός", όμως η...σιωπή του επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Το χρεοκοπημένο κράτος που συμπεριφέρεται ως νταβαντζής ή ...προστάτης, ξεζουμίζει με κάθε τρόπο τον Έλληνα φορολογούμενο και δεν πρόκειται να σταματήσει τους άγριους και ανηλεείς φόρους, έως ότου εξαντλήσει τη συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυριών. ΜΟΝΟΝ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΙ΄ΑΥΤΗ! Όσο ο Έλληνας πληρώνει (ό,τι έχει) η τυραννία της χούντας θα γίνει πιο βάναυση!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!
Πηγη 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λαθος σειρα. Πρωτα χρεωκόπησαν τον πολιτη, και μετα το κρατος.

Ανώνυμος είπε...

Τα κάνουν συγχρόνως. Τα θέλουν όλα. Θέλουν εμάς.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο από όλα είναι ότι μέσα σε αυτή την "κυβέρνηση" των ρουφιάνων και των δοσίλογων υπάρχουν και ορισμένα κορόιδα που πραγματικά πιστεύουν ότι θα σώσουν τη χώρα. Να ξέρουν ότι κανένας δεν πρόκειται να εκλεγεί ξανά, ούτε αυτός ούτε τα παιδιά του και ούτε τα εγγόνια του και όπου τους συναντάμε θα έχει ξύλο, αυγά και γιαούρτι. Να φροντίσουν από τώρα σε ποια χώρα θα μένουν σε λίγους μήνες αυτοί και όλο τους το σόι. Οι υπόλοιποι θα κυκλοφορούν τοίχο - τοίχο σαν τα κοπρόσκυλα στο δρόμο. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΑΧΥΡΟ ΓΙΑ ΣΚΙΑΧΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ.

ΕΥΡΟ-ΠΑΙΟΣ είπε...

Για να ξεπουλάνε ότι θέλουν χωρίς προβλήματα!

Ο λαός ακόμα μπορεί και κινείτε και έχει ακόμα χρηματικά αποθέματα όπου αυτό εμποδίζει την κυβέρνηση και το ΔΝΤ να κάνουν όπως θέλουν την δουλειά τους. Αυτά σε λίγο καιρό θα τερματίσουν την στιγμή που ο λαός δεν θα έχει μια να κινηθεί και θα κάνουν ότι θέλουν! **Θα πουλάνε και θα Αγοράζουν**

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΝΕΟ ΕΑΜ ΜΕ ΟΠΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια μου Έλληνες
ΠΡΟΣΟΧΗ !
Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ !
Αναλογιστείτε πάρα πολύ καλά αυτή τη παροιμία του λαού μας!
Αυτό που επιδιώκουν με κάθε τρόπο, είναι η πρόκληση άναρχων βίαιων επεισοδίων και γενικευμένων ταραχών και οπωσδήποτε θέλουν να ξεκινήσει
ΑΤΑΚΤΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ που να εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα.
ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΡΟΣΕΞΤΕ!
Επειδή αυτή τη στιγμή επείγει η προειδοποίηση, το σχέδιο τους πιο αναλυτικά θα σας δοθεί μέσα στις επόμενες μέρες.
Νομίζετε ότι το τόσο περισσό θράσος των ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ πλέον κυβερνώντων είναι τυχαίο;
Δεν είναι, καθώς δεν είναι τυχαία ούτε η επίθεση που έχουν πλέον εξαπολύσει εναντίον των πολιτικών τα «μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων» Μ.Μ.Ε. που μέχρι χθες τους λιβάνιζαν!
Υπάρχει εντολή να επιτύχουν τυφλή οργή κατά πάντων!
Ταυτόχρονα σπέρνουν συνεχώς στο λαό τη ΔΙΧΟΝΟΙΑ.
Ούτε η απίστευτη και αλλοπρόσαλλη υπερβολή των μέτρων είναι τυχαία.
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ και πρέπει ΚΑΙ η ιστοσελίδα μας να προσέξει πολύ!
Μην ξεγελασθεί και παρασύρει το λαό σε ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΝΑΡΧΕΣ καταστάσεις.
Το ΝΑΤΟ που έχει δίπλα μας (στο Κόσσοβο) το μεγαλύτερο στρατόπεδο στον πλανήτη και η ΚFOR προετοιμάζονται εδώ και 2 χρόνια για επέμβαση στην Ελλάδα σε περίπτωση γενικευμένων ταραχών.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ!
Προσέξτε καλά! Γιατί θα την πατήσουμε.
Θέλουν οπωσδήποτε πρόσχημα για να μπουν ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ !
Και θα βρεθούμε εκτός από οικονομική, και υπό στρατιωτική κατοχή ταχέως και μάλιστα μετά από την απίστευτη επίθεση που έχουν εξαπολύσει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ!!!;;; ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ παγκοσμίως εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων, η Παγκόσμια Κοινή Γνώμη είναι ήδη προετοιμασμένη !
Επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ με κανέναν τρόπο να παρασυρθούμε σε αυτό που επιδιώκουν.
Ότι ενέργειες θα κάνουμε προς αντιμετώπιση των Νοητών αυτών Θηρίων θα πρέπει να είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ από Έλληνες ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ γι’ αυτό το σκοπό.
Έλληνες αδέλφια μου, πιστοί, άπιστοι, χλιαροί, αμφιταλαντευόμενοι, άθεοι ,σας παρακαλώ όλους σας να προσεύχεσθε ΣΥΝΕΧΩΣ!
Το πρώτο και μεγαλύτερο όπλο μας ήταν πάντα και θα είναι η προσευχή.
ΑΥΤΗ θα μας δώσει και θα βοηθήσει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα αναλάβουν τη σωτηρία της πολυαγαπημένης μας αιμορροούσας Ελλάδας.
Έλληνες αδέλφια μου σας ικετεύω, κάντε προσπάθεια μετανοίας .Δεν υπάρχει πλέον χρόνος.
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !
Θα χαθούμε όλοι μας !
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
Αφήστε τα πονηρά σας έργα και γονατίστε μπροστά στο Θεό μας , παραδεχτείτε τα σφάλματα σας και ζητήστε να μας συγχωρέσει. Και θα το κάνει.
ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ .ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ.
ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ…………………….


Α-Ω

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΟΙ ΑΠΟΨΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ .ΟΛΟΙ Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΧΘΕΣ .Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΝΧΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ .ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Η ΤΟΥΡΚΗΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Ανώνυμος είπε...

H προδοσια αρχιζει εκ των εσω. Εχουν προδοτη αρχηγο σε ολα τα σωματα ασφαλειας και στο Πενταγωνο. Κριμα που δεν υπαρχουν καποιοι στρατηγοι να δρασουν συνωμοτικα και να ανατρεψουν τους δουλους του Ροθτσαϊλντ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΘΑΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ