Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Καταλάβαμε....




Η Συγκεκριμένη κυρία είναι ΥΠ.Παιδείας...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ηξερα οτι ο διαβολος γαμαει τετοιες πατσαβουρες,τωρα μπορω να τον λεω και διαβολοσαβουρογαμη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.Το κεφάλι σου θέλει χτύπημα στο πεζοδρόμιο μέχρι να γίνει πολτός

Ανώνυμος είπε...

Ξεκωλιάρα...

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΡΠΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΠΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορει να λεει οτι θελει .Εγω ξερω οτι βαζουμε λεφτα απο την τσεπη μας για να δουλεψουμε στο σχολειο μου.Η σχολικη επιτροπη Πρωτ.Εκπ. της 5ης Δημοτικης Κοινοτητας Δημου Αθηναιων,εστειλε εντυπο να το συμπληρωσουμε και να το στειλουμε με fax ολα τα σχολεια της περιοχης,για να βγαλει φωτοτυπιες σε οσα βιβλια μας λειπουν.Δηλ.χαρτι για φωτοτυπιες υπαρχει για τα βιβλια οχι.Μεχρι τοτε οτι βαλουμε απο την τσεπη μας αφου ολες οι ελλειψεις στα σχολεια κινουνται στον αστερισμο του...βερεσε.Και για ολα αυτα την πληρωνουν ΠΑΝΤΑ τα παιδια.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

η αγαμια...χτυπαει κατ' ευθειαν στον εγκεφαλο...
ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΗΘΗΣΟΝΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Μα ηδη εχει πουλησει τη ψυχη της στο διαολο... Να δεις χαρες οταν ερθει η ωρα της... (ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ)

Ανώνυμος είπε...

Και στη Δευτ/θμια τα ίδια γίνονται συνάδελφε!!! Κι εμείς βάζουμε από την τσέπη μας για να μπορεί να λειτουργήσει στοιχειωδώς το σχολείο...Η εν λόγω " κυρία" μόνο για προσωπικό της "όφελος"(νομίζει) συνεργάζεται με τον ακατανόμαστο...
Ένα φωτοτυπικό που με δυσκολία δουλεύει,που να καλυφθούν όλες οι ειδικότητες...Βιβλία δανεικά από όσους τα κράτησαν από προηγούμενες χρονιές,πολύτιμο είδος σιτς μέρες μας και ανεκτίμητης αξίας.Αυτό είχε να συμβεί στη χώρα μας από το 1946!Αλλά έπρεπε να βγάλει το "μεροκάματο" και ο σύζυγος της προαναφερθείσας,αφού η εταιρεία του κατασκεύασε τα περιβόητα DVD.Την ταλαιπωρία μαθητών,δασκάλων & γονέων θα κοιτάμε τώρα?Η συνεργασία με τον δ...... είναι για το καλό της τσέπης...Η Θεία δικαιοσύνη όμως καμιά σχέση δεν έχει με την ανθρώπινη.Υπομονή!

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λέει η κυρία, όταν ο διάολος θέλει να κάνει κάποια διαολιά συνεργάζεται με την Διαματοπούλου.