Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ημιπαράνομη κυβέρνηση: Το 84,5% των πολιτών τους λέει "Επιτέλους, τέλος"!


φράση "πολιτική κατάρρευση" είναι πολύ επιεικής για να περιγράψει αυτό που συμβαίνει με τις διαθέσεις του εκλογικού σώματος απέναντι στην κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου-Ε.Βενιζέλου: Για τρίτη κατά σειρά δημοσκόπηση μέσα σε δύο ημέρες το ΠΑΣΟΚ κερδίζει το κολοσσίαιο ποσοστό του 15,5%! Σε δημοσκόπηση της GPO που...
παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Ανατροπή» του Mega, η αξιωματική αντιπολίτευση είναι πρώτο κόμμα με 22,3% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 15,5%. Κανονικά μιλάμε για μία κυβέρνηση ημιπαράνομη, αφού όσο και αν οι δημοσκοπήσεις δεν είναι εκλογές, οι διαθέσεις του εκλογικού σώματος έναντί της είναι οι χειρότερες για μια κυβέρνηση από τότε που ξεκίνησαν οι δημοσκοπήσεις ως μέτρο ανάλυσης των διαθέσεων του εκλογικόύ σώματος. Το ερώτημα είναι πως πιστεύουν ότι νομιμοποιούνται να κυβερνούν και πως οι βουλευτές τους θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν μια κυβέρνηση που απλά δεν υπάρχει για το 84,5% του εκλογικού σώματος. Ας δούμε τις κάρτες του MEGA για να επιβεβαιωθεί ο κυβερνητικός - σχεδόν - μηδενισμός σε ποσοστά. Να σημειώσουμε την καλή εμφάνιση του βουλευτή της Ν.Δ. Πάνου Παναγιωτόπουλου στο πάνελ των ομιλητών, αλλά να σημειώσουμε και πάλι ότι μόνο ευχαριστημένη δεν μπορεί να είναι η Ν.Δ. από τις επιδόσεις της που δεν αφήνουν περιθώριο για αυτοδυναμία...






























































Πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός τους το λέει.Αλλά σε ώτα μη ακουόντων.
Αν δεν τους το δείξει κιόλας με επανάσταση,όχι φασκελώματα και διαμαρτυρίες,αυτοί δεν έχουν σκοπό να αποχωρήσουν παρά μόνο αφού στραγγίξουν την τελευταία ρανίδα του αίματος μας.
Γιατί είναι βρυκόλακες κολασμένοι που ηδονίζονται από τις κραυγές πόνου και απόγνωσης των θυμάτων τους.
Τέτοιους θεούς λατρεύουν,τέτοιοι είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΚΑΙ; ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

και πολλα τους ειναι..... yπαρχουν ακομα ατομα που τους ψηφιζουν;;;;;;; δεν το πιστευωωωωωω
δηλαδη πρεπει να μας γα....νε ακομα για να καταλαβουμε......
ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ... ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ,ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ . ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

To υπολοιπο 16% των πολιτών τι καλο τους βρισκει και θελει να τους κρατησει στο θρονί τους;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΑΓΚΑΛΟΠ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΗ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ....ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ ΜΑΖΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΕΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

77 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν αληθεύουν αυτές οι μετρήσεις το 70% !!!!!!!!!!!!!!!!!! ακόμη των Ελλήνων εμπιστεύεται τα κόμματα και τους πολιτικούς και μάλιστα τους υπάρχοντες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αδέλφια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι αληθινά αυτά τα ποσοστά που μας σερβίρουνε. Το λιγότερο είναι αγρίως πειραγμένα.
Αν τυχόν είναι αληθινά τότε, ή είμαστε φρενοβλαβείς, η είμαστε σχιζοφρενικά μαζοχισταί ή είμαστε νεκροί και δεν το έχουμε καταλάβει..!
Αν είναι αληθινά τα ποσοστά σημαίνει , ότι όλα αυτά τα εξωφρενικά που συμβαίνουν γύρω μας δεν είναι ικανά να μας ξυπνήσουν από τον απίστευτο αυτό λήθαργο που έχουμε πέσει.
Κάτι τέτοιο φυσικά σημαίνει από ότι καταλαβαίνετε, ότι μας χρειάζονται πάρα πολλές καρπαζιές και κλωτσιές ακόμη για να ξυπνήσουμε.
Έχω την ελπίδα ότι δεν είναι αληθινά.