Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΚΥΠατζήδες...εν δράση ανάμεσα στους αγανακτισμένους!



Περίεργες καταστάσεις συμβαίνουν γύρω μας αλλα ορισμένες φορές δεν μπορούν να παραμείνουν μυστικές λόγω του ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι μεταξύ μας που "την ψάχνουν ".Τι εννοώ?
Χτές κατα τις 18:00 ανάμεσα στους αγανακτισμένους φιλους μας που συνεχίζουν και δίνουν βροντερά το παρών έξω απο τη ΒΟΥΛΗ κυκλοφορούσαν ανάμεσα στα.... πηγαδάκια διάφορα ατομα ( 4 συγκεκριμένα ,3 αντρες και 1 κοπελα) οι οποίοι προσπαθούσαν...
να δημιουργήσουν εντάσεις και γενικά φασαρία έτσι ώστε να μετατραπεί η εντελώς ήρεμη διαμαρτυρία των Ελληνων σε "φασαριόζικη "με σκοπό να μπορέσει να επέμβει η αστυνομία για να "ηρεμήσει" .
Το θέμα είναι ότι κάποιοι κατάλαβαν οτι κάτι "παίζει " εδω και κατάφεραν να τους απομακρυνουν και φυσικά θα με ρωτήσετε πως το ξέρω αυτό και που το στηρίζω ..Διαβαστε το τραγικο η κοπέλα φορουσε στολη της ομαδας διασωσης (γιατρων διασωστων ) που όπως όλοι ξερουμε ειναι σε ετοιμότητα τα παιδια να προσφέρουν άμεσα βοήθεια σε όποιον χρειαστει και ειδικά αυτες τις μέρες που κάτω στο κέντρο γίνεται χαμος.Αφου απομακρυθηκε και η κοπέλα απο εκει με την παρέμβαση διαφόρων ξαφνικα καταλάβανε ότι στην ομάδα που ήτανε εκει (διασωστες και ιατρικό προσωπικο) η κοπέλα παρολο
που φορούσε την στολή ΔΕΝ ανήκε στο προσωπικό !!!!!!Και μετα απο πίεση αποκάλυψε ότι ανηκε στην ΕΥΠ.!!!!!! Μάλιστα ,,, και συγκεκριμενα την στιγμη που απομακρυνθηκαν αυτα τα άτομα στην συνεχεια απο συγκεκριμένα σημεια ΦΥΓΑΝΕ και 2 φορτηγάκια παρακολούθησης.!!! Μάλιστα ετσι ακριβώς όπως σας το λέω .Μπορεί να ακούγεται λίγο σεναριο απο κάποια ταινία του HOLLYWOOD αλλα ΟΧΙ εγινε στο κέντρο της Αθήνας όπου τους αποκάλυψαν άνθρωποι απλοί σαν και εμάς οι οποίοι απλα άρχισαν να ΞΥΠΝΑΝΕ και με διαφορετικό ματι πλεον να βλέπουν ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ γυρω μας.
Θελω να ευχαριστήσω τα παιδια που μας έδωσαν τις πληροφορίες, που συνεχίζουν κάτω να φωνάζουν κατά της κατάντιας αυτήσ του κράτους μας και που φυσικά δεν θέλουν να γίνουν και αυτοί ακόμα ένα "νουμερο" της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που θέλουν να μας βάλουν .

http://katohika.blogspot.com