Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις χθεσινές αναρτήσεις στο Διαδίκτυο περί επικείμενης χρεοκοπίας της χώρας



Την παρέμβαση της Εισαγγελίας προκάλεσαν χθεσινές αναρτήσεις στο Διαδίκτυο για επικείμενη χρεοκοπία της χώρας.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το θέμα των αναρτήσεων σε διαδικτυακούς τόπους. Ο εισαγγελέας, που θα διενεργήσει την έρευνα, έχει εντολή να εξακριβώσει αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και να εντοπίσει τους υπευθύνους.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε να μαζεψει και ολους αυτους που μιλανε για το 2012 και για την επιθεση των UFO!!!και η πλακα ειναι οτι η εισαγγελεας πρωτοδικων Ε.Ραικου διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το θέμα των αναρτήσεων σε διαδικτυακούς τόπους.ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣ!!!!!!ΔΗΛ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΑΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ΕΦΑΓΑΝ 400ΔΙΣ.!!!ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΕΩΚΩΠΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή δεν ήτανε που ζήτησε να γίνει η σύλληψη όσων σχεδίαζαν να κάνουν κατάλληψη της Βουλής?

Δηλαδή η κυρία γνωρίζει οτι δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει η χώρα, την στιγμή που η Μέρκελ το θεωρεί πιθανό και θέλει να κάνει προανάκριση για όσους το συζητούν???

Ψίλοι στ αυτιά μου μπήκαν...

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΥΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

για να μην τραβηξουμε τις καταθεσεισ απο τις τραπεζες....ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ(!!!!)ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ.

ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ.

ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά όλοι δίκιο έχετε. Από τον
Τριανταφυλλόπουλο ξεκίνησε. Σιγά μην πάει
φυλακή. Απλά οι δημοκράτες του κ..λου κάνουν
άλλη μία προσπάθεια εκφοβισμού των ελεύθερων
ιστολογίων. Όχι απλά χούντα αλλά ολοκληρωτικό
καθεστώς,-

Ανώνυμος είπε...

Ποιές κυρίες υπάρχουν τέτοιες;

Ανώνυμος είπε...

ελατε ρε παιδιά...ειναι προφανές οτι πανικοβλήθηκαν οι τυποι απο ενα ενδεχόμενο Bank Run... μην αρχίσουν και τρεχουν οι φουκαράδες να σηκώσουν τα μικροοικονομίες τους απο τους κρατικούς τοκογλύφους και αρχίσουν να βαράνε τα κανονια του ναβαρόνε πριν της ωρας τους...ασε που τις χρειάζονται ολες αυτες τις μικρο-καταθέσεις για να τις δεσμέυσουν μετά ενω οι δικές τους μια χαρα θα ειναι στην ελβετια...για μια ακόμα φορά τα φιλαρακια τους τους τραπεζίτες θέλουν να προστατέψουν!! Τα υπόλοιπα ολα περι ψευδών εισήσεων και τρίχες κατσαρές ειναι προς εσωτερική κατανάλωση...σιγά μην δεν ξερει ανόμα και ο ελαχιστως νοήμων ανθρωπος τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμίδια ενα χρόνο τώρα..

Ανώνυμος είπε...

Φυλακίστε μας που λέμε και τη γνώμη μας...ΧΟΥΝΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ den yparxoun stin ellada opos fenete para mono Pionia,Tzambatzides,symferontologoi,ke Prodotes tou Ellinikou Kratous. Aftoi pou ta piasane xontra den tous klinoun mesa alla opios leei tin allithia prospathoun na tous kinigisoun.
Esxos ke Prodosia eine afto. Am den tha fteei kaneis an tous Piasoun.. ke tous riksoun ena Maniki.. ksylo gia arxi. ke meta blepoume...

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τους εισαγγελείς κτλ. και πάρτε τα λεφτά σας από τις τράπεζες. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει με τους πολιτικούς που έχουμε. Οι εισαγγελείς, αντί να ερευνήσουν τους πολιτικούς, ερευνούν τα κορόιδα τους ψηφοφόρους που θέλουν να σώσουν τα λεφτούλια τους. Ότι απέμεινε από αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Εισαγγελείς και δικαστές ξέρω ότι υπάρχουν στην Ιταλία και τη Γαλλία. Φέραμε και εδώ;

Ανώνυμος είπε...

Πάω αύριο και σηκώνω τα λεφτά μου έτσι για το γαμώτο!

Ανώνυμος είπε...

to videaki eksigei to thema me tis trapezes mia xara http://www.youtube.com/watch?v=X5DYw1HZXH0
http://www.youtube.com/watch?v=O2OtMO13Iy4

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι όντως ένα αστείο η επικείμενη χρεοκωπία (τουλάχιστον για τώρα). Αν είναι έτσι όμως, τι εξυπηρετεί αυτή η παραπληροφόρηση; Μήπως είναι η αφορμή για να φυμώσουν τα blogs; Δεν ξέρω, απλά μου πέρασε σαν σκέψη...

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη αλλα σε μια δηλωση της η Κυρ Αλεκα του ΚΚΕ κατι τετοιο δεν ειπε προ ημερων?

Στο σκαμνι και αυτη...?

Ελεος!

P.S. Δεν ειμαι ΚΚΕς :P

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να είμαι ειδικός στα τραπεζικά, η εκτίμησή μου, από τα λίγα που ξέρω, είναι πως κάποιοι πρέπει να κερδοσκοπούν με τα CDS αυτή τη στιγμή. Οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί. Το πως και το πότε, ο λαός θα το μάθει τελευταίος. Οι χρεοκοπίες κρατών δεν ανακοινώνονται ούτε "διαρρέουν". Θα φανεί η αλήθεια στις επόμενες μέρες. Σύνεση χρειάζεται. Και καθαρό μυαλό.

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε... (e-mail : eleytheroi_ellines@yahoo.gr) είπε...

Γιατί οι κ.κ. Εισαγγελείς της χώρας δεν διενεργούν Επείγουσα Έρευνα για τους Αλληλέγγυους της Υπατίας που έβγαιναν επί 45 μέρες στα κανάλια και διέδιδαν ότι κινδυνεύει η ζωή των λαθρομεταναστών απεργών πείνας και τελικά αποδείχθηκε επιστημονικά από επώνυμους γιατρούς νοσοκομείων μετά από εξετάσεις που έκαναν στους λαθρομετανάστες ότι δεν ήταν ΠΟΤΕ απεργοί πείνας ?

Γιατί οι κ.κ. Εισαγγελείς δεν διενεργούν Επείγουσα Έρευνα για όλους αυτούς που εδώ και χρόνια διαδίδουν ότι το 2012 θα καταστραφεί ο πλανήτης ?

Εκεί κ.κ. Εισαγγελείς δεν υπήρχε διασπορά ψευδών ειδήσεων ?

Εκεί κ.κ. Εισαγγελείς δεν κράτησαν όμορη μιά ολόκληρη χώρα υπό την απειλή του θανάτου κάποιων εκ των απεργών ?

Αν θέλετε λοιπόν κυρίες και κύριοι Εισαγγελείς τότε προχωρήστε σε διερεύνηση πρώτα σ' αυτό και όταν τελειώσετε με αυτούς πάμε στα επόμενα.

Οι νόμοι κυρίες και κύριοι Εισαγγελείς δεν τηρούνται επιλεκτικά (πράγμα που εσείς το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα μας) αλλά επί του συνόλου των παραβατών ανεξάρτητα σε ποιό κοινωνικό - πολιτικό - οικονομικό επίπεδο κι αν ανήκουν αυτοί.

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Ανώνυμος είπε...

Ας παιξουν με αλλου λεφτα χρηματηστηριο οι τραπεζες..οχι με τα δικα μου.
Και στην τελικη δικα μας ειναι ..αν μια μερα βαζαμε ολοι μαζι απο 1.000.000 ευρο γιατι διαβασαμε ενα mail ,θα εκανε τπτ ο εισαγγελεας τπτ τον αποστολεα?

Ανώνυμος είπε...

δε θελουν να πανικοβαλουν τον κοσμο αλλα με ολα αυτα καταφερνουν το αντιθετο.
αυτες τις ημερες,συγγενικο μου προσωπο πηγε σε υποκαταστημα της εθνικης τραπεζας οπου εχει καποιες ΜΙΚΡΕΣ οικονομιες για να τα στειλει στο λογαριασμο μου στο εξωτερικο οπου ζω και για να τις ασφαλισει σε περιπτωση χρεοκωπιας και ο υπαλληλος της τραπεζας ειπε πως δε γινεται να μεταφερει το ποσο,αυτη ειναι η πολιτικη της τραπεζας μιας και ολοι βγαζουν τα χρηματα τους εξω και κατοπιν επικοινωνιας μου μαζι του μου ζητησε να βρω να παρουσιασω ενα τιμολογιο ή προτιμολογιο για να γινει δυνατη η μεταφορα.
Δε λεω,αν ειναι προπαγανδιστικα ολα αυτα που αναρτουν στο διαδικτυο να τους βρουν και να τους ριξουμε δυο φασκελα,αλλα στην προκειμενη περιπτωση αυτος που δημιουργησε τον πανικο,στη δικη μου οικογενεια τουλαχιστον, και της επιβεβαιωσε τους (αβασιμους ή οχι) φοβους της ηταν η τραπεζα και οχι οι αναρτησεις οποιουδηποτε. Γιατι ειναι διαφορετικο να διαβαζεις την ηλιθιοτητα καποιου και να σε πανικοβαλει και διαφορετικο η τραπεζα να μη σε αφηνει να κανεις οτι θελεις με τα λεφτα σου. Αλλοι τα βγαζανε με τις σακουλες, αλλοι εχουν 20 παρακτιες και 70 διαμερισματα και τα λεφτα του Ελληνα ανηκουν στην τραπεζα. Ετσι οπως παμε η απογραφη μετα απο μια δεκαετια θα βρει τον πληθυσμο μισο στη χωρα. Πραγματικα χουντα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι εισαγγελείς δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν από το να κυνηγάνε email προβοκατόρικα ή όχι στο διαδίκτυο?
Τόσα σκάνδαλα, τόσος χαμός και κοιμούνται.
Τελευταία φορά που κοίταξα υπήρχαν 3 εξουσίες:
1/ Η νομοθετική
2/ Η εκτελεστική
3/ Η δικαστική

Μάλλον η δικαστική συγχωνεύτηκε με τις άλλες δύο, αλλιώς δεν εξηγείται.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια τωρα που γυριζει να μην βγαλει κανενα εξοχικο ???