Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Το κίνημα δεν πληρώνω είναι ο τρόμος του διεθνούς και ντόπιου κεφαλαίου‼!


Σε τηλεγράφημά του το πρακτορείο κάνει λόγο ούτε λίγο ούτε πολύ μιλά για… επικίνδυνο φαινόμενο. Για ένα κίνημα πιο ύπουλο από τις απεργιακές κινητοποιήσεις ή τους αναρχικούς που πετάνε μολότοφ, για μια μορφή απολίτιστης ανυπακοής που όμως έχει λαϊκό έρεισμα και ως εκ τούτου θεριεύει μέρα με τη μέρα, καθώς απευθύνεται στον....
μέσο Έλληνα που είναι αηδιασμένος από τις μειώσεις των μισθών, τις αυξήσεις των φόρων, την ώρα που διεφθαρμένοι πολιτικοί οι οποίοι θεωρούνται ως υπεύθυνοι για την κρίση μένουν ατιμώρητοι!
Όλες οι προσπάθειες τείνουν να υπονομεύσουν με παντοίους τρόπους ένα κίνημα που δεν ελέγχετε από τους φαύλους πολιτικούς. Το σύστημα με τον αντιλαϊκό μηχανισμό του χρησιμοποιεί την δικαιοσύνη που τη δύναμή της την αντλεί από ένα σύνταγμα χαλκευμένο κατά τις επιθυμίες του φαύλου πολιτικού και κερδοσκοπικού ξένου και ντόπιου συστήματος. Μεγάλο βάρος έχουν δώσει να το ενοχοποιήσουν στα μάτια του λαού ότι για όλα τα κακά που θα συμβούν στις συγκοινωνίες στις εθνικές οδούς θα φταίει το κίνημα. Η δύναμη του κινήματος βρίσκετε στο αυτονόητο. Ποιο είναι το αυτονόητο, είναι η υποχρέωση της πολιτισμένης κοινωνίας να παρέχει το κράτος την διευκόλυνση της μετακίνησης των πολιτών με ένα ελάχιστο κόμιστρο από τους πολίτες μόνο για λειτουργικά έξοδα με μηδέν κέρδος αφού οι συγκοινωνίες ανήκουν στα κοινωνικά αγαθά που οφείλει η πολιτεία στους πολίτες της. Το δεύτερο είναι βάσει του συντάγματος κανείς μα κανείς με οποιοδήποτε τρόπο και με οποιαδήποτε δικαιολογία δεν μπορεί να μου απαγορεύσει την ελεύθερη μετακίνηση σε όλη την επικράτεια. Η δεύτερη αιτία είναι τόσο ισχυρή που οι νταβατζήδες ξένοι και ντόπιοι να τα έχουν βρει σκούρα.
Αυτό το κίνημα είναι μια ελπίδα στο τούνελ που μας έχουν βάλει αν καταφέρει να μείνει ανεξάρτητο και μακριά από το πολιτικό και κομματικό σύστημα. Για αυτό όταν έρχονται εκπρόσωποι των κομμάτων ή παρατρεχάμενοι τους, να τους απομακρύνουν και να αρνηθούν οποιαδήποτε δήθεν συμπαράσταση τους.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
πηγή 
http://www.arxaiaithomi.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τό κίνημα "Δέν πληρώνω" ίσως είναι ή μοναδική μας ελπίδα γιά νά νικήσουμε τούς παγκοσμιοποιητές.
Διακρίνεται από παθητική "αντίδραση".Δηλαδή δέν κινείσαι
εναντίον τής εξουσίας.
Η εξουσία σέ διατάζει νά κάνεις κάτι,(νά πληρώσεις φόρους π.χ.)καί εσύ (κρίνωντας ότι παραβιαζεται τό σύνταγμα) απλά δέν πληρώνεις.
Μέ αυτόν τόν τρόπο τήν έχεις ακυρώσει.
Γιά νά σού επιβληθεί θά πρέπει νά ασκήσει βία.
Έτσι όμως αναγκάζεται νά παρουσιάσει τό πραγματικό της πρόσωπο πού είναι η Τυρανία αντί γιά αυτό τής Χρηστής Διοίκησης πού θά'θελε νά δείχνει.
Μήν ξεχνάμε ότι μέ αυτόν τόν τρόπο (παθητική στάση)
έδιωξε ό Γκάντι τούς Άγγλους από τήν Ινδία

Ανώνυμος είπε...

Παθητική αντίσταση χωρίς βία! Ελπίζω το κίνημα να διογκωθεί και να τους πάρει παραμάζωμα χωρίς να ανοίξει μύτη! Η νίκη θα είναι ακόμη μεγαλύτερη για τον λαό και θα αποτελέσει φυσικά παράδειγμα...
Όπως εμπνεύστηκαν, ας πούμε, από τον Γκάντι αυτή τη μέθοδο, έτσι και οι υπόλοιποι "εκσυγχρονιζόμενοι" λαοί του δυτικού κόσμου!