Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Καρατζαφέρης – Επόμενη στάση ΕΑΤ – ΕΣΑ



Σε αυτό το βίντεο ο Καρατζαφέρης μας λέει ότι βρίσκεται στο λεωφορείο που θα τον οδηγήσει στην εξουσία, και ότι έσωσε τη χώρα ψηφίζοντας το μνημόνιο.

Παρόλο που ο ίδιος έλεγε στην αρχή ότι είναι εναντίον του μνημονίου, πούλησε την Ελλάδα στο Δ.Ν.Τ., και έβαλε τη χώρα οικονομικά στο « γύψο » !
Η τελευταία δημοσκόπηση μπορεί να του δίνει 9%, αλλά αν θα τον επιβραβεύσει ο ελληνικός λαός στις επόμενες εκλογές επειδή ψήφισε αυτή την οικονομική χούντα για την Ελλάδα, δεν είναι και τόσο σίγουρο όπως νομίζει ο ίδιος !
Πάνος
olympia

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NTROPH TOU!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΧΑΝΤΖΗΑΪΒΑΤΗΣ;

Ανώνυμος είπε...

Διακρίνω μία εμπάθεια με το ΛΑΟΣ....
Το έχετε αναλάβει εργολαβικά το θέμα από τη Ριγίλης ????Συγνώμη Συγγρού ήθελα να πώ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΣΥΓΓΡΟΥ ΒΡΕ ΧΑΪΒΑΝΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ. ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ, Ε ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Το ΛΑΟΣ είναι το μόνο το οποίο μιλά για ΑΟΖ, για ΛΑΘΡΟ-μετανάστες,για επιθετική εξωτερική Πολιτική, για προστασία των Ελληνικών μειονοτικών κοινοτήτων της Βορείου Ηπείρου και της Τουρκίας, για μέτρα ανάπτυξης της οικονομίας(βλέπε ομιλίες του Μ. Βορίδη στο κανάλι της Βουλής)για εσωτερική ασφάλεια και πολλά άλλα τα οποία τα λοιπά αριστερά(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ) κόμματα θα τα ανακαλύψουν το 2021....Σε δέκα χρόνια τα λέμε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΑΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΖΩ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΕΖΗΣΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ Λ Ι Τ Ο Τ Η Σ. ΚΑΙ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΝΔ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
Κ Α Ρ Α Β Λ Α Χ Ο Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ Μ΄ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω τα κομματικά blogs της ΝΔ μετά το 9% έχουν πάρει τα βουνά.

Ανώνυμος είπε...

Ελέυθεροι έλληνες πολίτες...δεν θέλω να στοιχηματίσω ποσες φορές ψήφισες πασόκ ή νδ!!! Εσύ συγνώμες πρέπει να ζητάς!

Ανώνυμος είπε...

έχετε γίνει χειρότεροι και από το jungle-report... εμπαθείς. δώστε κι άλλη Αλέκα και ελληνοφρένεια στο λαό...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 12.57 Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ "ΦΟΝΙΣΣΑ" Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΝ. ΜΗΝ ΨΑΧΝΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΛΕΟΝ.ΟΣΟΙ ΗΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ (ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ) ΦΑΝΕΡΑ Η ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΔΑΓΚΩΜΑΤΑ ΠΗΘΙΚΩΝ Η ΑΡΩΣΤΗΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ.