Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

10 XΡΟΝΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 1000 ΕΥΡΩ ΝΤΡΟΠΗΣ Κ ΑΙΣΧΟΥΣ.



ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΝΑΝ\ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
ΠΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΒΑΡΗΚΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ 10ΩΡΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ?
ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ......

ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ Η/Υ? ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΠΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΡΟΜΠΟΤ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΗΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ WC OTAN ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ KENTRO..ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ. ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗΝ COSMOTE ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙΑ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΡΙΟ. ΣΗΜΕΡΑ??35 ΑΡΗΔΕΣ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΡΑΒΟΙ ΚΟΥΦΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΑΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΑΤΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΕ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΝΙΩΘΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ..ΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ.. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΜΑΖ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2010.

ΤΟ ΔΙΑΚΩΜΩΔΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ksipnistere.blogspot.com

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκο, προτού τελείωσει αυτή η τεχνητή κρίση πολύς κόσμος θα είναι άνεργος και πεινασμένος.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει όλη η Ελλάδα να συμπάσχει με 120 υπαλλήλους μιας εταιρίας.
Οταν απολύονταν κατά εκατοντάδες εργαζόμενοι μικρών επιχειρήσεων, εσείς που ήσασταν?
Πάρτε λοιπόν την παχυλή σας αποζημίωση και μην βγάλετε μιλιά. Υπάρχουν άνεργοι που δεν πήραν ούτε ευρώ ως αποζημίωση.

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ Ο ΤΖΑΜΑΖ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΖΑΜΑΖ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ.ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

όπως τα είπε ο 11:35 φίλε μου

για πολλές τάξεις και ομάδες εργαζομένων, όλα εδώ πληρώνονται. Τώρα πολλοί θα αφήσουν τον καναπέ θέλουν δε θέλουν.

φίλε μου πάρε την αποζημίωση και πήγαινε 10 χρόνια Ταϊλάνδη να είσαι πασάς

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ "ΣΤΟΛΕΣ" ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΩΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ...
ΟΙ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ 3 ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ???
ΤΡΕΧΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΩΝΑΞΤΕ, ΚΛΑΨΤΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΣΑΣ, ΤΟ ΕΦ ΑΠΑΞΑΚΙ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΚΟΛΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΚΑΝΤΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΓΑΤΕ....

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...



..........ΕΥΖΩΝ..........

Ανώνυμος είπε...

Οι δύο Ανώνυμοι που τα βάζουν με "ορισμενες ομάδες εργαζομένων", είναι ή εντελώς ηλίθιοι, ή βαλτοί!
1. Οι εργαζόμενοι στον όμιλο του ΟΤΕ, έχουν συμμετάσχει σε ΟΛΕΣ τις απεργίες, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν υποστεί περικοπές στους μισθούς τους (μόνο σε κάποια επιδόματα) και αυτό γιατί ξέραμε πολύ καλά ότι θα ερχόταν και η σειρά μας!
2. Η ΝΤΠ σας έχει πολτοποιήσει τον εγκέφαλο σε τέτοιο βαθμό, που έχετε φτάσει στο σημείο, αντί να διεκδικείτε αυξήσεις για εσάς, να απαιτείτε μειώσεις για τους άλλους...! Οι Σιωνιστές, είμαι σίγουρος ότι τρίβουν τα χέρια τους για την επιτυχία του δόγματος "διαίρει και βασίλευε" στη συλλογιστική σας!
3. Είναι φοροφυγάδες οι μισθωτοί του ΟΤΕ, "κύριοι"? Πού είσασταν εσείς όταν οι Οτετζήδες, απεργώντας επί 30 και πλέον ημέρες, προσπαθούσαν να προασπίσουν τις επενδύσεις ΟΛΩΝ των Ελλήνων φορολογουμένων, για να μην πέσουν στα νύχια των αεριτζήδων του διεθνούς κεφαλαίου? Είμαι σίγουρος ότι τους βρίζατε για την "ταλαιπωρία" που τραβάγατε, όπως τώρα βρίζετε αυτούς της ΔΕΗ και των ΜΜΜ...
Φάτε λοιπόν τώρα "κύριοι", τις υποκλοπές του "μεγάλου επενδυτή" στη μάπα (VODAFONE), την αισχροκέρδεια και την εκμετάλλευση Ελλήνων μισθωτών από τους "ιδιώτες επενδυτές"... Αλλά ξέχασα, εσάς το μόνο που σας ωοιάζει είναι να πείτε "γιατί εγώ να παίρνω 800 και ο δίπλα 1000?", "γιατί να είμαι εγώ άνεργος και όχι και ο γείτονας?"
Σας αφηνω στα κόμπλεξ και στην χαιρεκακία σας... Κρίμα όμως γιατί πίστευα ότι δεν θα διάβαζα τέτοια σχόλια από αναγνώστες ενος ιστολογίου με αυτόν τον τίτλο...

Ανώνυμος είπε...

etsi ειναι βρε παιδια .καποιοι θελουν εμφυλιο, μην τους κανουμε το χατιρι.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά σιγά να παίρνουμε τον πούλο όλοι μας μπας και ξεμεθύσουμε από το ψευτοχαϊλίκι. Όταν κάποιοι τα λέγανε πριν χρόνια ήταν γραφικοί και εθνικιστές.Δεν μας πείραξε που χαλάσαν την γλώσσα μας,που αλλάξαν την ιστορία μας,που συκοφαντούν την θρησκεία μας, που εξαφανίζουν την παράδοσή μας,που κουβάλησαν παραδοσιακούς εχθρούς(ισλάμ)με τα μιλιούνια, όχι, αυτά είναι υπερβολές...Τώρα που μας παίρνουν τα λεφτά μας είναι κακοί. Πάλι καλά μπας και γίνει κάτι.Φυσικά δεν αναφέρομαι στους φίλους που γράφουν εδώ μέσα, μιάς και είμαι σίγουρος πως όταν μίλαγαν για αυτά τα θέματα εισέπρατταν ειρωνείες και ταμπέλες από τους βλαχοπροχωρημένους νεοέλληνες.

Ανώνυμος είπε...

Απλώς το δίκαιο ξέσπασμα του συντάκτη δεν πρέπει να λοιδορείται από αλλους που έχουν αντίστοιχα και μεγαλύτερα προβλήματα. ΟΛΑ εχουν δικιο και αναλογη βαρυτητα, το θεμα ινι οτι πρέπει να ξυπνησουμε πριν ειναι αργα ..... ο ΕΥΖΩΝ τα ειπε χύμα και Μπρουταλ αλλά αυτή εινι η αλήθεια , προστατευστε την ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ
ΙΠΠΙΑΣ Γ.