Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ..Στηρίξτε μας! Δεν μας ακούει κανείς!


Σας στέλνω ηλεκτρονικό μήνυμα για να καταγγείλω την κυβέρνηση ότι δεν μας αφήνει να παραπονεθούμε για τα προβλήματα της λαθρομετανάστευσης που μας έχει φέρει στο χείλος του γκρεμού (κάτοικος Πατησίων). 
Μας φιμώνουν! Έχουμε δοκιμάσει πάμπολλες φορές με κάθε τρόπο να επικοινωνήσουμε αλλά κανείς μα κανείς δεν μας δέχεται, ούτε τηλεφωνικώς ούτε ηλεκτρονικώς! Αυτό είναι το τελευταίο ηλ. μήνυμα που στείλαμε σ αυτούς που αδιαφορούν παντελώς για μας (φυσικά σε.... κάθε δημ.φορέα που είναι υπεύθυνος για την κατάσταση, από υπουργεία μέχρι γραφεία τύπου κυβερνητικών και μη οργανισμών!):

Καλησπέρα σας, ανήκω στην μη κυβερνητική οργάνωση,6η κίνηση κατοίκων Αθηνών και μετά από έναν μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών μηνυμάτων που σας έχω αποστείλει ειδικά στον κ.Ηλιόπουλο Κων/νο(Αστυνόμος Β΄),δεν έχω λάβει καμία απάντηση. Η επόμενη κίνησή μου θα είναι γραπτή καταγγελία οπότε σας παρακαλώ όπως απαντήσετε άμεσα στο παρόν μήνυμα.


Ως κάτοικοι Αθηνών θέλουμε να μας ενημερώσετε για το θέμα της λαθρομετανάστευσης και ποιος είναι ο σκοπός για τις επόμενες μέρες! Το θέμα δεν αντέχετε άλλο, δεν θα φύγουμε εμείς από τα σπίτια μας, επειδή τα αρμόδια τμήματα είναι ανίκανα να αντιμετωπίσουν ένα πλήθος λαθρομεταναστών που συμβάλλουν καθημερινά σε εγκληματικές ενέργειες, οπότε και θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας και μετά θα έρθουν τα χειρότερα! Δεν ήμασταν ρατσιστές αλλά μας μετατρέψατε! Ή θα δούμε την αστυνομία να ενεργεί και αντιμετωπίζει τα γκέτο, την εγκληματικότητα, τα παράνομα διαμερίσματα, τα ναρκωτικά και γενικά να μας ωφελήσει ειδάλλως θα κάνουμε κινήσεις ρατσιστικές αλλά αναγκαστικές!

Αναμένουμε εδώ και τόσο καιρό την δήθεν επιχείρηση σκούπα αλλά και η ομάδα ΔΙΑΣ και η ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ πιο πολύ κλείνει τα μάτια παρά βοηθάει! Η οδός Δροσοπούλου είναι απροσπέλαστη και η πορνεία πλέον υπάρχει σε κάθε γειτονιά της περιοχής μας.

Εσείς τα παιδιά σας θα τα αφήνατε να πηγαίνουν στο πάρκο για να μεγαλώσουν κανονικά; 


Θέλουμε οι επιχειρήσεις που είχατε το 2004 να γίνουν και τώρα αλλιώς είναι άγνωστες οι πράξεις στις οποίες θα προβούμε! Εκεί που έχει εξαφανιστεί η ανάπτυξη και οι ξένοι κάνουν πορνεία ή στέκια παρανόμων τα μαγαζιά μας κα! ι εκμεταλλεύονται τα πάντα, εκεί που φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε και τη μέρα και τη νύχτα, εκεί που κάποια σπέρνουν το θάνατο στα παιδιά μας και η περιουσία μας διακυβεύεται καθημερινώς, εκεί που η γλώσσα μας αποτελεί μειονέκτημα και απειλή, εκεί που ο πολιτισμός μας, η θρησκεία μας, το όραμα μας γκρεμίζονται, εκεί θα βγούμε-θα ξεσπάσουμε-θα εξεγερθούμε και ίσως έρθουν τα χειρότερα! 
Απογκετοποίηση τώρα! Θέλουμε την ελευθερία μας, μας ακούει κανείς, είμαστε κάτοικοι και έχουμε διακαιώματα! Το να μας απομονώνετε και να μην μας υπερασπίζεστε είναι αντισυνταγματικό και εγκληματικό!"


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/01/blog-post_3859.html#ixzz1B8SBJ200

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ αν δεν πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.Δεν θα γίνει τίποτε.Ο ΤΖΕΦΡΕΥ και η παρέα του.Προορίζουν τους λαθρομενάστες,για μόνιμους κάτοικους ΕΛΛΑΔΟΣ.Τώρα εαν μας βιάζουν τις γυναίκες,τις μητέρες μας,τις κόρες μας δεν τους ενδιαφέρει καθόλου.Όποτε μια λύση μας μένει.Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ .ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ.ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΤΟ 1821.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΕ.ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.ΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ.ΤΙΜΗ ΜΟΥ.ΣΔ

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΓΗΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να καταλαβουμε οτι ο εχθρος ειναι εσωτερικος!

Ανώνυμος είπε...

πυρ κατα βουληση παιδια... αμα περιμενετε απο το κρατος χαθηκατε...