Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Άγιος Παντελήμονας Τι έγινε σήμερα σάββατο. Ημέρα 1η.


olympia.gr

Πολύς κόσμος και παλμός στην συγκέντρωση των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/01/jpg1?w=400&h=300
ANANΕΩΜΕΝΟ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ! ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ, οι δυνάμεις των ΜΑΤ πήραν εντολή να απωθήσουν τους κατοίκους και οι τελευταίοι αντέδρασαν δυναμικά. Μιλάμε όμως....
για απίστευτες εικόνες που προκαλούν πολλά ερωτηματικά.
ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ;
Μεγάλη συμμετοχή από κατοίκους κάθε ηλικίας και νεολαία. Συνθήματα και αγωνιστικότητα.
Να σημειωθεί ότι το πρωΐ κάποιοι επικαλούμενοι άδεια από τον δήμο Αθηναίων επιχείρησαν να στήσουν στην πλατεία μικροφωνική για κάποια συναυλία! Αυτό παρ’ ότι οι κάτοικοι είχαν εξαγγείλει την συγκέντρωση τους εδώ και μέρες. Εννοείται ότι δεν το έκαναν αλλά προκαλεί εντύπωση (εάν ισχύει) η αδειοδότηση από την αρχή του κυρίου Καμίνη μίας τέτοιας ενέργειας, που παραπέμπει σε κρατικές δράσεις αλλων εποχών. (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ: Εμφανίστηκαν καμμιά εκατοστή άτομα που υποστήριζαν ότι είχε διοργανωθεί συναυλία στον χώρο! εντέλει κάπου χρειάστηκαν τα ΜΑΤ. Είναι δυνατόν ο δήμαρχος να γνώριζε για αντισυγκέντρωση και να την επέτρεψε; Αυτό θα πρέπει να διερευνηθεί από τον υπουργό προστασίας του πολίτη αλλά να δοθούν και κάποιες εξηγήσεις από τον κύριο Καμίνη)
Άγνωστο γιατί αλλά στην συγκέντρωση υπάρχουν 8 διμοιρίες των ΜΑΤ καθώς και πολλοί άνδρες της ασφάλειας με πολιτικά.
Θα έχουμε και υλικό από την συγκέντρωση αργότερα.

Άγιος Παντελήμονας τώρα: Άγρια επίθεση της Αστυνομίας σε πολίτες

Άγριο ξύλο αυτή τη στιγμή στην πλατεία του Αγίου Παντελήμονα στην Αθήνα. Δυνάμεις των ΜΑΤ μαζί με άνδρες της Ασφάλειας επιτίθενται κατά των κατοίκων της περιοχής, αλλά οι κάτοικοι, σύσσωμοι και κάθε ηλικίας (γριές, γέροι, παιδιά) χτυπιούνται στήθος με στήθος με τους άνδρες των ΜΑΤ…
Πώς ξεκίνησε;
Σήμερα νωρίς το απόγευμα, κι ενώ συνεχιζόταν η προγραμματισμένη εκδήλωση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ μπήκαν στο κέντρο της πλατείας και άρχισε ένα μοναδικό σκηνικό βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις!!!
Οι κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να επιτίθενται σε εκείνους τους αστυνομικούς που αναίτια κινήθηκαν εναντίον τους, κάνοντας μάλιστα και χρήση χημικών.
Διαβάστε, διαδώστε το άμεσα…

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΊΚΩΝ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΉΜΟΝΑ

Έληξε η επίθεση των δυνάμεων καταστολής με νίκη των κατοίκων που αντιστάθηκαν σθεναρά στην απρόκλητη επίθεση.
Η πλατεία παρέμεινε ελεύθερη και δημοκρατική ενώ οι ναζιστικές ολιγάριθμες ομάδες που ήλπιζαν στην εκκένωση της περιοχής δεν τόλμησαν να πλησιάσουν.
Μένει τώρα να δούμε ποιός έδωσε τις εντολές για την φασιστική επέμβαση αφού πολλοί κάτοικοι σκέφτονται να προχωρήσουν σε μηνύσεις.
Έμπρακτο δείγμα για το τι καταφέρνει ενωμένος ο λαός Χωρίς κομματικά γυαλιά.
Νεωτερα: Εχουμε οργισμενους κατοικους που εχουν κλεισει την Αχαρνων. 2 διμοιριες ΜΑΤ εκιωχθηκαν κακην κακως οταν εγιναν γνωστες 10 προσαγωγες κατοικων (!!) Μετα απο καταγγελιες παρακρατικων ναζι (!!!) Οτι δηθεν τους ξυλοκοπησαν!
Κοσμος πολυς κατευθυνεται και στην ΓΑΔΑ για συμπαρασταση στους συλληφθεντες.
Θα ειναι μακρια η νυχτα…



Όλα τα άρθρα είναι από το olympia.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάνουν ανοιχτό πόλεμο. Εναντίων των ΕΛΛΗΝΩΝ και την ΘΡΗΣΚΕΙΑ τους...

STYLIANOS είπε...

Η ΕΓΕΡΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΠΕΙΣΜΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ.ΕΚΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ.ΠΕΙΣΜΩΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΙΣΩ .ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΒΡΟΜΕΡΗ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΓΗΣΕΙ......