Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Η πρασινοσκουφίτσα και ο κακός ο λύκος


tabouri
Η πρασινοσκουφίτσα Κάτια Μακρή παρέα με την αρσακειάδα του μεσαίου χώρου κυρία Πηργιώτη, πάλι σήμερα (13/1/2011) από το RealFm ειρωνεύτηκε τον κακό τον λύκο Απόστολο Γκλέτσο.

Τα φερέφωνα της σεσημασμένης δημοσιογραφίας έπιασαν δουλειά. Τι να κάνουμε οι ανάγκες της ζωής καθορίζουν τις διεργασίες της αντικειμενικής και αδέκαστης δημοσιογραφίας- ακόμη περιμένουμε τα ονόματα των δημοσιογράφων που σβήστηκαν με.....


μπλάνκο από την λίστα της Siemens.

Ο πασοκισμός ανησύχησε, μήπως οι κοπρίτες Έλληνες πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους και το παράδειγμα του Γκλέτσου βρει μιμητές. Ο καλοκουρδισμένος και καλολαδωμένος μηχανισμός αποπροσανατολισμού των ΜΜΕ(ξαπάτησης) ξεκίνησε μία προσπάθεια απαξίωσης του Γκλέτσου. Καμία κουβέντα για την ταμπακιέρα. Το άγος των διοδίων είναι άνευ σημασία για τα κυβερνητικά φερέφωνα, ακόμη και οι σαλτιμπάγκοι του Ράδιο Αρβύλα επιστρατεύθηκαν για να βάλουν και αυτή ένα πετραδάκι στην προσπάθεια μείωσης του Γκλέτσου.

Ενοχλεί ο Γκλέτσος, γιατί το παλικάρι, ο καλός Yorgo, που κατέβαινε στα πεζοδρόμια, έτρωγε δακρυγόνα και ούρλιαζε αντισταθείτε, αγωνιστείτε είναι τώρα πρωθυπουργός και τα λόγια τα μεγάλα και παχιά ξεχάστηκαν.
ksipnistere

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά θα φταίει αυτός που θα της ανοίξει το κεφάλι;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΝΑ ΜΑΝΙΚΙ ΛΕΟ ΕΓΩ