Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΜΙΑ ΦΟΥΡΝΙΑ… «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ» ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ …ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥΣ





Του ΗΛΙΑ ΦΥΛΛΑ


Αργά ή γρήγορα, θα ερχόταν και η σειρά αυτής της ….απόσυρσης. Ήταν περίπου αναμενόμενο, από τους υγιώς σκεπτόμενους , από πάρα πολλούς πολίτες, ότι αυτή την εποχή θα…έσκαγε κάποια ιστορία με συλλήψεις …. «τρομοκρατών», γιατί α δεν έπαιρνε άλλο τον κρατική εξουσία η αντίδραση του κόσμου, προκειμένου να εφαρμόζει απρόσκοπτα τα αντιανθρώπινα και αντιλαϊκά της μέτρα. Και είχαν μαζευτεί πολλά…

Καινούργια μέτρα από τρόικα , ΔΝΤ,κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ , εις βάρος των πολιτών, αποκαθήλωση στη συνείδηση των πολιτών λόγω ξεπουλήματος, των λεγόμενων γραφειοκρατών και κομματικών συνδικαλιστών όλων των αποχρώσεων , κινητοποιήσεις εναντίον των μέτρων , κινητοποιήσεις εξ αιτίας της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την απεχθή δολοφονία του μαθητή Γρηγορόπουλου από τον ήδη καταδικασμένο σε ισόβια αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα , ένα παρατεταμένο κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας των πολιτών, η συνεχώς ογκούμενη εγκληματικότητα , η γκετοποίηση περιοχών από αλλοδαπούς με την έξωση συγχρόνως συμπατριωτών μας , η ισοπεδωτική λογική εις βάρος των Ελλήνων και υπέρ της λεγόμενης …πολυπολιτισμικότητας .
Όλα αυτά και πάρα πολλά άλλα, έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κοινωνικό μίγμα, που έπρεπε πάσει θυσία να φοβηθεί και να καταλαγιάσει .
Οπότε, μπήκε στο τραπέζι …η απόσυρση «τρομοκρατών» και άρχισε η πρακτική της εφαρμογή δηλαδή οι …συλλήψεις .
Το αποτέλεσμα το βλέπετε ήδη, το είδατε …. Τα μεγάλα ΜΜΕ , πιστοί υπηρέτες της κρατικής και μη, εξουσίας , ισοπέδωσαν όλες τις πραγματικές ειδήσεις και ενημερώσεις, προβάλλοντας σχεδόν μονοθεματικά , τις συλλήψεις των ….αποσυρθέντων «τρομοκρατών».
Ιστορικά, αλλά και πολύ πρόσφατα για να μην ξεχνιόμαστε , όποτε υπάρχει μεγάλη κοινωνική αναστάτωση και λαϊκή αντίδραση , ή… «τρομοκράτες» συλλαμβάνουν, ή οι… «τρομοκράτες» χτυπούν ή δολοφονούν, ή …καίγονται τα πάντα, ή …καίνε ακόμη και ανθρώπους , όπως έγινε τον περασμένο Μάιο στο κέντρο της Αθήνας, στην τράπεζα Marfin.
Τo αποτελέσμα είναι αυτό που θέλουν. Να φοβίζουν τον κόσμο , να καταλαγιάζονται οι αντιδράσεις, να κάθονται ξανά στους καναπέδες τους, μη πάθουν τίποτα και να περνάνε οι κρατικοί εξουσιαστές ότι θέλουν εις βάρος των πολιτών , χωρίς αντιδράσεις. Θυμάστε πόσες χιλιάδες ήταν στον δρόμο και διαδήλωναν εναντίον των μέτρων της κυβέρνησης , την ημέρα που κάηκε η Αθήνα , αλλά και συνάνθρωποί μας;
Είδατε αντιδράσεις μετά απ’ αυτό;
Γι’ αυτό και απέσυραν τώρα μια φουρνιά … «τρομοκράτες», για να συνεχίσουν οι πολίτες , φοβισμένοι, να μην αντιδρούν και οι κυβερνώντες να κάνουν την …δουλειά τους χωρίς διαδηλώσεις και αντιδράσεις πολιτών . Γι αυτό αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά , ότι το «κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης»


ksipnistere