Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Χημικά της Αστυνομίας σε άοπλους


Είμαι διαδηλωτής που μόλις επέστρεψα από την τεράστια διαδήλωση που έγινε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας...
Διαδήλωσα με το μπλοκ φοιτητικού συλλόγου, ο οποίος διαδήλωνε ειρηνικά τα αιτήματά του και την αντίθεση του στα μέτρα Κυβέρνησης, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ. Ενώ διαδηλώναμε ειρηνικά και δίπλα στα "Όργανα της Τάξης" που περπατούσαν δίπλα στην Πορεία, μια χούφτα "αναρχικοί" άρχισαν να σπάνε και να καίνε βιτρίνες και πολυτελή αυτοκίνητα, λίγα μέτρα μακριά μας. Εμείς τους γιουχάραμε, τους βρίζαμε, τους καηγορούσαμε και τους εμποδίζαμε να παρεισφρύσουν στο μπλοκ μας. Η Ελληνική Αστυνομία λοιπόν κοιτούσε ατάραχη τους "μπαχαλάκηδες να τα σπάνε αν! ενόχλητοι, την ώρα πυ εμείς τους αποκαλούσαμε προβοκάτορες. Επί μισή ώρα τα "παληκάρια της κουκούλας" λοιπόν έκαναν λαμπόγυαλο το κέντρο της Αθήνας χωρίς τν παραμικρή ενόχληση από τα "Οργανα της Τάξεως"... ΄σπου κάποια στιγμή οι κουκουλοφόροι καταφέρνουν και σπάνε την ομάδα περιφρούρησης που είχαμε και μπαίνουν στο μπλοκ μας ενώ εμείς προσπαθούσαμε να τους απωθήσουμε. Οι "κύριοι" της Ελληνικής Αστυνομίας λοιπόν τότε "θυμήθηκαν" να επιτεθούν στα "μπαχαλάκια". Όλως τυχαίως λοιπόν τους επιτίθενται όχι όταν ήταν ε! ύκολος στόχος και μόνοι τους, αλλά! όταÎ ½ βρίσκονται ανάμεσα σε ειρηνικούς διαδηλωτές. Μας ρίχνουν λοιπόν δυο χημικά δακρυγόνα λοιπόν μέσα στο πλήθος εκ των οποίων το ένα έπεσε σε κεφάλι διαδηλωτή, του οποίου την τύχη αγνοώ, διότι τραπήκαμε σε άτακτη φυγή. Ποιοι; Οι αλήτες; Οι κουκουλοφόροι; ΌΧΙ! Εμείς που διαδηλώναμε ειρηνικά. Αυτοί οι ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ έτσι κι αλλιώς θα πετάξουν καμιά πενηνταριά μολότωφ ακόμη με την ανοχή των ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ τους της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Θα πάνε στο επόμενο και στο μεθεπόμενο μπλοκ και σε συνεργασία με την Αστυνομία λοιπόν διαλύουν την τεράστια ειρηνική πορε! ία. Διότι, η ΄πολιτική της ηγεσίας της Αστυνομίας είναι σαφής: "αδιαφορούμε για τα μαγαζιά, τις βιτρίνες, τα περίπτερα του κόσμου, αδιαφορούμε για την υγεία και την ασφάλεια των φιλήσυχων και ειρηνικών πολιτών που είτε διαδηλώνουν τα αιτήματά τους άοπλοι είτε τυχα΄νει να μένουν ή να δουλεύουν εκεί. Στόχος μας είναι η διάλυση των διαδηλώσεων και η ταύτιση του κάθε ειρηνικού διαδηλωτή με τους αλήτες κουκουλοφόρους."
Αυτή είναι η πολιτική της Αστυνομίας και του Κράτους που "ξεχνάει" το σοσιαλιστικό παρελθόν του και καταφεύγει σε μεθόδους Παπαδόπουλου, Παττακού, Γιαννάκου και Πολύδωρα.

Ένας "αλήτης" που τόλμησε να διαδηλώσει ειρηνικά και πονάνε τα μάτια του εδώ και ώρες από τα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ χημικά που του έριξαν ΑΝΑΙΤΙΑ οι εντολοδόχοι της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_6981.html