Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

O AΓΩΝΙΣΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΕ ΛΥΓΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΑΣΤΕΙΑ. ΞΥΠΝΑ ΘΑΝΑΣΗ !! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ!


Ο Θανάσης Βέγγος πάλι σε περιπέτεια υγείας
Anti-ntp:ΘΑΝΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!


Επιδείνωση παρουσιασε η υγεία του αγαπημένους μας ηθοποιού, Θανάση Βέγγου. Ο Θανάσης Βέγγος υποβλήθηκε στην εγχείρηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου την περασμένη Δευτέρα. Μετά την επιπλοκή που...
. ανάγκασε τους γιατρούς να τον βάλουν ξανά στην εντατική, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι η κατάσταση του θα του επέτρεπε να πάρει εξιτήριο μέχρι το πολύ την Τετάρτη, οι επιπλοκές που παρουσιάστηκαν οδήγησε τους γιατρούς να βάλουν ξανά τον «καλό μας άνθρωπο» στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας,
Στο πλευρό του Θανάση Βέγγου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του Μίνα, η οποία αποτελεί στήριγμα αγάπης και δεν τον αφήνει λεπτό από τα μάτια της. Κοντά φυσικά στον κορυφαίο ηθοποιό βρίσκονται και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, που είναι πιο ενωμένη από ποτέ για να αντιμετωπίσει και αυτήν την δοκιμασία.

Τα τηλέφωνα του Νοσοκομείου Ρίου έχουν σπάσει από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι νοσηλεύεται εκεί ο Θανάσης Βέγγος. Όλη η Ελλάδα συγκινήθηκε στο άκουσμα της είδησης ότι μία από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες της χώρας περνά το τελευταίο δεκαήμερο δύσκολες στιγμές.