Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Συνέντευξη Jeffrey:"Τι κανεις Γιάννης, κουκιά σπέρνω"


Anti-ntp: Τελικά τον πίνακα η Ελλάς ευγνωμονούσα δεν τον ξαναέβαλε... μάλλον δεν γουστάρει τίποτα ελληνικό...

Το κύριο νόημα της συνέντευξης είναι : Νέα λαϊκή εντολή στις 7 Νοεμβρίου ζήτησε ο πρωθυπουργός. Διαφορετικά πάμε σε πρόωρη προσφυγή σε εθνικές κάλπες. Jeffrey ετοιμάσου να την πάρεις με γιαούρτια ή ένα κουβά σκατά.


Η καλύτερη ατάκα της συνέντευξης είναι:
"Έχουμε πρόγραμμα για την ανεργία, και θα δημιουργήσουμε 600.000 θέσεις ανεργίας!!!"




Λόγια του Παπανδρέου στον λόγο του:
  • -Έκανα πατριωτικό καθήκον!
  • -Προσκλητήριο στους Έλληνες για να βοηθήσουν να βγούμε από το μνημόνιο!
  • -Ο συναγερμός δεν έχει λήξει.. Η Ελλάδα χρειάζεται συνέπεια σοβαρότητα.
  • -Στόχος είναι η εθνική σωτηρία και αναμόρφωση της χώρας.
  • -Στις επικείμενες εκλογές στέλνουμε μήνυμα ότι η πορεία για την σωτηρία δεν διακόπτεται..
  • -Το 2010 ήταν η χρονιά που έπρεπε να αποτρέψουμε την χρεοκοπία και την αποτρέψαμε...
  • -Το 2012 η Ελλάδα θα έχει ανάπτυξη
  • -Το 2013 είναι η έξοδος από το μνημόνιο.
Eρωτήσεις από δημοσιογράφους
(Σε κόκκινο είναι οι απειλές του)

1η έχει σειρά η......

πρασινοφρουρός Τρέμη του PASOKTV κατακόσμον Mega


Φράσεις από τις απαντήσεις:
Το πολιτικό κόστος το αναλαμβάνω..Δεν είναι στην διάθεση μας να πάμε σε εθνικές εκλογές. Είμαι εδώ για να βοηθήσω στον τόπο, και όχι να κρατήσω αυτή την καρέκλα. 
Δεν έχω πρόθεση να πάω σε εθνικές εκλογές. Το μήνυμα που θα πάρουμε από τις εκλογές μπορεί να αξιολογηθεί με διάφορους τρόπους. Ένα μέρος της μεγάλης αλλαγής είναι να αλλάξουμε το κράτος ασθενή, με τον Καλλικράτη. 


2ος έχει σειρά η  Χούκλη
Θα χρεοκοπήσει η χώρα αν χάσετε 5 περιφέρειες και 50 δήμους;
Φράσεις από τις απαντήσεις:


Η αξιωματική αντιπολίτευση με τις μαγικές λύσεις... μπλα μπλα μπλα η αξιωματική αντιπολίτευση
Θα πρέπει να συναθροίσουμε όλες τις εξελίξεις και αν βρεθούμε σε αδιέξοδο ο ελληνικός λαός θα πρέπει να αποφασίσει αν πάμε μπροστά ή όχι.
Θέλω μια ψήφο που θα δώσει σπρώξιμο προς τα εμπρός. Η νέα δημοκρατία μας άφησε τεράστιο έλλειμμα. Εμείς δεν φουσκώσαμε τους αριθμούς.
Νέα μέτρα που θα αγγίξουν τους μισθούς και τις συντάξεις δεν θα υπάρξουν. Αρκετά πλήρωσε ο Ελληνικός λαός. Θέλω την στήριξη όλων να δούμε που υπάρχει σπατάλη. 


3ος έχει σειρά ο Λιάτσος του Star που τα χώνει ωραία!
Φράσεις από τις απαντήσεις:
(Σ.Σ. Απαντάει στα μισά ο Jeffrey)


Εγώ δεν έχω κρύψει τίποτα προς τον ελληνικό λαό. Είμαι ανοιχτός και ειλικρινής...(σ.σ. ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) Εγώ σέβομαι κάθε επιθυμία του ελληνικού λαού. Εγώ είμαι δημοκράτης. Δεν θέλουμε να ανεβάσουμε την φορολογία . Αν όλοι φορολογούνται και πληρώσουν κανονικά μπορούμε να μειώσουμε τους φόρους (σ.σ. Που βάλαμε εμείς και δεν μας είπε το ΔΝΤ).Έχουμε δυσκολίες γιατί πρέπει να κάνουμε πολλά την ίδια ώρα... Δεν φταίει αυτή η κυβέρνηση. Εγώ γυρνάω με τον κόσμο.


4ος έχει σειρά ο Κωνσταντάτος του Alter που τα είπε σωστά!
Φράσεις από τις απαντήσεις:
(ΣΣ. άλλα του λένε άλλα απαντάει)
Πολλά τα λόγια πολλές οι υποσχέσεις αλλά φτάσαμε την χώρα εκεί που την φτάσαμε. Εγώ έλεγα ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε... Σώσαμε την χώρα από το βούλιαγμα. Μειώσαμε τις σπατάλες κατά 1 δις. Είμαστε αξιόπιστοι, κρα΄τησαμε το λόγο μας.. Η βόμβα παραλίγο να σκάσει στα χέρια μας.


5ος έχει σειρά ο Σρόιτερ του Alpha
Φράσεις από τις απαντήσεις:
(ΣΣ. άλλα του λένε άλλα απαντάει)
Κρούω τον κώδωνα του κίνδυνου. Είμαστε σε μια καλή και δύσκολη πορεία. Προσπαθώ να είμαι πολύ ειλικρινής στον Ελληνικό λαός.


6ος έχει σειρά η Κοσιόνη του ΣΚΑΙ
Αυξήσατε τους φόρους των επιχειρήσεων, πιστεύεται ότι αυτό ευννοεί τις επενδύσεις;
Φράσεις από τις απαντήσεις:
Θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη αδικία στο διεθνές οικονομικό σύστημα. Ως πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς βλέπω τα προβλήματα παντού. Πήραμε δύσκολες αποφάσεις. Μπροστά στο πολιτικό κόσμος εμείς δεν δειλιάσαμε γιατί ξέρουμε το κόστος για την πατρίδα. Δεν μου εγγυήθηκαν τίποτα οι κοινωνικοί εταίροι. Εμείς ένας συνεχίζαμε να βγαίνουμε στην αγορά το χρέος της χώρας μας θα γινόταν δυσβάσταχτο λόγο των τόκων και θα είχαμε πρόβλημα με τις τράπεζες. Σταματήσαμε τον κατήφορο.
Εδώ και χρόνια έρχονται επενδύσεις στην χώρα μας(σ.σ. και φεύγουνε οι δικές μας για άλλες χώρες). Θέλουμε να περάσουμε την αντίληψη συνεργασίας κράτους πολίτη. Αυτά που πληρώνει ο πολίτης πιάνουν τόπο.


7ος έχει σειρά ο Δούκας 
Ερωτήσεις για μετανάστες
Φράσεις από τις απαντήσεις:
Πολύ δύσκολο και χρόνιο θέμα οι μετανάστες. Κάνουμε αγώνα για σωστή ένταξη νόμιμων μεταναστών. Κατάκτηση για την χώρα μας η ένταξη. Είχα κουβέντα με τον ερντογάν να συνεργαστούμε για τη λαθρομετανάστευση. Για κέντρο της Αθήνας έχει μια μεγάλη ευθύνη ή δημοτική αρχή ή οποία τόσα χρόνια παραμέλησε το θέμα (σ.σ. της πρωτεύουσας της πόλης,  όχι της χώρας... χααχχαχα)

Δικαίωμα όλοι οι πολίτες αυτής της πόλης να αισθανόμαστε αλλαγή. Έχουμε κάνει πρόοδο με την ομάδα ΔΙΑΣ. 


2ος κύκλος ερωτήσεων
1η έχει σειρά η πρασινοφρουρός Τρέμη του PASOKTV κατακόσμον Mega
(Σ.Σ. κάνει ηλίθιες ερωτήσεις)
Φράσεις από τις απαντήσεις:
Η Ελλάδα είναι αξιόπιστη απέναντι σε αυτούς που διαπραγματεύεται.




2ος έχει σειρά η Χούκλη που τα χώνει ωραια τώρα.
Για τους φόρους και για το φορολογικό και την διαφάνεια ρωτάει.
Φράσεις από τις απαντήσεις:
Τα καρτέλ οι φορτηγατζήδες κλπ έχουν τεράστια επίπτωση. στην οικονομία στην ποιότητα των υπηρεσιών.
Ποια άλλη κυβέρνηση τόλμησε να τα βάλει με τόσους και να κάνει τόσες αλλαγές. Δεν υπήρχε τόσα χρόνια πολιτική βούληση για να παταχθούν αυτά τα κυκλώματα. Ποια άλλη κυβέρνηση έκοψε 1 δις σπατάλες.
Αν όμως δεν προχωρήσουμε με συνέπεια πάμε για χρεωκοπία.
Κάνοντας όλες τις κινήσεις που κάνουμε βλέπουμε φως στο τέλος του τούνελ. Δεν είναι θέμα δικής μου απόφασης να σπάσουμε νοοτροπίες, είναι απόφαση όλων.
Είχαμε πει προεκλογικά και δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε ότι το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο. Τα αίτια είναι η σπατάλη η διαφθορά η έλλειψη προγραμματισμού, τα κλειστά επαγγέλματα. Ότι κάναμε εδώ και 1 χρόνο δεν έχουν γίνει εδώ και 10τίες.


3ος έχει σειρά ο Λιάτσος του Star που τα χώνει ωραία!
Λιάτσος: Μπορείτε να πείτε ότι δεν θα υπάρξει παράταση του μνημονίου;

Φράσεις από τις απαντήσεις:
Μου έβαλαν το πιστόλι στο κεφάλι επί χούντας.
Πρέπει να κάνουμε μεγάλες αλλαγές. Πρέπει να χτυπήσουμε παθογένειες. Είμαστε σε διάλογο με την ΑΔΕΔΥ για ενιαίο μισθολόγιο.


4ος έχει σειρά ο Κωνσταντάτος του Alter που τα λέει σωστά!
Φράσεις από τις απαντήσεις:
Δεν υπήρχε χρόνος. Φτάσαμε να αναλάβουμε την κυβέρνηση όταν ήταν αργά. Είχαμε την δύσκολη απόφαση να δούμε τι θα κάνουμε για να σώσουμε την χώρα. Δεν μας περίμεναν να κόψουμε σπατάλες. Πρέπει να αλλάξουμε την χώρα αλλιώς την πληρώνουν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι... Τους πονάμε τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.


5ος έχει σειρά ο Σρόιτερ του Alpha
Φράσεις από τις απαντήσεις:
Να αλλάξει η δικαιοσύνη στάση. Να μην δημιουργεί έλλειψη απονομής του δικαίου.
Πήγανε γιατροί φυλακή για φοροδιαφυγή.(ΚΑΙ Ο Σρόιτερ πετάγεται και του λέει κανείς δεν πήγε)


Στην 2η ερώτηση μιλάει για το βοήθημα των 200 ευρώ
Δεν το ανακοίνωσα τώρα, το είχα πει στην ΔΕΘ, ότι πρώτο μας μέλημα και βήμα είναι εκείνοι οι οποίοι σηκώνουνε το βάρος αυτής της υπόθεσης αδίκως. Δεν είναι εκείνοι που φταίνε για την κατάντια της χώρας μας... Αλλά δεν μπορούσαμε αλλιώς. Δεν είπαμε ότι λύνουμε το πρόβλημα τους αλλά είναι ένα βήμα. Ευθύνη έχουν όλες οι πολιτικές ηγεσίες που πέρασαν από αυτόν τον τόπο.. Το πελατειακό σύστημα εξαπλώθηκε παντού. Δεν εξαγοράζουμε το λαό με λεφτά και προεκλογικές δεσμεύσεις(σ.σ. αχαχχαχαχαχαχαχα)Όχι φθηνή εργασεία αλλα ποιότητα. Με επενδύσεις στην εργασία στην παιδεία 


6ος έχει σειρά η Κοσιόνη του ΣΚΑΙ
Θα κόψετε κράτος θα μειώσετε ΔΕΚΟ θα απολυθούν υπάλληλοι. Το βρίσκεται ηθικό να χάνονται από τον ιδιωτικό , χιλιάδες θέσεις εργασίας και από το δημόσιο όχι;
Φράσεις από τις απαντήσεις:
Θέλουμε στήριξη. Θέλουμε να βάλουμε φρένο στα ρουσφέτια. Θα τους βοηθήσουμε όλους και τον δυνατό και τον αδύναμο. Εμείς μέσα από τις διαπραγματεύσεις σώσαμε τις θέσεις πολλών που θα μπορούσαν να απολυθούν. Εδώ ο Κάστρο απολύει. Βάζουμε τάξη. Αυτό θα δώσει νέο αναπτυξιακό δυναμικό. γιατί θα στηρίξει το κράτος και την επιχειρηματικότητα.


Στην 2η ερώτηση μιλάει για την πράσινη ανάπτυξη. Ότι ακύρωσαν φωτοβολταϊκές επενδύσεις πχ στην Πτολεμαΐδα
Φράσεις από τις απαντήσεις:
(Σ.Σ.Αερολογίες) Έχουμε απελευθερώσει επενδύσεις για αιολική ενέργεια και φωτοβολταϊκά. Για αυτό που είπατε για την Πτολεμαΐδα το προχωράμε κανονικά.Εμείς εδώ που πληρώνουμε διπλάσια ενέργεια από τις βόρειες χώρες προσπαθούμε να μειώσουμε τις τιμές μέσω επενδύσεων  με νέες τεχνολογίες.


7ος έχει σειρά ο Δούκας 
Του διαβάζει μια συνέντευξη του (σ.σ. του Παπανδρέου) και για γκάλοπ που λένε οι πολίτες δεν θέλουν το μνημόνιο
Φράσεις από τις απαντήσεις:
(ΣΣ. άλλα του λένε άλλα απαντάει)
Σχεδόν διπλασιάστηκε το χρέος τα τελευταία 5μιση χρόνια και το έλλειμμα της αξιοπιστίας. Κάπου μειώθηκαν συντάξεις αλλά είναι ένα βιώσιμο σύστημα... τα νέα παιδιά ξέρουν δεν θα μείνουν χωρίς σύνταξη...Κόψαμε 1 δις σπατάλες του δημοσίου. Βγάλαμε την ομάδα ΔΙΑΣ. Κυνηγάμε την φοροδιαφυγή. Μειώσαμε τις τιμές των φαρμάκων. Φέρνουμε σοβαρές επενδύσεις στην χώρα. Καταφέραμε να δώσουμε φωνή και να έχουμε λόγο στην μέση ανατολή στα Βαλκάνια και στην Ε.Ε. Όλα αυτά έχουν αντίκρισμα στην ζωή του πολίτη.


Υπάρχουν κενά στο συντονισμό, είστε γρήγοροι σε αυτά που πρέπει να κάνετε
Φράσεις από τις απαντήσεις:
Συγκρίνετε μας τι έχουμε κάνει σε 1 χρόνο μπροστά σε ότι έκανε η προηγουμενη κυβέρνηση σε 5μιση χρόνια. Πρέπει να φέρουμε διαφάνεια πρέπει να ανοίξουμε τα επαγγέλματα.. Αυτά είπαμε και αυτά κάνουμε...Δεν αρκεί να είναι νόμοι που περνάνε στην βουλή. η εφαρμογή πρέπει να γινει από τους πολίτες. Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε την χώρα. Μην λυγίσουμε στην μέση του δρόμου.Ο Καλλικράτης πρέπει να εφαρμοστεί. (σ.σ. Συγκρίνει κουμουνιστικά κράτη....) 


Επίλογος από πεταλωτή
Τέλος

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΨΩΦΑ!