Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ




Το θέμα των αλλοδαπών που βλέπω ότι απασχολεί πολλούς δεν είναι θέμα ρατσισμού στην Ελλάδα τουλάχιστον.
Εξάλλου οι Έλληνες ποτέ δεν είχαμε ιστορικό ρατσιμού απέναντι σε ξένους και το έχουμε δείξει χρόνια τώρα που έχουμε αγκαλιάσει Αλβανούς και κάθε άλλης εθνικότητας που ήρθαν στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή..


. Πλέον όμως τα πράγματα άλλαξαν και είναι θέμα απλής λογικής. Εφόσον έχουμε σχεδόν 1000000 άνεργους νέους Έλληνες πως είναι δυνατόν να υπάρχουν δουλειές για αλλοδαπούς. Άρα οπως και να το κάνουμε δεν έχει νόημα να έρχονται στην Ελλάδα επιπλέον αλλοδαποί αφού δεδομένου της μη ύπαρξης εργασίας θα βρουν διέξοδο αλλού.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα
Διαβάζω αυτά που γράφετε αρκετές μέρες τώρα και μπορώ να πω ότι μου ανοίξατε τα μάτια όσο δεν πάει άλλο.
Συνφωνώ με το Post και επαυξάνω.
Έχω ένα εργοστάσιο παραγωγής πλαστικών εντός Αττικής. Τη 10ετία του '80 υπήρξε τεράστα ανάγκη από εργατικό δυναμικό στην Ελλάδα, καθώς ο Α. Παπανδρέου (ο πατήρ όλων των κακών του έθνους), πήρε στο δημόσιο απίστευτο αριθμό Ελλήνων, και δεν είχαμε πλέον εργάτες για την παραγωγή μας. Ευτυχώς που υπήρχαν οι Πακιστανοί αλλιώς δεν ξέρω τι θα κάναμε. Πήρε λοιπόν τους Έλληνες από θέσεις που παρήγαγαν πλούτο στη χώρα και τους έβαλε σε θέσεις που μόνο έδιναν σε αυτούς, χωρίς να παράγουν τίποτα παρά μόνο την ψήφο τους στους κυβερνώντες.
Έτσι το χρήμα που έπαιρναν οι Έλληνες από την επιχείρησή μου και επέστρεφε στην Ελλάδα, πλέον πήγαινε προς εξωτερικό (οι Πακιστανοί ελάχιστα καταναλώνουν εδώ).

Μαζί με όλα αυτά που λέτε πως πρέπει να γίνουν και συμφωνώ απολύτως σχεδόν σε όλα, πρέπει επειγόντως:
1. Να απολυθούν τουλάχιστον 500,000 άτομα από το δημόσιο χωρίς καμία αποζημίωση (αρκετή ζημιά έχει δεχθεί το κράτος από αυτούς, και υπεύθυνοι δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτοί, αλλά όποιοι τους έβαλαν εκεί).
2. Να απελαθούν τουλάχιστον 500,000 οικονομικοί μετανάστες που δεν έχουν οικογένεια στην Ελλάδα (και άρα δεν καταναλώνουν τα χρήματά τους εδώ).
3. Να δωθούν κίνητρα στις επιχειρήσεις να προσλάβουν τους απολυμένους του δημοσίου με επιδότηση του 50% των εργοδοτικών εισφορών τους π.χ. και επιτέλους αυτοί να ξεκινήσουν να παράγουν έργο.
4. Να σταματήσει επιτέλους να πληρώνει το κράτος αυτούς που οικειοθελώς έφυγαν από την ολυμπιακή, καθώς κάθονται και τους πληρώνει το δημόσιο 2,500 ευρώ το μήνα μέχρι να αποφασίσουν αυτοί σε ποιά άλλη δημόσια υπηρεσία θα εργαστούν (ΑΙΣΧΟΣ ΔΗΛΑΔΗ).

Φτάνει πια η ανεργία αποκλειστικά στον ιδιωτικό τομέα. Για να βρει λεφτά το κράτος ανεβάζει φόρους και κλείνει επιχειρήσεις τη μία μετά την άλλη. ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν τολμάει να πει να βρει λεφτά το κράτος διώχνοντας τους χαραμοφάηδες, σώζοντας έτσι κάποιους που ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ για να ΖΗΣΟΥΝ.

Μια κουμπάρα μου εργάζεται σε υπουργείο. Δουλεύει από τις 6:30 μέχρι τις 9:00 ψαλιδίζοντας εφημερίδες. Από τις 9:00 μέχρι τις 13:30 που σχολάει μιλάει ασταμάτητα στο τηλέφωνο. Μετά τη μείωση του μισθού της μου παραπονέθηκε γιατί παίρνει πλέον μόνο 1.500 ευρώ το μήνα. Και μιλάμε για υπεύθυνο και εργατικό άτομο. Για άτομο που ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Όχι για αυτούς που κάθονται. ΠΟΙΟΣ δουλευονται τόση λίγη ώρα και κάνοντας τα πράγματα αυτά θα πληρώνεται τόσο πολύ στον ιδιωτικό τομέα. ΚΑΝΕΙΣ. ΑΔΙΚΙΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ...

Δυστηχώς επειδή τίποτα από όλα αυτά δε γίνεται, ούτε και θα γίνει, έχω αποφασίσει να ξενιτευτώ. Πρόκειται να κλείσω την εταιρεία μου εδώ και να την ανοίξω στη Ρουμανία ή την Βουλγαρία, καθώς πλέον η επιβίωση είναι αδύνατη.
Αδέλφια, μας διώχνουν από τις ίδιες μας τις πατρίδες, και δεν αφήνουν πλέον καμία άλλη επιλογή. Να δούμε μετά ΠΟΙΟΣ θα συντήρήσει αυτό το δημόσιο κράτος που στηριζόταν ανέκαθεν σε αυτό το δόλιο πολύ δυνατό για τα δεδομένα μας, ιδιωτικό τομέα τώρα που θα φύγουν όλες οι επιχειρήσεις. Ποιός θα παράγει πλούτο πλέον; Ιδού το ερώτημα...