Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Αυτό είναι το Πακιστάν, του οποίου η κυβέρνηση συμβουλεύει το ΠΑΣΟΚ.


Όπως είχαμε αποκαλύψει, η Πακιστανική κυβέρνηση είχε θέσει όρους οι οποίοι έγιναν αποδεκτοί από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στο περιβόητο νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας σε μετανάστες. Κατ’ Απαίτηση της Πακιστανικής κυβέρνησης το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια!
Φαίνεται ότι η σχέση ΠΑΣΟΚ – Πακιστάν είναι ακόμα πιο στενή και ....

..“αγαστή” αφού και τα ελεγχόμενα ΜΜ”Ε” φιλτράρουν προσεκτικά κάθε είδηση που μπορεί να προσβάλλει τους “συνεργάτες”. Είδαμε λοιπόν την είδηση για την δολοφονία Χριστιανών στο Αφγανιστάν, δεν είδαμε όμως πουθενά την πρόσφατη σφαγή Χριστιανών στο Πακιστάν. Μια σφαγή που προφανώς δεν βολεύει αυτούς που θέλουν να γεμίσουν την Ελλάδα με μισανθρώπους ψηφοφόρους αντί να προσελκύσει μετανάστες που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν πραγματικά στις όποιες ανάγκες της χώρας.
Όπως βέβαια δεν έπαιξαν την άλλη αποκάλυψη μας, για τους μαζικούς βιασμούς, δολοφονίες και απαγωγές παιδιών που “ζουν” ως σύγχρονοι σκλάβοι στην υπηρεσία “ευπόρων” Πακιστανών, συνεργατών της Πακιστανικής κυβέρνησης κλπ. “Κοινή πρακτική ο βιασμός ανηλίκων στο Πακιστάν” σύμφωνα με διεθνή έρευνα.
7 Χριστιανοί λοιπόν δολοφονήθηκαν μετά από ευθείες απειλες, οι πέντε κατά την έξοδο τους από εκκλησία. “Άγνωστοι” κουκουλοφόροι τους εξόντωσαν εν ψυχρώ μετά το πέρας της λειτουργίας, ενώ η αστυνομία ΔΕΝ έχει ξεκινήσει καν έρευνες για την ταυτότητα των δραστών. Το “συμμαχικό” Πακιστάν βλέπετε, εκτός από τις υπηρεσίες που προσφέρει στο ΝΑΤΟ, έχει και πολύ, μα πάρα πολύ χρήμα. Μαύρο χρήμα από το δουλεμπόριο και το εμπόριο ναρκωτικών. Τι σύμπτωση που και τα δύο “εμπορεύματα” περνούν από Τουρκία και Ελλάδα.
Θυμηθείτε πόσοι πρόθυμοι Έλληνόφωνοι πολιτικοί βρίσκονται για να υπερασπίσουν Πακιστανούς βιαστές ανηλίκων και να κάνουν τα στραβά μάτια σε Πακιστανούς δουλεμπόρους όταν βασανίζουν και σφάζουν το “εμπόρευμα τους”. Μάλλον για ανθρωπιστικούς λόγους θα το κάνουν. Ίσως για να θρέψουν τις οικογένειες τους λόγω των νέων μέτρων που τους στερεί τα επιδόματα. 
Για να μην τους αδικούμε όμως, ίσως στην κατάντια της δημοκρατίας μας, ο Πακιστανικός “πολιτισμός” να συνεισφέρει τους κατάλληλους ψηφοφόρους.