Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

VIDEO ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ,ΣΕ ΠΑΓΚΟΥΣ ΠΛΑΝΌΔΙΩΝ,ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ



25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε να διώξουμε τους παράνομους..αλλά εσείς θέλετε να τους συσπειρώσετε εναντίον μας,να δημιουργήσετε εσωτερικό εχθρό.
Είμαι φοιτητής στη Θράκη..και από ότι βλέπω η Χ.Α. έχει αρχίσει να πυροδοτεί πολεμικό σκηνικό με τους ξένους και το προξενείο,"ξεχνώντας"(αμέλεια,απουσία μυαλού,σκοπιμότητα,κάτι από τα τρία θεωρώ πως είναι,και είναι ασυγχώρητα και τα 3) πως έτσι θα χάσουμε σίγουρα(δεν εχουμε πατριωτικη κυβερνηση,ουτε ειμαστε σε θεση να αντιμετωπισουμε ΤΩΡΑ μόνοι μας την Τουρκία,δεν λέω να υποταχθούμε,αλλά μπορούμε να τους ξεφτιλίσουμε διπλωματικά και να αποδυναμώσουμε το προξενείο εύκολα,αν βγει πατριωτική κυβέρνηση,σίγουρα όχι έτσι όμως) και θα ξεκινήσουν το θέμα της ανεξάρτητης Θράκης.

Ανώνυμος είπε...

με την σκοπιμότητα κάποιων και την απουσία μυαλού των μελών της ΧΑ προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα τέτοιου τύπου, όπως λέει και ο φοιτητής στη Θράκη.

Ανώνυμος είπε...

Τα φασιστοειδή επί το έργο. έλα παιδάκια επικροτείστε τους..

Ανώνυμος είπε...

ψιτ... αριστερούληδες, ευαισθητούληδες...

καιρός ήταν να κάνει κάποιος μία τέτοια κίνηση. Τί δουλειά έχουν εκεί οι αραπάδες του παρεμπορίου; Πληρώνουν κανά φόρο πουθενά; Συνδράμουν πουθενά στο κράτος; Αρπαχτή κάνουν και άντε γειά. Από την άλλη μας υποκρίνεστε για έλλειψη δικαιοσύνης στο κράτος...

Έτσι, για να μην κοροϊδευόμαστε

Ανώνυμος είπε...

Και μπράβο στον τέταρτο σχολιαστή 8 Σεπτεμβρίου 2012 4:42 π.μ. για την αντρίκια του απάντηση !
Και συνεχίζω :
Η anti-ntp (του πατριώτη καμένου) , μετά την μαύρη εκπρόσωπο της νεολαίας του κόμματος του , αγκαλιάζει τώρα και τους παρανόμους λαθρομετανάστες μικροπωλητές.
Φυσικά , όλα αυτά από κάποια αντιπολιτευτική σκοπιμότητα , καθώς μαζί με τον καμένο , πατώνει και αυτή η ιστοσελίδα.
Τώρα βέβαια , όπως αντιλαμβάνεται καθένας , ούτε την anti-ntp , μήτε και τους τρεις πρώτους σχολιαστές της , δεν μπορεί να τους ενδιαφέρει η ουσία του θέματος , ούτε και θα θέλουν να γνωρίζουν για ποιο λόγο στο παραπάνω βιντεακι βλέπεις μόνο λαθρομετανάστες μικροπωλητές ;
Τους αφήνω λοιπόν στην άγνοια τους !
Έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να πληρώσουν από την τσέπη τους , τα βαριά πρόστιμα , που για ψήλου πήδημα , επιβάλουν οι αρχές στους Έλληνες μικροπωλητές!


Ανώνυμος είπε...

2.37 την Ελλάδα δεν την καθιστα ευάλωτη η συσπείρωση των λαθρο που σιγα μην περίμεναν τη ΧΑ για να μας μισισουν . ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΑ ΉΤΑΝ Η ΜΥΤΡΩ ? εεεεε? και σιγα μην περίμενε τη ΧΑ η εστω τους λαθρο το προξενείο για να οργανώνει την κατάληψη της Θράκης . Σιγα μην αφήσουν λαθρο άμα καταλάβουν τη Θράκη οι τουρκαλαδες . Την Ελλάδα αποδυναμώνετε εσείς οι προσκυνημενοι με την διάσπαση του ελληνικου λαου απέναντι στην ξένη απειλη που ΕΊΝΑΙ 1 και μονη: Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ που χρησιμοποιεί και τη λαθροεισβολη και την Τουρκία και τηυπεύθυνη ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΆ ως όπλα διάσπασης διάλυσης και υποδούλωσης του ελληνισμου

Ανώνυμος είπε...

από ότι φαίνεται δεν έγινε κάποιο προγκρόμ, εναντίων μελαχρινών. Όποιος είχε κανονικά τα χαρτιά του δεν διώχθηκε. Αυτοί που δεν είχαν έγιναν θρύψαλα.

Ένα είναι το λυπηρό, όπου σιγά σιγά, το κράτος αντικαθίσταται από κόμματα και εκεί που λέγαμε όχι στο κομματικό παρακράτος, πάμε σιγά-σιγά στο μονοκομματικό κράτος και ανάλογα ποιος θα επικρατήσει. Πληρώνονται πολλά λάθη επί ετών και μάλιστα μαζεμένα.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά το βίντεο καθόλου δεν με σόκαρε.

Είναι γνωστές οι συμμορίτικες τακτικές της Χ.Α. που απευθύνονται σε μη σκεπτόμενους ανθρώπους. Δεν είμαι υπέρ της ύπαρξης λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, το αντίθετο μάλιστα, αντιλαμβάνομαι όμως ότι το πρόβλημα όπως και η λύση είναι εξόχως πολιτικό. Έχω μόνο κάποιες απορίες.

Γιατί η Χ.Α δε λέει κουβέντα για τις τρελές επιδοτήσεις που δίνει η ΕΕ για να μένουν οι λαθρο στην Ελλάδα?

Γιατί δεν πάνε να σπάσουν στο ξύλο αυτούς που τις καρπώνονται?
Μετά το περιστατικό στο βίντεο ο λαθρομετανάστης έφυγε από τη Ελλάδα?

Για αυτούς που τους φέρνουν κερδίζοντας δις θα μας πει κάτι η Χ.Α?

Η Χ.Α δεν γνωρίζει ότι στις επερχόμενες ΕΟΖ θα απασχολούνται με όρους σκλάβου κατά κύριο λόγο λαθρομετανάστες? Αν το γνωρίζει γιατί δεν το λέει στον κόσμο? Αν δεν το γνωρίζει τι ακριβώς θα κάνει όταν αυτό θα συμβεί? Θα μπει στις ΕΟΖ και θα σπάει πάγκους?

Πως η Χ.Α καθάρισε το κέντρο από τους λαθρό, με ΑΖΑΧ που τα κάνει αόρατα. Κατά δήλωσή της κανένας δεν απελάθηκε, τους πήγε λίγο παραπέρα δηλαδή για να μπορέσει ο ΣΚΑΙ να τη διαφημίσει και να κοιμίσει τους ήδη κοιμισμένους πολίτες.

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν κοστίζουν στον Ελληνικό λαό?

Και κάτι τελευταίο. Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τα παιδιά της Χ.Α που με αυτοθυσία λύνουν τα προβλήματα μου. Μετά από όλα όσα είδαμε στο βίντεο κι επειδή ο λαθρομετανάστης δεν μπορούσε να εργαστεί και δεν είχε να φάει ήρθε και μπούκαρε στο σπίτι μου. Έτσι η Χ.Α με απάλλαξε από τον κόπο να φωνάξω παλιατζή.

Θα μου πείτε μα δεν πλήρωνε φόρους. Σωστό.

Όμως ούτε ο Λάτσης , ο Βαρδινογιάννης, ο Μπόμπολας, ο Σάλλας και πολλοί άλλοι πληρώνουν αντιθέτως εισπράττουν και μάλιστα πολλά από αυτά που πληρώνουμε όλοι εμείς. Αλλά αυτοί δεν είναι στην αρμοδιότητα της Χ.Α η οποία ασχολείται αποκλειστικά με αλλοδαπούς.

Μήπως τουλάχιστον θα μπορούσε η Χ.Α να πάει να σπάσει τα γραφεία της Γερμανικής εταιρίας που διαχειρίζεται το Ελ. Βενιζέλος και χρωστάει ένα σκασμό λεφτά στο Ελληνικό δημόσιο?

Ή έστω τα γραφεία της siemens?


Ανώνυμος είπε...

Λυπηρό το βίντεο...δεν ειναι αυτη η Ελλάδα μας...αυτό το βίντεο είναι φόβος και αποπροσανατολισμός...για άλλη μία φορά τα ίδια και τα ίδια...η νέα τάξη πραγμάτων είναι εδώ,στην χώρα μας...σε όλη την γή....αύτη είναι ο στόχος...και κάτι ακόμα:τα χωράφια του παππού μου είναι ακόμα ποτισμένα με το αίμα των ναζιστών...ξεχνάμε σαν έθνος...

Ανώνυμος είπε...

Μετά απο το παραπάνω post, μούγκα στην στρούγκα τα χρυσαυγάκια..

Ανώνυμος είπε...

σωπα ρε ευαισθητα παιδια μου που σοκαριστηκατε κιολας!!!αν πεφτατε εσεις θυματα στα χερια κανενος πακιστανου τοτε να σας εβλεπα αν θα συνεχιζατε να τους υποστηριζατε τους "καημενους".σας αρεσει δε σας αρεσει η ΧΑ θα ναι με διψηφιο ποσοστο στις επομενες εκλογες

Ανώνυμος είπε...

Βρε φίλε 12.41 δεν διαφωνεί κανείς με αυτό που λες. Το ίδιο λέμε κι εμείς ότι η Χ.Α για το μόνο που ενδιαφέρετε είναι να ανεβάσει τα ποσοστά της, απευθυνόμενη σε ένα κόσμο πολιτικά απαίδευτο, για να κάνει πλάτες στο σύστημα. Όσο αφορά εσένα εκτός από τα ποσοστά της Χ.Α μήπως θα μπορούσες να μας πεις και την άποψή σου για αυτά που γράφει για παράδειγμα ο 11.46

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι παγκόσμιο , το δημιουργούν οι ίδιοι βομβαρδίζοντας, αφού πρώτα έχουν βαπτίσει τρομοκράτες ολόκληρους ΛΑΟΥΣ, εξαναγκάζοντας τους σε μετανάστευση προκειμένου να έχουν φτηνό εργατικό δυναμικό στις 3500 περίπου ειδικές οικονομικές ζώνες (ΕΟΖ) που υπάρχουν σε πολλές χώρες όπως ( ΚΙΝΑ , ΡΩΣΙΑ , ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ , ΣΚΟΠΙΑ , ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ ΑΦΡΙΚΗ κλπ ) και σε λίγο καιρό και στην ΕΛΛΑΔΑ αν δεν αντιδράσουμε απέναντι στις πολιτικές αυτές που δημιουργούν αυτό το πρόβλημα. Σε καμία ΕΟΖ σε όλο τον κόσμο δεν δουλεύουν ντόπιοι αλλά μετανάστες και ιδίως λαθρομετανάστες αφού τους θέλουν για δούλους και επίσης ξέρουν ότι ένας μετανάστης ποτέ μα ποτέ δεν θα ξεσηκωθεί προκειμένου να διεκδικήσει τα πάτρια αφού δεν ζει στα πάτρια. Αυτά που αναφέρω είναι γεγονότα και όποιος δεν τα πιστεύει ας το ψάξει μόνος του. Οι λαθρομετανάστες λοιπόν είναι το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής και όποιος θέλει να λύση το πρόβλημα το λογικό είναι να πολεμήσει την αιτία που δημιουργεί το πρόβλημα και όχι να βάλετε κατά του αποτελέσματος του. Είναι σαν μια βάρκα που μπάζει νερά από τις τρύπες που έχει και εσύ αντί να κοιτάξεις να κλήσεις τις τρύπες και να απαλλαγείς από αυτούς που τις δημιουργούν , παίρνεις ένα κουβαδάκι και αρχίζεις να αδειάζεις το νερό χωρίς ποτέ να βλέπεις τη στάθμη του να πέφτει. Τους λαθρό τους θέλουν για τις ΕΟΖ για αυτό και θα δείτε ότι εκεί που είναι να γίνουν ΕΟΖ εκεί είναι και τα στρατόπεδα που θα τους βάλουν . Αυτός είναι και ο ρόλος της ΧΑ , δηλαδή δημιουργεί εντάσεις και πογκρόμ προκειμένου η κοινή γνώμη να δεχτεί την ύπαρξη των στρατοπέδων συγκέντρωσης και έτσι να φτάσει στις ΕΟΖ το φτηνό εργατικό δυναμικό . Το κύκλωμα των δουλεμπόρων που μετακινεί τους λαθρομετανάστες από το ΙΡΑΝ μέχρι και τη ΕΕ έχει την έδρα του εδώ στην Ελλάδα , Έλληνες είναι αυτοί που κρατάν τα σκήπτρα αυτού του κυκλώματος και για να καταφέρει να επιβιώσει έχει δημιουργήσει δύο αντίπαλα δέη , το ένα φέρεται ως φιλικό προς τους μετανάστες ,βλέπε διάφορες αριστερές και καλά οργανώσεις κατά του ρατσισμού και το άλλο που φέρεται ως εχθρικό προς τους μετανάστες , βλέπε ΧΑ και τα δύο όμως δεν λένε κουβέντα για τον κύριο υπεύθυνο που παρεμπιπτόντως είναι αυτός που τους χρηματοδότη . Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό , αφού βεβαίως το ψάξει τότε είναι ή πολιτικά αφελής ή απλά πουλημένο τομάρι και φασίστας εκ πεποιθήσεως και άρα όχι Έλληνας.-

Ανώνυμος είπε...

Ναι, έχει δίκιο το παιδί, πρέπει να μπούμε με τα άρματα στη Θράκη και να εξαυλώσουμε άπαντες τους ισλαμοπιθήκους .. όχι να τους τσαντίζουμε μόνο ....

Τώρα ...

από την άλλη ... είναι πολύ πιό συμφέρον, από όλες τις απόψεις, να θέσεις εκτός σημείου στίρηξης τον εχθρό, να τον προκαλέσεις να κάνει σοβαρό λογικό σφάλμα, και μετά να τον καθαρίσεις αμυνώμενος και με όλα τα δίκια μαζί σου ....... είναι απλό ...

Η Ελλάς είναι λευκή άνευ περιτομής και η Ευρώπη Ελληνική!

Η ώρα του ξεσηκωμού ενάντια στην υπερφορολόγιση τον Παν-αριστερισμό, τον Παν-Αφρικανισμό και τον εξ-ισλαμισμό έρχεται, ολοένα και κοντύτερα.

Κανονιστείτε !

Ζήτω η Ελληνική Επανάσταση.
(ξανά! γ@μ& τη τύχη μου .....)

Ανώνυμος είπε...

2.14 ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.ΕΥΓΕ.ΦΩΝΕΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΘΥΒΟΛΑ ΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ.

Ανώνυμος είπε...

2.14 ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙΣ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΟΓΚ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Χρυσή Αυγή ;

http://www.tiramolas.com/2012/08/blog-post.html


Συγχαρητήρια
δεν καταλάβαμε καθόλου
το ρόλο σας.

Ανώνυμος είπε...

Για τον 5.10
Επειδή προφανώς είστε άνθρωποι σκεπτόμενοι θα σας πρότεινα να ενημερωθείτε για το ΕΠΑΜ και για την προσπάθεια που κάνει.

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μορφωμένος για να τα ξέρει αυτά που γράφει ο 2.14, αρκεί να ενημερωθεί από ανθρώπους που κατέχουν τα πράγματα και τα προσεγγίζουν πραγματικά πατριωτικά.

Αν σας ενδιαφέρει θα σας πρότεινα να επισκεφτείτε το epamsupport.blogspot.com

Επιλεγμένο υλικό που ανοίγει μάτια, αρκεί να έχεις ανοιχτά αυτιά, διάθεση να μάθεις και να καταλάβεις τι συμβαίνει και γιατί, και ανοιχτό μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

5.40 ΟΤΑΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ?ΕΧΕΙ? ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ.?ΠΟΤΕ? ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ? ΕΚΤΟΣ ?ΥΠΝΟΥ? ΟΥΤΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ?Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ?ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΟΓΚ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΕ? ΤΟ ΘΕΜΑ?ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ?ΓΙΑ ΑΥΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

6.31 είμαι ο 2.14 μήπως είσαι εσύ βαλτός και τα λες αυτά, εσκεμμένα; όσο για το ΕΠΑΜ βρες έναν που να μπορεί να αποδείξει ότι αυτά που λέει είναι ψέματα . απεναντίας επειδή είναι πέρα για πέρα αληθινά και δεν μπορούν να του αντιπαρατεθούν ,απλά το φιμώνουν. ο 5.40 έχει απόλυτο δίκαιο . ευτυχώς ή δυστυχώς το ΕΠΑΜ είναι, αν όχι το μοναδικό, ένα από τα λίγα οργανωμένα τμήματα του λαού που έχει ολοκληρωμένη άποψη προτείνοντας λύσεις οι οποίες είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα σωστές . για αυτό σου προτείνω να διαβάσεις αυτά που λέει.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς του ΕΠΑΜ αγαπητέ 6.31 δεν έχουμε τελειώσει όλοι πανεπιστήμιο. Είμαστε οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που απλά έχουμε γενικότερη παιδεία, κοινωνική παιδεία αν θέλεις και κοινή λογική. Είμαστε άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους και όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και το μόνο που κάνουμε είναι να ενδιαφερόμαστε για το συνάνθρωπο και την πατρίδα. Δεν είμαστε θρησκόληπτοι είμαστε απλά σκεπτόμενοι. Δεν ζητάμε οπαδούς σε αντίθεση με όλους τους άλλους, ζητάμε από τον κόσμο να ενημερωθεί, να κατανοήσει κι αν θέλει να στρατευτεί στον αγώνα για το δικό καλό, το καλό των παιδιών του και όλης της κοινωνίας. Ενημερώνουμε τον κόσμο και όποιος θέλει συνειδητά συμμετέχει στην προσπάθεια που κάνουμε. Δεν ζητάμε άβουλους πολίτες χειροκροτητές κάποιου σωτήρα, αλλά σκεπτόμενους ενεργούς πολίτες που θα πάρουν την τύχη τους και τη χώρα στα χέρια τους. Αλλά προφανώς όλα αυτά για σένα είναι ψιλά γράμματα. Δεν αντιλαμβάνομαι όμως ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου με το ΕΠΑΜ. Ότι δεν συμφωνεί με το δικό σου δόγμα, που ούτε καν μπήκες στον κόπο να το δουλέψεις στο μυαλό σου, πρέπει να εξαφανιστεί? Δεν εκπλήσσομαι, άλλωστε και ιστορικά ο ρόλος σας αυτός ακριβώς ήτανε. Αυτά να τα βλέπει ένας κόσμος που παραμυθιάστηκε. 5.40

Ανώνυμος είπε...

9.59 ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ.ΑΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν είμαι εκτός θέματος, εσύ είσαι εκτός τόπου και χρόνου, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ. Τα πράγματα είναι πολύ απλά αλλά εσύ δεν τα καταλαβαίνεις ή δεν θέλεις να τα καταλάβεις. Αν παρακολουθούσες έστω λίγο θα γνώριζες ότι το ΕΠΑΜ και ο Δημήτρης Καζάκης έχουν μιλήσει τουλάχιστον δυο χρόνια για όλα αυτά που ζούμε τώρα και τις αιτίες που τα προκαλούν. Το ίδιο και για το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Αν παρακολουθούσες έστω λίγο για να μπορείς να έχεις δική σου άποψη, αυτά που έγραψε ο 2.14 δεν θα σου έκαναν καμία εντύπωση ούτε θα σου φάνταζαν λόγια καθηγητή πανεπιστημίου. Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν δεν τα κατάφερα και τώρα δεν φταίω εγώ, φταις εσύ και να το κοιτάξεις σύντομα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Ε-Μ-Ε-Ι-Σ ΤΟΥ Ε-Μ-Ε-Ι-Σ.ΤΟΣΟΣ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΠΙΑ.ΤΟΣΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΣ ΤΟΣΟΣ.ΕΣΥ ΑΝΑΙΡΕΙΣ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΓΩ.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι απίθανος! Respect!! Καληνύχτα!!!