Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

"Σχετικά με την Χρυσή αυγή και το επεισόδιο στην Ραφήνα"


Είπαμε να διώξουμε τους παράνομους..αλλά εσείς θέλετε να τους συσπειρώσετε εναντίον μας,να δημιουργήσετε εσωτερικό εχθρό.
Είμαι φοιτητής στη Θράκη..και από ότι βλέπω η Χ.Α. έχει αρχίσει να πυροδοτεί πολεμικό σκηνικό με τους ξένους και το προξενείο,"ξεχνώντας"(αμέλεια,απουσία μυαλού,σκοπιμότητα,κάτι από τα τρία θεωρώ πως είναι,και είναι ασυγχώρητα και τα 3) πως έτσι θα χάσουμε σίγουρα(δεν εχουμε πατριωτικη κυβερνηση,ουτε ειμαστε σε θεση να αντιμετωπισουμε ΤΩΡΑ....
μόνοι μας την Τουρκία,δεν λέω να υποταχθούμε,αλλά μπορούμε να τους ξεφτιλίσουμε διπλωματικά και να αποδυναμώσουμε το προξενείο εύκολα,αν βγει πατριωτική κυβέρνηση,σίγουρα όχι έτσι όμως) και θα ξεκινήσουν το θέμα της ανεξάρτητης Θράκης.

αναγνώστης

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

με την σκοπιμότητα κάποιων και την απουσία μυαλού των μελών της ΧΑ προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα τέτοιου τύπου, όπως λέει και ο φοιτητής στη Θράκη.

Ανώνυμος είπε...

και αυτός ο... Κασιδιάρης???
Γιατί αναστολή στην δίωξη Κασιδιάρη λόγω βουλευτικής ασυλίας, δεν ντρέπεστε στην ΧΑ?

Ανώνυμος είπε...

@2012 3:19 π.μ

Ενημερωτκά, ο Κασιδιάρης είχε από τον Ιούνιο καταθέσει αίτημα στη Βουλή γιά την άρση της ασυλίας του γιά τη δίκη. Θα αποφασίσουν σε 2-3 χρόνια... (αργά τα ζώα μου).

Ανώνυμος είπε...

Σοκαριστήκατε ;

Εγώ, γιατί όχι;

Αν πουλούσε κάποιος παράνομα στη χώρα τους θα του είχαν κόψει τα χέρια και πιθανόν , ως χριστιανό, να τον σταύρωναν κιόλας.

Μιά απορία : Οι "οικονομικοί μετανάστες" μένουν σε άθλια σπίτια 10-10 (εκμετάλλευση κατά τα γνωστά...), τα εμπορεύματα ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ;
Υπάρχουν αποθήκες;
Πως τα διακινούν (κουβαλούν);
Πως τα αποκτούν;
Τα αγοράζουν;

Ανώνυμος είπε...

Για όλα φταίει η Χ.Α. Αυτή έφερε τους λάθρό και τους τούρκους στη Θράκη ασε που θα ξεκινήσει εμφύλιο ίσως και τον 3ο πάγκόσμιο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΜΠΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ...
ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;
ΑΝΤΕ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ....
ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΗΦΟΡΑ, ΒΙΤΣΑ, ΠΟΥΤΣΑ, ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλός παραμυθάς "ο αναγνώστης" . Ποτε Τα έχουμε ξανακούσει αυτα τα ψευτοπατριωτικα Χμ. Ποτε τα έχουμε ξανακούσει ? μόνο ... ΠΑΝΤΟΤΕ ! ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΆΝΤΑ ΜΑΣ ΈΛΕΓΑΝ αχ δεν είμαστε έτοιμοι και θα μας σφαξουνε και να ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ και ΣΦΑΞΕ με ΑΓΑ μου . Σιγα τα νέα . Και δε μας λες ραγια μου . Δεν έχουμε πατριωτική κυβέρνηση , όντως . Ποτε προβλέπεις να έχουμε ? ΟΠΩΣ πανε τα πράγματα βλέπεις την θέση μας να βελτιώνεται η να επιδεινώνεται συνεχώς - με τις μακακιες που ψηφίζετε ειδικά εσείς οι ραγιάδες - ? άρα αύριο μεθαύριο θα είναι πιο εύκολο Η ΑΚΌΜΗ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ και θα μας καλείς να ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΑΚΌΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ σαν καλο γιουσουφακι εεεεεε?

ΛΕΓΕΩΝΗΣ είπε...

Kαλα ενταξει ρε φιλε μου φοιτητη η ΧΑ φταιει για ολα....Και βεβαια εχεισ δικαιο δεν υπαρχει μυαλο, Η ΧΑ φταιει που σου κοβουν το μισθο,που σου βαζουν φορους,που υπαρχει εγκληματικοτητα,που υπαρχουν 200000 καλασνικοφ στην χωρα,που τρων και πινουν στην υγεια των κοροιδων,πο χανεις την δουλεια σου γιατι παιρνουν πακιστανο με λιγοτερα λεφτα,γιατι βιαζουν Ελληνιδες στο δρομο, γιατι αγοραζεις αερα για να αναπνευσεις γιατι, γιατι....αντε και ....

Ανώνυμος είπε...

Εγω το καταλαβαινω το παλουκαρι....θα του χαλασουμε την ησυχια και την βολη....μπορει να χρειαστει να πολεμησει και ποιος τρεχει τωρα στα ορη στα αγρια βουνα με την αρβυλα και το μαλλι τζιβα... αυτος πολεμαει μονο στο playstation θα χασει τα κεφεδακια του τα μπανακια του στη μυκονο το χαβαλε του ...εχει τα δικια του....ο ραγιας!

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά το βίντεο καθόλου δεν με σόκαρε.

Είναι γνωστές οι συμμορίτικες τακτικές της Χ.Α. που απευθύνονται σε μη σκεπτόμενους ανθρώπους. Δεν είμαι υπέρ της ύπαρξης λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, το αντίθετο μάλιστα, αντιλαμβάνομαι όμως ότι το πρόβλημα όπως και η λύση είναι εξόχως πολιτικό. Έχω μόνο κάποιες απορίες.

Γιατί η Χ.Α δε λέει κουβέντα για τις τρελές επιδοτήσεις που δίνει η ΕΕ για να μένουν οι λαθρο στην Ελλάδα?

Γιατί δεν πάνε να σπάσουν στο ξύλο αυτούς που τις καρπώνονται?
Μετά το περιστατικό στο βίντεο ο λαθρομετανάστης έφυγε από τη Ελλάδα?

Για αυτούς που τους φέρνουν κερδίζοντας δις θα μας πει κάτι η Χ.Α?

Η Χ.Α δεν γνωρίζει ότι στις επερχόμενες ΕΟΖ θα απασχολούνται με όρους σκλάβου κατά κύριο λόγο λαθρομετανάστες? Αν το γνωρίζει γιατί δεν το λέει στον κόσμο? Αν δεν το γνωρίζει τι ακριβώς θα κάνει όταν αυτό θα συμβεί? Θα μπει στις ΕΟΖ και θα σπάει πάγκους?

Πως η Χ.Α καθάρισε το κέντρο από τους λαθρό, με ΑΖΑΧ που τα κάνει αόρατα. Κατά δήλωσή της κανένας δεν απελάθηκε, τους πήγε λίγο παραπέρα δηλαδή για να μπορέσει ο ΣΚΑΙ να τη διαφημίσει και να κοιμίσει τους ήδη κοιμισμένους πολίτες.

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν κοστίζουν στον Ελληνικό λαό?

Και κάτι τελευταίο. Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τα παιδιά της Χ.Α που με αυτοθυσία λύνουν τα προβλήματα μου. Μετά από όλα όσα είδαμε στο βίντεο κι επειδή ο λαθρομετανάστης δεν μπορούσε να εργαστεί και δεν είχε να φάει ήρθε και μπούκαρε στο σπίτι μου. Έτσι η Χ.Α με απάλλαξε από τον κόπο να φωνάξω παλιατζή.

Θα μου πείτε μα δεν πλήρωνε φόρους. Σωστό.

Όμως ούτε ο Λάτσης , ο Βαρδινογιάννης, ο Μπόμπολας, ο Σάλλας και πολλοί άλλοι πληρώνουν αντιθέτως εισπράττουν και μάλιστα πολλά από αυτά που πληρώνουμε όλοι εμείς. Αλλά αυτοί δεν είναι στην αρμοδιότητα της Χ.Α η οποία ασχολείται αποκλειστικά με αλλοδαπούς.

Μήπως τουλάχιστον θα μπορούσε η Χ.Α να πάει να σπάσει τα γραφεία της Γερμανικής εταιρίας που διαχειρίζεται το Ελ. Βενιζέλος και χρωστάει ένα σκασμό λεφτά στο Ελληνικό δημόσιο?

Ή έστω τα γραφεία της siemens?

Ανώνυμος είπε...

κ ποτε λες να ειμαστε ετοιμοι ρε νουμερο??που εχετε λυσσαξει μερικοι με τη χρυση αυγη (που ειναι η μονη που εκανε τα λογια πραξη) αδυνατωντας να δειτε ποιοι ειναι το πραγματικο προβλημα.κατσε εσυ κ περιμενε πατριωτικη κυβερνηση κ κουραφεξαλα για να δεις προκοπη.

Ανώνυμος είπε...

Το πραγματικό πρόβλημα φίλε μου είναι ότι η χώρα είναι κατεχόμενη και οι λαθρομετανάστες βρίσκονται εδώ για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των κατακτητών. Και η Χ.Α δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να εξυπηρετεί τα ίδια συμφέροντα αποκρύπτοντας από τον κόσμο ποιοι τους φέρνουν γιατί τους φέρνουν και τι χορός δισεκατομμυρίων έχει στηθεί πίσω από αυτή τη διακίνηση. Σπάσε στο ξύλο όσους θες. Τόσοι κι άλλοι τόσοι θα έρθουν στη χώρα και μπορεί εσύ να μην το ξέρεις, τα αφεντικά σου όμως το ξέρουν καλά. Αν θες λοιπόν να σώσεις τη χώρα χτυπάς την αιτία, εν προκειμένω την οικονομική κατοχή, και όχι τα συμπτώματα ένα από τα οποία είναι και λαθρομετανάστευση και μάλιστα μόνο με όρους εντυπωσιασμού, αποπροσανατολισμού και άγρας ψήφων.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι παγκόσμιο , το δημιουργούν οι ίδιοι βομβαρδίζοντας, αφού πρώτα έχουν βαπτίσει τρομοκράτες ολόκληρους ΛΑΟΥΣ, εξαναγκάζοντας τους σε μετανάστευση προκειμένου να έχουν φτηνό εργατικό δυναμικό στις 3500 περίπου ειδικές οικονομικές ζώνες (ΕΟΖ) που υπάρχουν σε πολλές χώρες όπως ( ΚΙΝΑ , ΡΩΣΙΑ , ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ , ΣΚΟΠΙΑ , ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ ΑΦΡΙΚΗ κλπ ) και σε λίγο καιρό και στην ΕΛΛΑΔΑ αν δεν αντιδράσουμε απέναντι στις πολιτικές αυτές που δημιουργούν αυτό το πρόβλημα. Σε καμία ΕΟΖ σε όλο τον κόσμο δεν δουλεύουν ντόπιοι αλλά μετανάστες και ιδίως λαθρομετανάστες αφού τους θέλουν για δούλους και επίσης ξέρουν ότι ένας μετανάστης ποτέ μα ποτέ δεν θα ξεσηκωθεί προκειμένου να διεκδικήσει τα πάτρια αφού δεν ζει στα πάτρια. Αυτά που αναφέρω είναι γεγονότα και όποιος δεν τα πιστεύει ας το ψάξει μόνος του. Οι λαθρομετανάστες λοιπόν είναι το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής και όποιος θέλει να λύση το πρόβλημα το λογικό είναι να πολεμήσει την αιτία που δημιουργεί το πρόβλημα και όχι να βάλετε κατά του αποτελέσματος του. Είναι σαν μια βάρκα που μπάζει νερά από τις τρύπες που έχει και εσύ αντί να κοιτάξεις να κλήσεις τις τρύπες και να απαλλαγείς από αυτούς που τις δημιουργούν , παίρνεις ένα κουβαδάκι και αρχίζεις να αδειάζεις το νερό χωρίς ποτέ να βλέπεις τη στάθμη του να πέφτει. Τους λαθρό τους θέλουν για τις ΕΟΖ για αυτό και θα δείτε ότι εκεί που είναι να γίνουν ΕΟΖ εκεί είναι και τα στρατόπεδα που θα τους βάλουν . Αυτός είναι και ο ρόλος της ΧΑ , δηλαδή δημιουργεί εντάσεις και πογκρόμ προκειμένου η κοινή γνώμη να δεχτεί την ύπαρξη των στρατοπέδων συγκέντρωσης και έτσι να φτάσει στις ΕΟΖ το φτηνό εργατικό δυναμικό . Το κύκλωμα των δουλεμπόρων που μετακινεί τους λαθρομετανάστες από το ΙΡΑΝ μέχρι και τη ΕΕ έχει την έδρα του εδώ στην Ελλάδα , Έλληνες είναι αυτοί που κρατάν τα σκήπτρα αυτού του κυκλώματος και για να καταφέρει να επιβιώσει έχει δημιουργήσει δύο αντίπαλα δέη , το ένα φέρεται ως φιλικό προς τους μετανάστες ,βλέπε διάφορες αριστερές και καλά οργανώσεις κατά του ρατσισμού και το άλλο που φέρεται ως εχθρικό προς τους μετανάστες , βλέπε ΧΑ και τα δύο όμως δεν λένε κουβέντα για τον κύριο υπεύθυνο που παρεμπιπτόντως είναι αυτός που τους χρηματοδότη . Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό , αφού βεβαίως το ψάξει τότε είναι ή πολιτικά αφελής ή απλά πουλημένο τομάρι και φασίστας εκ πεποιθήσεως και άρα όχι Έλληνας.-

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνησω απολυτα με το φιλο που ειπε,οτι πρεπει να τα βαλουν με τους ισχυρους...κ δυνατους...Καλα κανανε οτι κανανε οι χρυσαυγητες,βεβαια νομιζω οτι μπορουσαν να το κανουν κ με πιο ηπιο τροπο,μα ο σκοπος αγιαζει τα μεσα..!!!Θα χαιρομουνα απειρος πιο πολυ αν κανανε τα ιδια στους μεγαλοφοροδιαφηγαδες,που εχουν πλουτισει στη πλατη των ελληνων ολα αυτα τα χρονια,οπως θα ητανε κ ευλογο να πανε στα συνορα κ να κανουν ελεγχους κ στα βυτια των μαφιοζων που βγαζουν τοσο χρονια παρανομα ΔΙΣ κ κανενας δε τους ακουμπαει..!Ισχυροι αντιπαλοι ισχυρη Χρυση Αυγη, ολοι θα την στηριξουμε αν τα βαλει μ'αυτους...!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ-ΝΤΠ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ BLOG, ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΤΕ.ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΦΟΙΤΗΤΗ" ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΕ ΚΑΝΑ INDYMEDIA Ή ΣΕ ΚΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΟ SITE. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ ΤΟΥ ΑΝΤ1.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ,Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!!!