Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Το προφίλ του νεοναζί: 1. ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νεοχαζοί

Ανώνυμος είπε...

Οι κτηνοβάτες διεθνιστές ισλαμο-αφρικανο-πιθηκολάγνοι τους γέννησαν όμως ... γατούλι ....

Οτι κάνεις λάβεις, κοιλιά σου μήν σε πονέση ....

Άμα χέζεις στη θάλασσα, το βρήσκεις στο αλάτι ...

Τώρα φάτε σκατά λοιπόν, τσουτσέκια ψευτο-ψυχοπονιάρηδες του life style!

Βεντούζα !!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΣΕΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΚΑΤΟΦΛΟΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ανώνυμος είπε...

Ο ηλιθιος νεοταξικος γκαιμπελισμος μερικων πληρωμρνων δημοσιοκαφρων....το δικο τους το νεοναζισμο -νεοταξισμο δεν τον βλεπει κανεις ποσο μαλλον οι ιδιοι...συγχαρητιρια στα ζεμενα υποζυγια στο καρο της παγκοσμιοποιησης που τους ακολουθουν και τους επικροτουν....καμμια κουβεντα , καμμια νυξη, καμμια "δημοσιογρφικη" ερευνα για τον νεοταξικο φασισμο των "αριστερων" αναρχο-φασιστων κουκουλοφορων που ειναι τα νεα ταγματα ασφαλειας και εφοδου νεο-φασιστων της νεας ταξης και για το πογκρομ κατα των ελληνων αυτοχθονων...βλεπετε ο "νεοναζιζμος" ειναι αποκλειστικα εθνικiστικο φαινομενο των γηγενων...τα σορο-κεφαλαια ρεεουν αδρα και πιανουν τοπο...συγχαρητηρια στο αντι-ντπ για το αρθρο συνtομα και με την ευγενικη χορηγια του μπαρμπα-σορος τους ευχομαστε η μηπως εχει ηδη γινει και αυτο....καθαριζει σιγα-σιγα η ηρα απο το σταρι και οι μασκες δεν αντεχουν πολυ πλεον.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΟΛΩΝ, ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ. ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

Ανώνυμος είπε...

ποιοι αριστεροι αναρχοπαπαρες του κωλου κατι αλβανακια πακιστανακια και ελληνοπουλα 17 χρονων αποφασιζουν για μας.θα σας βαραμε και μεις και οι φιλοι σας οι πακιστανοι στο τελος αναρχικοι του DOLCE GABBANA παλιοστοκοι!

Ανώνυμος είπε...

Na proseksoume tn fasismo pou kruvoune oloi mesa mas