Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Σαμαράς, ο μόνος αρχηγός – μονάρχης που μας απέμεινε.


Χρησιμοποιώντας την «θεϊκή» δύναμη που χαρίζει στον κομματικό αρχηγό το ελληνικό παλαιοκομματικό αρχηγικό σύστημα, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, καρατόμησε πριν από λίγο τον βουλευτή και πρώην υφυπουργό κ. Νίκο Νικολόπουλο...


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:...


«Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον Βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκο Νικολόπουλο. Παράλληλα, με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ. κ. Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή τον Βουλευτή κ. Νίκο Νικολόπουλο, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας».

Μετά την εξαφάνιση του αρχηγικού προφίλ του κ. Βενιζέλου, από τα ίδια τα στελέχη του κόμματός του, ο κ. Σαμαράς απέμεινε ο μοναδικός αυτή τη στιγμή αρχηγός – μονάρχης που θυμίζει το παλαιό αντιδημοκρατικό καθεστώς που χάνεται στα θολά νερά της μεταπολιτευτικής "δημοκρατίας". Διαβλέπουμε βέβαια πολύ γρήγορα και την δική του καθαίρεση.
Το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται... 
πηγη

Ο Στάλιν αποφάσισε και διέγραψε.Για την διαγραφή απευθύνθηκε στο όργανο του ανώτατου σοβιέτ Τραγάκη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παριστάνει το "κουτσαβάκι" αλλά είναι θρασύδειλος χαρακτηρο-δομικά και είναι αυτό εμφανές κατά την έννοια της φυσιογνωμικής. Δείτε τον πως γκαβίζει το μάτι κουνώντας το κεφάλι όταν ξεστομίζει την νέα αρλούμπα που του γράψανε.
Αυτός ο τύπος θα έχει κακό πολιτικό τέλος όπως και ο Τσιριμώκος της συγκυβέρνησης

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε ποιος ποιος ποιος θα φαγωθεί (2) οεοε οεοε

Ανώνυμος είπε...

Αντι-δημοσιοκάφρος είπε:
Αυτός ο πολιτικός σαλταδόρος, ο μπράβος της νεολαίας του Αβέρωφ, ο ψηφοκλέφτης των εκλογών του Μαίου,
κούφος, αρχομανής και αδίστακτος όιπως είναι προόρισται να αποδειχθεί ο πρωθυπουργός των ΜΑΤ, των τάνκς,
της λεηλασίας και του εθνικού αφανισμού

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς ενεργώντας σαν υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ, κάνει κοντόφθαλμες επιλογές, αφαιρώντας το δικαίωμα στο όνειρο μας, για μία διαφορετική παράταξη, για μία διαφορετική Ελλάδα.

Άχρηστε Αντωνάκη, σε "περιμένει" η ελληνική ιστορία με άγριες διαθέσεις.

Οι Δεξιοί πρέπει να "ξυπνήσουν" και να πάρουν το κόμμα τους από τα χέρια των χαφιέδων, των ξενόδουλων, των πρακτόρων, των μιζαρισμένων,των ξιπασμένων, των ξευτιλισμένων και των υποτακτικών των μνημονικών δυνάμεων.