Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ. ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜ ΙΑ.


Ελληνική Αστυνομία

Ταυτοποιήθηκε ο νεαρός αλλοδαπός, που προσήχθη σήμερα το πρωί, ως ο δράστης της σοβαρής κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καθε μερα γυρνανε απειροι απο αυτους στις παραλιες πουλοντας χαιμαλια.
ανθρωποι που δεν εχουν ξαναδει γυναικα χωρις κελεμπια βλεπουν γυναικες σχεδον γυμνες .καποια καθηκια για να κονομισουν σπρωχνουν αυτα τα ατομα στις παραλιες . δεν ειναι αστεια αυτα τα πραγματα κυνδινευουν γυναικες απο αυτους.

Ανώνυμος είπε...

Βασική αρχή της Δημοκρατίας είναι η ισονομία.
Όποιος έκανε το αποτρόπαιο έγκλημα να τιμωρηθεί όπως ορίζει ο νόμος, είτε είναι Πακιστανός είτε Έλληνας είτε υπουργός είτε πρεζάκι.

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! Ξεκολλήστε με αυτό το θέμα, θυμάμαι όταν ΕΛΛΗΝΕΣ κακοποιοί πριν μήνες βασάνιζαν έναν ηλικιωμένο για να τους πει που έχει κρυμμένα λεφτά (http://www.newsbeast.gr/society/arthro/314992/agria-vasanistiria-se-ilikiomeno-gia-liga-euro/).

Το θέμα τότε μετά βίας έφτασε στα μεγάλα ΜΜΕ.. Ας καταλάβουμε ότι το βασικό ειναι η ισονομία κ όχι ο παραδειγματισμός αν ο εγκληματίας είναι απο το εξωτερικό και ότι αυτο το ΑΠΕΧΘΕΣ έγκλημα χρησιμοποιείται από τα ΜΜΕ για άλλους λόγους.

Ανώνυμος είπε...

TO OTI TON ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!!!Κ ΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ Σ'ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΤΗΝΟΣ;
ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ;ΕΑΝ ΠΑΕΙ!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
ΔΗΛ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ;ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ;ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ Κ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ Κ Η ΤΙΜΩΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΕΚ.ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 12:06 ο Πακιστανος ηταν ηδη παρανομος οταν πηδηξε τη μαντρα για να μπει στη χωρα μου. Απο κει και περα, παρανομα ζουσε, παρανομα δουλευε, παρανομα εμενε ο,που εμενε.
Ειναι ΕΓΛΗΜΑΤΙΑΣ και στη χωρα του για τα μισα που εκανε εδω θα τον σκοτωναν χωρις δικη. Δεν εχει για μενα δικαιωμα για ιση αντιμετωπιση γιατι ηδη εχει κανει παρα πολλες παρανομιες μαζι.
Και -ετσι για ισονομια- θα πρεπει να τημωρηθουν και οσοι δικοι μας τον βοηθησαν σε ολα αυτα (παρανομες εισοδοι, παρανομη διαμονη και παρανομη εργασια).
Με τον τροπο τους ειναι συνενοχοι...

Ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

ANOHTE 12:06, mas exete kourasei me th dhthen koultoura sas..sou euxomai na sou symvei to idio pou synevh sto atyxo koritsi apo auta ta tomaria

Ανώνυμος είπε...

...για να μην ξεκινήσουμε σε αυτό που πίστευαν οι πρόγονοι μας ...και φανούμε ρατσιστές: "πας μη Ελλην βάρβαρος!" να πούμε ότι όλοι μα όλοι που είναι παράνομα στην χώρα πρέπει να φύγουν!Κι εφόσον δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις για να μείνουν δεν την καταλαβαίνω αυτήν την ανοχή!Κι όταν λέμε ΟΛΟΙ εννουμε ΟΛΟΙ!Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να μην ξέρουμε πόσοι μένουν στην χώρα από από είναι και τι σκοπό έχουν!