Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Βίντεο φωτιά!! Δήμος Αθηναίων: ''Μας πείραξε που δεν έδωσαν τρόφιμα σε λαθρομετανάστες!!! Να κρύψουμε τους πεινασμένους Έλληνες!!!''


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

klein mein..

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο σας σχετικά με την Χ.Α. και ΑΤΕ είναι άκυρο.
Σήμερα θα είναι η επιτροπή οικονομικών στη βουλή.

ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

δημαρχε θα φας πολυ ντοματα και αυγα..........
εννοειται στα μουτρα σου........

Ανώνυμος είπε...

kanonika eprepe o dimos ka8e mera na dinei trofi sous poulites!!!!!kai pou einei o dimarxos? mono na legomaste!!!!(kai komatika!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΝΗ ΛΑΜΟΓΙΟ , ΕΜΠΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ...

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά το antintp ως φανατικός διώκτης της Χρυσής Αυγής έπρεπε να πάρει το μέρος του Λαθροδήμαρχου!Τι ευχάριστη έκπληξη είναι αυτή?Πως και προβάλουν το βίντεο?

Ανώνυμος είπε...

Το ότι ο Καμινης και ο Μπουταρης ειναι κοπροσκυλα δε πρέπει να μας κάνει να ψηφίζουμε ναζιστες

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙς ΕΦΥΓΕ Ο ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΡΗΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΧΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου 1:08 τους λες Ναζιστές γιατί ακόμα δε σου έκλεψαν το σπίτι,δε βίασαν ακόμα τη γυναίκα και το παιδί σου και δε σκότωσαν ακόμα εσένα η κάποιο συγγενή σου.Όταν θα σου συμβεί κάποιο απο αυτό έλα να τους ξαναχαρακτηρίσεις!Εκτός απο το τελευταίο που δε θα προλάβεις!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 7:37

Τους λέω ναζιστες γιατι ειναι τόσο απλα και τόσο ξεκάθαρα και αν θέλεις να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο ειναι πιο εύκολο να με πείσει κάποιος για ότι ο Ναζισμος έχει και καλές πλευρές παρα γιατι ότι η ΧΑ δεν ειναι ναζιστικο κόμμα. Θέλετε να ψηφίζεται ναζιστες κάντε το αλλα μη μας πουλατε πατριωτισμό σε ότι αφορα τους μετανάστες και εγω δεν τους γουστάρω αλλα ποτε δεν θα υποστηριξω φασιστες που επιτίθενται αδιάκριτα σε όποιον βλέπουν μονο και μονο γιατι το δέρμα του έχει διαφορετικο χρώμα απ το δικο τους (εξαίρεση ο Μιχαλολιακος ο οποίος μοιάζει περισσότερο με οικονομικο μετανάστη παρα με καθαρό Έλληνα)

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.... ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΤΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.. ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΗΛΘΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ....ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΙΝΟΥΝ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΙΑΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΗΞΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ...ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ Θ Α Ν Α Τ Ο Σ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ....ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ....ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.... ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΔΥΝΑΤΟΙ...ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!!!!