Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ BLACKROCK. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ!


Το γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει Έλληνας πλέον που να μην καταλαβαίνει το σκανδαλώδες της εκχώρησης της Αγροτικής στον εκπρόσωπο του τραπεζικού πασοκισμού. Η πληροφορία όμως που έχουμε αφορά την έκθεση της BlackRock που δολίως κρύβεται,...
ενώ θα έπρεπε να έχει κοινοποιηθεί τουλάχιστον στους πολιτικούς αρχηγούς που την έχουν ζητήσει μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Η έκθεση λοιπόν βάσει των δεικτών αξιολόγησης, φέρνει την Αγροτική Τράπεζα αμέσως μετά την Εθνική, πολύ μπροστά από οποιαδήποτε ιδιωτική τράπεζα. Εάν αυτή η έκθεση ερχόταν στο φως, καταλαβαίνετε ότι δεν θα τολμούσε καμμία κυβέρνηση να έκανε αυτό το ανοσιούργημα, αυτό το Εθνικό έγκλημα.
Δεν χρειάζονται ούτε καν εικασίες. Ο αρχιτέκτονας της κρίσης, κύριος Προβόπουλος με την συνενοχή του πολιτικού συστήματος τελεί μία εθνικά επιζήμια ενέργεια πο μπροστά της η υπόθεση της ΕΤΒΑ θα μοιάζει με παράνομο παρκάρισμα.
Είναι δεδομένο ότι ποντάρουν σε εθνικό χάος και αιματοκύλισμα της Ελληνικής κοινωνίας για να εξασφαλίσουν την ατιμωρησία τους. Δεν εξηγείται αλλιώς το θράσος τους. Το έγκλημα τους δεν έχει όρια.
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που στο διάολο να βρούμε αυτή την έκθεση της Blackrock;;; Κάποιος τρόπος θα υπάρχει...