Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Άγριος καυγάς Καμμένου-Χατζηδάκη (vid)


Ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στη βουλή. Πρωταγωνιστές ο Πάνος Καμμένος και ο Κωστής Χατζηδάκης. Όλα άρχισαν όταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναρωτήθηκε αν ο υπουργός Ανάπτυξης έχει κάποια προσωπική σχέση με την Hochtief και γιατί το ελληνικό δημόσιο δεν ζητάει τα χρήματα που χρωστά η εταιρεία στο ελληνικό δημόσιο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης πήρε το λόγο και απάντησε μεταξύ άλλων ότι "εκτός από την πολιτική υπάρχουν και οι άνθρωποι", και απευθυνόμενος στον κ. Καμμένο είπε ότι "με γνωρίζετε χρόνια" και "ξέρετε ότι δεν έχω καμία σχέση".



Δείτε το βίντεο

5 σχόλια:

κώστας Μαντάς είπε...

Επειδή όπως υποστηρίξατε κύριε Χατζηδάκη είμαστε λίγο πολύ γνωστοί σε αυτοί τη χώρα, ας ανατρέξουμε λίγο στο πρόσφατο παρελθόν σας στους υπουργικούς θώκους και στις αρμοδιότητες που είχατε. Αναφέρατε ότι ο αερολιμένας δεν είναι αρμοδιότητάς σας και ότι δεν γνωρίζετε ότι η Hochtief δεν πληρώνει ΦΠΑ στο δημόσιο. Πώς είναι δυνατόν, ενώ διατελέσατε υπουργός μεταφορών και εποπτεύατε τους αερολιμένες να μην γνωρίζετε ένα τέτοιο θέμα? Δεν διαχειριστήκατε τη σύμβαση της Γερμανικής εταιρείας με το δημόσιο κατά τη διάρκεια της θητείας σας? Δεν μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε τους αποικιοκρατικούς όρους παραχώρησης του διεθνούς αερολιμένα στους "φίλους" μας Γερμανούς? Παραλείψατε προφανώς να ελέγξετε το γεγονός ότι αρνούνται επιτακτικά και μάλιστα μεταχειριζόμενοι ύφος 1000 καρδιναλίων, να πληρώσουν ΦΠΑ που ανέρχεται σε 400 εκατομμύρια ευρώ συσσωρευτικά εδώ και μια δεκαετία!!! Να θυμίσουμε στο φιλοθεάμων κοινό, ότι μόλις πέρυσι, η επίσης λαοφιλής κυβέρνηση Παπανδρέου και μετέπειτα δοτού τραπεζίτη Παπαδήμου, έκοψε τις επικουρικές συντάξεις του κοσμάκη, μέτρο που αντιστοιχούσε σε 325 εκατομμύρια ευρώ. Στα έργα και στις ημέρες σας στο υπουργείο μεταφορών, περιλαμβάνεται και η "σοφή" κίνηση να απαλάξετε τη χώρα από τον εθνικό εναέριο μεταφορέα της, με το σκεπτικό ότι ήταν ζημιογόνος. Ξεχάσατε όμως να αναφέρετε, ότι τα κόμματα τον είχαν φεσώσει, με τις τσάμπα μεταφορές οπαδών σε προεκλογικούς αγώνες, αλλά και πάσης άλλης διαδικασίας κομματικής εξυπηρέτησης. Τα χρήματα αυτά, ουδέποτε υπολογίστηκαν στην απομείωση του χρέους της εταιρείας, που οι ίδιοι φροντίσατε να επιβαρύνετε, χρησιμοποιώντας την ως όχημα για την πραγματοποίηση των κομματικών σας διορισμών, δίκην ρουσφετιών με ψηφοθηρική λογική. Τέλος, αφού την ξε"πουλήσατε", σε τιμή αγοράς franchise αλυσίδας ταχυφαγείου, ο "επενδυτής" που την ανέλαβε, κερδοσκόπησε πουλώντας τα πανάκριβα δικαιώματα προσγείωσης στα διεθνή αεροδρόμια που κατείχε η εταιρεία, βγάζοντας 100 φορές την επένδυσή του...Το επιστέγασμα της φωτισμένης σας άσκησης δημόσιας διοίκησης, ήταν να απολύσετε τους υπαλλήλους της ΟΑ (μην επιβαρύνουμε τον επενδυτή και με πλεονάζων προσωπικό...) και αντί αποζημίωσης να τους δώσετε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, τα οποία κουρέψατε με τη διαδικασία του PSI, κάνοντάς τα πληρωτέα το 2040 με απομειωμένη αξία κατά 56%, πράγμα που οδήγησε στο να χάσουν τη ζωή τους συνάνθρωποι μας, από εγκεφαλικό επεισόδιο στο γκισέ της τράπεζας...Όσο για τις επενδύσεις σε αυτοκινητοδρόμους, είναι προφανές ότι πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για εσάς και τη νέα διακυβέρνηση. Τόσο αγώνα έκαναν τα ΜΜΕξημέρωσης για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να ψηφίσει μνημονιακά κόμματα. Είπαμε, η χώρα είναι μικρή και γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΑΛΙΟ ΤΣΟΛΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

12:41 ... ο Καμμένος έχει το
επώνυμο... εσύ έχεις τον
εγκέφαλο Καμμένο ;;;

Ανώνυμος είπε...

12.41 ο Καμμένος είναι ο μοναδικός που κάνει πράξη τις καταγγελίες του και δεν είναι μόνο λόγια.Είναι ο μοναδικός πατριώτης και χριστιανός ορθόδοξος από τους πολιτικούς αρχηγούς.Μάθε και μετά πες.Τι γίνεται ρε φίλε,μάγια έχουν κάνει σε μερικούς;

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε Ανώνυμε 2:22 μ.μ. Σου θίξαμε αυτούς που ψήφισες; Άντε ρε ΖΩΟ σε καμμιά στάνη, θες να κάνεις και σχόλιο.