Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

TO "ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ" ΤΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ


Δείτε τα ρουσφέτια...


Samaras-Rousfeti-20
Ρουσφετιών συνέχεια από τα καλόπαιδα και τα κομματόσκυλα του Σαμαρά.
Samaras-Rousfeti-19
Το παρασκήνιο που αποκαλύπτεται παραμονή των εκλογών είναι ενδεικτικό για τις "βρωμοδουλειές" που κάνανε εδώ και χρόνια στη σφηκοφωλιά του Αντωνάκη, στα ρουσφετομάγαζα της Μεσσηνίας. Αλόγιστοι διορισμοί, χάρες, προσλήψεις κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου, νομιμότητας και δημοκρατικής συνέπειας. Έτσι ο Αντωνάκης έφτιαχνε το προφίλ του αρχηγού της μνημονιακής δεξιάς.
Samaras-Rousfeti-18
Με στρατιές συμβασιούχων, ανθρώπων της ανάγκης, της ανεργίας και της φτωχολογιάς. Που παρακάλαγαν σαν ζητιάνοι για μια θέση στο δημόσιο. Τα έγγραφα που έχουμε στη διάθεση μας, είναι εκατοντάδες.
Samaras-Rousfeti-17
Η ανατομία του "μαζί τα φάγαμε", των "γαλάζιων παιδιών", της ανοιχτής πόρτας του δημοσίου που κατέστρεψε τη χώρα.
Samaras-Rousfeti-16
Αφιερώνονται σε όλα τα δεξιόμουτρα του κομματικού παρακράτους που ετοιμάζονται από τη Δευτέρα να παραδώσουν την Ελλάδα στις παλιοαδερφές της Μέρκελ και στους ναρκομανείς συμβούλους της.
Samaras-Rousfeti-15
Για την ιστορία: Οι κύριοι που διαβάζετε συνέχεια(Ταξιάρχης Κούτρης και ο άλλος, ο Κανελλόπουλος, είναι δύο κομματόσκυλα που τους έχει ο Σαμαράς για να του κάνουμνε τα θελήματα στη Μεσσηνία και να του μαζεύουν τα κουκιά.
Samaras-Rousfeti-13
Πάμε λοιπόν σήμερα να ψηφίσουμε όλοι Αντώνη Σαμαρά, Για καλύτερες μέρες των γαλάζιων κομματόσκυλων της ΟΝΝΕΔ και του κομματικού παρακράτους του Σαμαρά, των Μουρούτηδων και των Ταμπάκηδων.
makeleio.gr 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία μούρη έχεις ρε βλάκα