Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Χαρούμενος....


anti-ntp.net 
...που βγήκε το φιλαράκι του ο Σαμαράς. Τα δείπνα και οι μυστικές τους συναντήσεις μόνο απαράδεκτες μπορούν να χαρακτηριστούν την προεκλογική περίοδο, ειδικά όταν ένας δημοσιογράφος παριστάνει τον αδέσμευτο, ανεξάρτητο, μαχητικό και αληθινό. Το παραδεχόμαστε όμως... είναι γάτα ο Νίκος. Το αντιμνημόνιο πουλάει γι αυτό και ο real το γύρισε. Το αρχείο μας (αυτό το περιβόητο αρχείο) είναι γεμάτο... βίντεο με Χατζηνικολάου να φωνάζει σε πολίτες που διαφωνούσαν...
με μέτρα του μνημονίου αλλά και να έχει στο δελτίο του τους επαγγελματίες προπαγανδιστές Κώνστα - Μακρή. Ο πρώτος τα έπαιρνε και χοντρά από το.... Υπουργείο Τύπου και το βράδυ στις 8 έβγαινε να μας πει το πόσο πιστοί έπρεπε να μείνουμε στο μνημόνιο αλλιώς οι καημένοι οι τραπεζίτες θα υποφέρουν.



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντιπρόσωπος της ΝΔ, η οποία φέρεται να άλλαζε ψηφοδέλτια την ώρα της διαλογής τους.
Etsi xerete O XATZH giati gia XATZH prokite oyrkosporos xanoymaki!posa exei pari apo toys politikoys, prepi na psaksi to sdoe oloys toys dimosiografoys poy brikan tis viles toys kotera klp.,oloys e kai as pane kanena OTHOMANIKO E XATZH TH LES THA SOY KANI KALO NOMIZO.