Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΞΑΝΑ!


anti-ntp.net
Συνεργάζεται με τον Μάνο των 400.000 απολύσεων με συνεργάτη τον πρόεδρο των ομοφυλοφίλων Γ.Βαλιανάτο! Ο Τζήμερος, το παιδί του mega, o διαφημιστής που πρωτοεμφανίστηκε στην εκπομπή έρευνα που είναι υπέρ της κατάργησης της προσευχής στα σχολεία, του χωρισμού κράτους - εκκλησίας και της ρεπούσικης αντίληψης, ζητάει την ψήφο σας. Για όλα φταίει το σπάταλο κράτος (πουθενά οι τραπεζίτες). Φυσικά και φταίει και το κομματικό κράτος αλλά πουθενά αναφορές για τους τόκους και το μνημόνιο. Μην ξαφνιαστείτε όταν τον....
δείτε μετεκλογικά να συνεργάζεται με την νεοφιλελεύθερη πολυκατοικία. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ.

5 σχόλια:

archaeopteryx είπε...

από το στόμα μου το πήρες

Θέλει να μείνουμε στην Ευρώπη επειδή δεν παράγουμε και πρέπει να μας χρηματοδοτούν για να εισάγουμε.

Και ο άλλος αποτυχημένος ο Μάνος που πιστέυει στην αναπτυξιακή προοπτική του να δώσουμε την ΕΥΔΑΠ στην Veolia ή την Suez για να τριπλασιαστεί το νερό.

Βρε ΟΥΣΤ και στους δύο ευρωλιγούρηδες τριτοκοσμικούς πλασιέ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια ο ανθρωπος ειναι ο νεος μητσοτακης το εχω πει πολλες φορες και θα το λεω μεχρι να το καταλαβει ο κοσμος ολος... ο τυπος θελει να ξεπουλησουμε ολοι την Ελληνικη μας περιουσια δηλαδη τους κοπους πολλων ετων τους κοπους και των ιδρωτα πολλων Ελληνων, και μετα φυσικα μπορει να βαλει θεμα την παραχωρηση της Μακεδονειας μας , της Θρακης μας καποιο νησι ! Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Ανώνυμος είπε...

Πάντως τον Βαλιανατο τον έδειξε,είπε πως για να μπει πρέπει να φύγει και ο Μάνος έφυγε.
Κατα τ´αλλα είναι κάπως απροσανατολιστικος,πιστεύει πως δεν πρέπει να υπάρχει κατώτατος μισθός(να τα βρίσκει ο εργαζόμενος με τον εργοδότη όπως είπε χαρακτηριστικά)και υποστηρίζει τις αποκρατικοποιήσεις παρόλο που τώρα οι πωλήσεις αποτελούν καθαρο ξεπουλημα.
Εν γενει νεοφιλελεύθερες πρακτικές.

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτα που λές είναι αληθεια απλόουντερ αλλα το ότι συνεργάζεται με τον Βαλλιάνάτο δεν είναι. Ο Τζήμερος ζήτησε δημόσια στο φέηζμπουκ να διαγραφεί ο Βαλλιανάτος απο τον συνασπισμο του κομματος του Μανου και του δικου του.

GЗФЯGЭ KЗЯ είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΒΟΥΛΗ .... ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ