Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος στο ΘΕΜΑ TV 25/4/2012



3 σχόλια:

Διογένης είπε...

Γράψατε χθες ότι δεν σας άρεσε που πήγε στη ΝΕΤ. Σχολίασε αναγνώστης ότι καλά έκανε, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τον μάθουν οι γιαγιάδες στα χωριά. Συμφωνώ με τον αναγνώστη. Γιατί να μην πολεμήσει το σύστημα με τα ίδια του τα μέσα; Όμως, το πρωί ήταν στο ΣΚΑΪ, τώρα τον βλέπουμε στο Θέμα TV, έτσι πως το πάει, θα περάσει από όλα τα λαμόγια. (Και έκανε την αρχή από τα μεγαλύτερα, μόνον το MEGA τού "ξέφυγε".) Αν δεν τον ήθελαν, θα τον πρόβαλλαν; Όχι βέβαια. Γιατί το κάνουν; Μια εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι, προσπαθούν να του "φορτώσουν" ψηφοφόρους της ΝΔ. Στέκει; Πώς θα δημιουργηθει κυβέρνηση, με ποιον θα κάνει συγκυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ; Μήπως το πάνε πουθενά αλλού;...
Ο Καμμένος, πάντως, περίεργο παρελθόν έχει, περίεργο κόσμο μάζεψε γύρω του, περίεργα μας τα λέει με τις διακηρύξεις και τα προγράμματά του, περίεργα προβάλλεται, πολλά περίεργα πράγματα... Έτσι θα πείσει για τις αγνές προθέσεις του;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ του κάνουν χάρη που τον καλούν, εκ του νόμου ως πρόεδρος κοινοβουλευτικής ομάδας έχει συγκεκριμένες ώρες που θα εμφανιστεί στα κανάλια.
όσο για το περίεργο παρελθόν, αν δεν το κάνεις συγκεκριμένο, δύσκολο να σου απαντήσω.

Δεν τήρησε εξ αρχής αντιμνημονιακή στάση (δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο, μεσοπρόθεσμο ή εφαρμοστικό ή την κυβέρνηση Παπαδήμου); Δεν είναι αυτός που αποκάλυψε και κατήγγειλε την ανθελληνική δράση του Αντρίκου με τα CDs; Δεν είναι αυτός που στο παρελθόν κατήγγειλε το σκάνδαλο των υποβρυχίων; Αγωγές 15 εκατομμυρίων του έχουν γίνει για τις καταγγελίες του, αλλά συνάμα οι καταγγέλοντες, πχ Τσουκάτος, Αντρίκος δεν προσέρχονται στο δικαστήριο.

Ναι, ήταν στη ΝΔ και κακώς πίστευε ή πιστεύει ακόμη σε κάποιους εθνάρχες, αλλά ούτε τη συνθήκη του Σένγκεν ψήφισε, ούτε τη συνθήκη της Λισσαβώνας, ούτε για το τέμενος πρόσφατα και αυτά λένε πολλά.
Όσο για τη θητεία του στο Ναυτιλίας, ρωτήστε τη γνώμη των νησιωτών μας και δη των νησιών της λεγομένης ''άγονης γραμμής''.

Δεν σου κάνει εντύπωση ο καθημερινός πόλεμος με πρωτοσέλιδα στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, για δήθεν σκάνδαλα που αμέσως απαντώνται. Αν δεν τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας, γιατί ασχολούνται με ένα μικρό κατά πως λένε κόμμα.

ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τους ψηφοφόρους δεν τους τον φορτωνουν, καθε άλλο.Τούς πέρνει με την αξία του. Για συγκυβέρνηση με τα λαμόγια ΠΑΣΟΚ -ΝΔ απάντησε "ούτε νεκρός".Το παρλθόν του καθε άλλο παρά περίεργο.Διαυγέστατο και άσπηλο.Όσο για τον κόσμο που μάζεψε είναι όλοι οι απογοητευμένοι του δικομματισμού και οι προ των πυλών να αυτοχειριασθούν με τα δεινα που επιβάλει και νυν και αεί το μνημόνο.Όσο για την προβολή του σε πείραξε ότι προβάλλεται με διαδυκτίου;Τι έπρεπε να περιμένει ; Να του φέρουν τις "μαυρες σακούλες" για τον πρεοκλογικό;