Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Σε λίγο ο πρόεδρος του κόμματος κοινωνία


Υποβάλετε ερωτήσεις στα σχόλια

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιές είναι οι θέσεις του Κόμματος για την μονομερή καταγγελία του χρέους,των Γερμανικών αποζημιώσεων,τους λαθρομετανάστες, την επιστροφή της Χώρας μας στο νόμισμά μας με ταυτόχρονη επιβολή δασμών στα εισαγόμενα προϊόντα και κλείσιμο των συνόρων.

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι η θέση της κοινωνίας γι τη κάρτα του πολίτη?

Ανώνυμος είπε...

Ρωτήστε τους τι θα κάνουν με τις τράπεζες και τα χρέη των νοικοκυριών καθώς και με το θέμα ευρώ-δραχμή!!Και εφόσον πάμε σε εθνικό νόμισμα ποιος θα έχει την έξουσία έκδοσής του!!Είναι αντίθετοι με το μνημόνιο και το χρέος που μας έχουν επιβάλλει?Και αν τα βάλουνε με τους δανειστές μας πως θα οχυρωθούμε στρατιωτικά ώστε να διαφυλάξουμε την εδαφική μας ακεραιοτητα?

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν για όσους έχουν απορίες να επισκεφθούν τη σελίδα της παράταξης http://www.koinwnia.com/ καθώς και το κανάλι της στο youtube http://www.youtube.com/user/KoinwniaTV . Θα σας λυθούν οι περισσότερες από τις απορρίες σας. Ψήφος στην κοινωνά, τη μόνη παράταξη που απαιτεί ακόμη και από τα απλά μέλη της έγγραφη δήλωση για την αποκήρηξη της Μασωνίας και κάθε μορφής αποκρυφισμού και τη μόνη παράταξη με σωστές και ολοκληρωμένες προτάσεις πάνω σε όλα τα ζητήματα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιές είναι οι θέσεις του κόμματος σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων και ανωνυμίας, όπως για παράδειγμα: στα καρτοκινητά, διαδίκτυο, blogs, ACTA, κάμερες ασφαλείας στους (νέους) συρμούς Μετρό κλπ.;