Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΑΓΑΠΗΤΟΥ" ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ!!!


Ο γίγαντας Γεράσιμος Γιακουμάτος που όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους εξαγριωμένους πολίτες γιατί αυτόν τον....


αγαπούν οι ψηφοφόροι και καταλαβαίνουν τον δύσκολο αγώνα που κάνει... Εμάς πάντως άνθρωπός μας που εντόπισε τον πολλά βαρύ Μάκη να μετακινείται με την πολυτελή μερτσέντα του στα Δυτικά προάστια αλλιώς μας τα είπε...Ο πρώην υφυπουργός είχε μαζί του τρείς αστυνομικούς και όταν μάλιστα έφτασε η λιμουζίνα στο σημείο προορισμού του οι δύο σωματοφύλακες κατέβηκαν ενώ ο Γιακουμάτος είχε λουφάξει στο κάθισμα του συνοδηγού, τσέκαραν αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος-κανένμα πρόβειο κανένα γαλακτοκομικό- και εν συνεχεία άνοιξαν την πόρτα στον γίγαντα Μάκη και του επέτρεψαν να κατέβει... Τώρα αν αυτό είναι μετακίνηση πολιτικού που τον αγαπάει ο λαός  ... βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!!!!
πηγη

2 σχόλια:

koursaros είπε...

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ............ΜΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ..ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

AYTO TO ΠΑΛΙΟΚΑΘΑΡΜΑ,ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ,ΤΟΛΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ; ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ.