Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Εκπληκτική συνέντευξη - ανάλυση της κρίσης από τον Πρόεδρο της παράταξης "Κοινωνία"


"To Ευρώ είναι ένα κομμάτι της παγκόσμιας διακυβέρνησης.  Η παιδεία δεν διδάσκει πια ήθος. Παρασυρθήκαμε από τις σειρήνες της Νέας τάξης και της ευζωίας και γίναμε καταναλωτές.Είμαστε στους έσχατους καιρούς. Θέλουν να απαλήψουν την ορθοδοξία από τον Ελληνικό λαό. Η ελίτ έχει δεσμούς αίματος μεταξύ τους. Είμαστε έξω από μασωνικά κυκλώματα και γι αυτό δεν μας προβάλουν"

"Το Δημογραφικό είναι απ’ τα μεγαλύτερα προβλήματα της Χώρας» «Πως θα διαπραγματευτούν την πατρίδα μας όταν κάθονται στο ίδιο τραπέζι με την Μέρκελ και τους βγάζει χαρτί με 170 ονόματα βουλευτών που έχουν πάρει μίζες. Δύσκολα θα συνεργαζόμασταν με Καζάκη – Παπαθεμελή γιατί δεν τολμάνε να υπογράψουν την αποκήρυξη της Μασονίας. Ο Σημίτης αφαίρεσε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες. Η ομογενοποίηση των λαών που έρχεται, φέρνει τον θάνατο. Πρέπει να επενδύσουμε στον πολιτισμό και στην παιδεία"








31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!

Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣΟΝΙΑ/CLUBΑΚΙΑ/ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ/ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ.
ΣΤΑ MEDIA ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ.

ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΕΙ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλη συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Ψήφο στην κοινωνία, το μοναδικό κόμμα με σωστές προτάσεις σε όλους τους τομείς που αγωνίζεται για μια Ορθόδοξη Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΡΗΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" !!!

Το κάρβουνο είπε...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη επιλογή για της εκλογές. Συγχαρητήρια στον κύριο Ηλιάδη και την ΚΟΙΝΩΝΙΑ για τις απόψεις και το ήθος τους. Τους ψηφίζω και με τα δύο χέρια...

Το κάρβουνο είπε...

Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για τις εκλογές. Συγχαρητήρια στην παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ για τις απόψεις και το ήθος τους (ειδικά το τελευταίο λείπει από πολλούς πολιτικούς, ακόμα και από αυτούς που λένε ότι είναι πατριώτες,). Ψηφίζω ΚΟΙΝΩΝΙΑ και με τα δύο μου χέρια.

Ανώνυμος είπε...

-Παρότι θεωρεί εξ αρχής ότι το ευρώ είναι το νόμισμα που εξυπηρετεί την παγκόσμια διακυβέρνηση κάνει τα πάντα για να μας πείσει ότι πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα παραμονής μας σε αυτό και στην Ε.Ε. Γιατί;

-Καμία κουβέντα για αλλαγή συντάγματος και αλλαγής του πολιτικού συστήματος με στόχο τον εκδημοκρατισμό του. Εκτός κι αν είπε και δεν το άκουσα εγώ.

-Αν και η οικονομία είναι το μέσο με το οποίο επιβάλετε η παγκόσμια διακυβέρνηση, προσπαθεί με κάθε τρόπο να την υποβαθμίσει.

-Δεν είναι αληθές το ότι δεν τους έγινε πρόταση από το Ε.ΠΑ.Μ. Το Ε.ΠΑ.Μ. από τον Οκτώβριο του 2011 έχει κάνει ανοιχτή και επίσημη πρόσκληση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τα κινήματα για εκλογική συνεργασία αλλά και συνεργασία στην προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων που μαστίζουν την κοινωνία.

-Ενώ δεν έχει –κατά δήλωσή του- συζητήσει με το Καζάκη και τον Παπαθεμελή θεωρεί δεδομένο ότι αυτοί δεν θα δεχθούν να αποκηρύξουν τη μασονία. Ταυτόχρονα παραδέχεται ότι στους κόλπους της Εκκλησίας υπάρχουν τέκτονες. Αλλά ακόμα κι αν αυτό συνέβαινε πάλι θα υπήρχε πρόβλημα αφού ο Καζάκης δηλώνει άθεος.

-Τέκτονας δεν μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος είναι άθεος. Άρα ο Καζάκης εξ ορισμού δεν είναι.

-Κάνει αναφορά σε μονταρισμένο βίντεο λάσπης προς το πρόσωπο του Καζάκη και το αποδέχεται. Αυτό αποτελεί πολιτικό ήθος, αρχές και αξίες;

-Ο Καζάκης από ότι έχω καταλάβει από αυτά που λέει συνολικά είναι ότι οι νόμιμοι μετανάστες που ζουν, εργάζονται και μεγαλώνουν τα παιδιά τους εδώ, άρα επενδύουν σε αυτή τη χώρα, θα πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους Έλληνες. Δηλαδή να αμείβονται με τον ίδιο τρόπο ώστε να μην συμπιέζονται τα μεροκάματα των Ελλήνων προς τα κάτω, να έχουν κοινωνική ασφάλιση, άρα να μην τους παρέχει το Ελληνικό κράτος δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εις βάρος των Ελλήνων πολιτών όπως τώρα αλλά ανταποδοτική αφού θα καταβάλουν εισφορές στα ταμεία. Για τους λαθρομετανάστες έχει εκφράσει άποψη δημόσια όποιος θέλει μπορεί να τη βρει αλλά αν είναι κόπος μπορεί να δει εδώ http://livestre.am/1kmcr στο 01:11:00

-Όσο αφορά εμάς τους Χριστιανούς ουδέποτε τάχθηκε ενάντια, μάλλον το αντίθετο κάνει, έτσι κι αλλιώς σέβεται και την πίστη και την ιδεολογία του άλλου κι αυτό το κάνει στην πράξη και όχι απλά στα λόγια. Άλλωστε ένα από τα κοινά προτάγματα της εκλογικής συνεργασίας ‘’ΟΧΙ’’ λέει ‘’ Υπερασπιζόμαστε την ιστορική, γλωσσική, θρησκευτική και πολιτιστική μας ταυτότητα και κληρονομιά’’. Σε τι ακριβώς διαφωνεί η ‘’κοινωνία’’;

-Το θέμα του θρησκεύματος στις ταυτότητες Ελληνικό; Έπρεπε να επιμείνει ο ερωτών για να παραδεχτεί ότι έγινε κατ επιταγή ξένων ανθελληνικών δυνάμεων. Η ‘’κοινωνία’’ δεν κατάλαβε ακόμα ότι η χώρα βρίσκετε υπό κατοχή;

- Αν προχωρούσε σε συνεργασία θα ήταν ισχυρός αποτρεπτικός παράγοντας ναι ή όχι;

-Για την ‘’κοινωνία τι προέχει; Η ιδεολογική της ‘’καθαρότητα’’ ή η σωτηρία της πατρίδας και του λαού της;

-Αυτό που είπε ότι άλλο μασονία και άλλο σιωνισμός δίνοντας βαρύτητα στο πρώτο παρότι δεν είμαι ειδικός δεν μου κολλάει. Αν κάποιος γνωρίζει ας μας διαφωτίσει. Το ότι δεν είναι το ίδιο το γνωρίζω αλλά είχα την εντύπωση ως προς τη σημασία του καθενός ότι συμβαίνει το αντίθετο.

-Τέλος ακούω ότι οι ‘’κοινωνία’’ θεωρεί έντιμους και πατριώτες αυτούς που τις δύσκολες και οριακές αυτές στιγμές για τον Ελληνικό λαό προτιμούν να απέχουν και δηλώνει ότι μόνο με αυτούς θα μπορούσε να συνεργαστεί, αλλά τι να κάνουμε, αυτοί δεν κατεβαίνουν οπότε μια άλλη φορά όσοι από μας είμαστε ακόμα εδώ, μπορεί να δούμε τις πατριωτικές δυνάμεις του τόπου να ενώνονται και να αντιστέκονται στο καθεστώς κατοχής.

Βαστάτε αδέρφια κάποτε θα ζήσουμε, αν βέβαια ζούμε ακόμα, ιστορικές στιγμές.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Εγώ θα ήθελα να προτείνω σε όποιον πραγματικά προβληματίζετε και θέλει να κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του, τα παιδιά του και την πατρίδα να ακούσει αυτή την εκπομπή.

Να την αξιολογήσει και να βγάλει τα συμπεράσματά του.
http://www.radio9.gr/Media.aspx?a_id=1338&item=5159&prodId=18&prodId=18

Ανώνυμος είπε...

Σε 2 μήνες θα γινουμε χειρότερα απο Βουλγαρία αν συνεχίσουν να κυβερνάνε ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ:
1) 250-300 ευρω θα πεσει ο μισθος και οι συνταξεις (στον ιδιωτικο και στον δημοσιο τομεα). Η Ευρωπη φωναζει για νεες μειωσεις μισθων και απολυσεις στο δημοσιο.
2) Ολες οι μικρο-μεσαιες επιχειρησεις θα κλεισουν. Ηδη εχουν κλεισει οι μισες.
3) 50% θα φτασει η ανεργια.
4) 80% του λαου θα ζει κατω απ το όριο φτωχιας...
5) 1 εκατομυριο Ελληνες θα ειναι αστεγοι (δεν θα μπορουν να πληρωσουν τα δανεια και θα τους παρουν οι τραπεζες τα ακινητα) και θα ζουν απ τα συσσίτια... Ηδη 500.000 ζουν απ τα συσσίτια.
6) Αυξηση φορων και μεγαλη ακρίβεια στην αγορα και σε ολα τα προιόντα...
7) Θα ξεπερασει τα 2,00 ευρω η βενζινη, 1,80 το πετρελαιο κινησης και 1,40 το πετρελαιο θερμανσης.
8) Θα ξεπουλησουν τον ορυκτο, πραγωγικο και φυσικο πλουτο της χωρας στους ξενους.
9) 2 εκατομυρια θα φτασουν οι λαθρομεταναστες και καθε χρονο θα αυξανονται επικυνδηνα...
10) καθε μερα εχουμε αυτοκτονίες (ειμαστε δευτερη χωρα στον κοσμο σε αυτοκτονιες), δολοφονειες, ληστείες και αυξηση πορνειας και βιασμων...
11) Ηδη ειμαστε 5η χωρα σε φτώχια σε ολη την Ευρωπη...σε λιγους μηνες θα ειμαστε πρωτοι..
12) Τα χρέη της χωρας θα συνεχίσουν να αυξανονται οσο συνεχίζουμε να παιρνουμε δανεια με τεραστια παράνομα επιτόκια εως 7%. Δεν πληρωνονται μισθοι και συνταξεις αλλα το 95% των χρηματων απ τα δανεια πηγαινει για την πληρωμή παλαιών τοκογλυφικών χρεωλυσίων.

Μας το φωνάζουν καθε μερα έλληνες και ξενοι οικονομολόγοι οτι η μόνη λύση ειναι να βγουμε απο Ε.Ε. και απο ευρω..
Οταν γίνουν εκλόγες μαυρίστε την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τα παραρτήματα τους, δηλαδη Καρατζαφερη, Μπακογιαννη και Κουβελη...

Ανώνυμος είπε...

Χριστός Ανέστη.
Συγχαρητήρια στην Κοινωνία. Αγωνίζομαι με το Πατριωτικό Μέτωπο και αυτό είναι ένα, έστω και ανώνυμο, μήνυμα τόσο ως προς την Κοινωνία όσο και ως προς το Πατριωτικό Μέτωπο και βεβαίως, εννοείται, προς όλους τους συνΈλληνες μας. Καθώς το Πατριωτικό Μέτωπο δεν θα κατέβει στις τρέχουσες ανώφελες, κατά τη γνώμη όλων του πολιτικού συμβουλίου μας, εκλογές, συστήνω προς πάντες όσους αγαπώ, όλους τους συνΈλληνές μου δηλαδή, να ενημερωθούν για τον πολιτικό φορέα Κοινωνία και να αποφασίσουν, σύμφωνα με την αντίληψή τους, για την επόμενη ψήφο τους. Από καρδιάς εύχομαι, ειλικρινέστατα, στις επόμενες μετά την 6η Μαϊου, καθοριστικές εκλογές, να μπορέσουμε να ενώσουμε τις τεράστιες ΕλληνοΧριστιανΟρθόδοξες Καποδιστριακές δυνάμεις μας. Κοινωνία και Πατριωτικό Μέτωπο μαζί.
Αν τυχόν είμαστε τόσο πολύ παρεξηγημένοι, εμείς οι του Πατριωτικού Μετώπου, απλά ενημερώνω ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη καμία επαφή με την Κοινωνία και δεν θα έπρεπε, με κανένα τρόπο, να συκοφαντηθεί και αυτή η παράταξη (η Κοινωνία).
Είθε να υπάρξει αμφότερα η φώτιση, ένωση και νίκη της Ορθόδοξης Χριστιανικής Ελλάδας μας.
Χριστός Ανέστη.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν συνεργάζεστε με τις υπόλοιπες λαϊκές δυνάμεις και αντίθετα διασπάτε την ενότητα του λαού με γελοίες αφορμές; Λέτε πως φτάσαμε στο απροχώρητο και έχετε ακόμα εγωισμό; Δηλαδή τι θα σας έκανε να συμφωνήσετε σε 5 πράγματα με τους υπόλοιπους και να τσακίσετε την κατοχή; Ευχαριστώ αλλά δεν θέλω άλλους εγωισμούς, παλεύω για την πατρίδα και δεν θα ακούσω κανέναν ελαφρόμυαλο. Καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

οι μόνοι που μιλάνε για κάρτα του πολίτη, αυτό τα λέει όλα, οι υπόλοιποι πατριώτες μούγκα στη στρούγκα...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΩΝΙΑ = ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ Κ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΙΑ

ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ...!! Ε Υ Γ Ε


Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι μερικοί Ελληναράδες γκιαούρηδες που ότι και να τους προτείνεις το ψειρίζουν και στο τέλος πάλι πασοκ νδ ή εξαπτέριγα θα ψηφίσουν..

Δεν είπε το ένα, δε σχολίασε το άλλο, δε συνεργάζεται με τον Καζάκη μπλαμπλαμπλα

Διαβάστε κι εδώ για τον Καζάκη που μερικοί τον έχετε για Μεσσία

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=80&t=229458

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο καζάκης είναι συκοφάντης οπότε διαβολικός, ανεύθυνος και επικίνδυνος. Το διαπίστωσα από δημόσιες κατηγορίες του σε τομέα, για τον οποίο είμαι σε θέση να γνωρίζω απολύτως σίγουρα ότι δεν ισχύουν. Ο τύπος είναι οδοστρωτήρας. Δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Και αφού ξεβρακώθηκε εντελώς στα μάτια μου στα πράγματα (με στοιχεία, δεδομένα, facts) που γνωρίζω σίγουρα, πλέον είμαι απολύτως σίγουρος ότι και από όλα τα άλλα που έχει πει στο παρελθόν, το μεγαλύτερο μέρος θα είναι ψεύδη, συκοφαντίες και ανευθυνότητες. Και πίστευα ο αφελής, με τη σιγουριά και το στόμφο που εκφράζεται, ότι είναι απόλυτος γνώστης των καταστάσεων. Βάλτε ρε αδέλφια του ΕΠΑΜ ένα σοβαρό και αξιόπιστο πρόσωπο, από τα πολλά που σίγουρα διαθέτετε, στην ηγεσία του σχηματισμού σας. Ο τύπος είναι ο τρισκατάρατος μεταμορφωμένος. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ αδέλφια σας παρακαλώ. Δεν θέλω να επηρεάσω κανένα να μην ψηφίσει ΕΠΑΜ, αλλά προς θεού βγάλτε τον άμεσα από την ηγεσία. Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ τόσο για το Κίνημα όσο κυρίως για την Πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο πού καλή η τοποθέτηση του Προέδρου της ΚΟΙΝΩΝΙΑ .Τώρα φαίνεται καθαρά γιατί την έχουν αποκλείσει τα ελεγχόμενα ΜΜΕ.Θα τους ψηφίσω!Εύγε στό αντινεα.Τέτοιους πολιτικούς να προβάλλετε!

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα για το blog σας, λογοκρίνετε τα σχόλια και στο τέλος μένουν μόνο τα παπαγαλάκια να σχολιάζουν. Παιδιά κρίμα, νόμιζω ότι σιγά σιγά χάνετε τον έλεγχο και το blog σας θα χάσει πολύ από αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Το ψείρισμα σας πείραξε και το μπλα μπλα. Το ποιος ξεβρακώνετε, ο κόσμος μπορεί να το διαπιστώσει μόνος του, δεν είναι ηλίθιος. Ο ένας έχει ατράνταχτα στοιχεία αλλά δεν τα παρουσιάζει κι ο άλλος στη γραμμή του κόμματος, όπως κι ο πρόεδρος, έτσι κι αυτός λάσπη, λάσπη, λάσπη. Ψηφίστε κοινωνία είναι κόμμα ηθικό με αρχές και αξίες. Για το αρθράκι που έβαλες να τον κατατροπώσεις την απάντηση τη δίνει μόνος του εδώ http://livestre.am/1kcz2 στο 01:01:00

Όσο και να κοπανιέσαι φίλε πρώην Επαμίτη το ΕΠΑΜ φτιάχτηκε χάρη στον Καζάκη. ΕΠΑΜ χωρίς Καζάκη δεν υπάρχει. Ξέρω ότι πολύ θα το θέλατε κάποιοι αλλά δεν θα σας περάσει. Μια βδομαδούλα είναι, μετά θα σας κοπεί ο βήχας.

Ανώνυμος είπε...

Poly oraies oi politikes antilipseis tis koinonias, kai i pisti pros ton Xristo.An afisoume omos ti thriskeia kai parameinoume mono stin politiki,den exo ksekatharismenes theseis tis koinonias sxetika me tis meionotites, opos paradeigma oi nomimoi metanastes kai oi omofyllofiloi.Tha tous afisei na zisoun opos theloun, i tha tous tsekourosei?

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος του κόμματος κοινωνία ανήκε κατά το παρελθόν στο κόμμα αναγέννηση του κ. Παπαθεμελή. Αποχώρησε απο το παραπάνω κόμμα και δημιούργησε το δίκο του. Εχει καλέσει στο κόμμα του να συμμετάσχουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι και άθεοι!!!!!! Το ερώτημα είναι γιατί δεν καλεί τον κάθε Ελληνα και περιορίζεται μόνο σε δύο κατηγορίες αλληλοσυγκρουόμενες μεταξύ τους. Επομένως δεν διεικδικεί την πλειοψηφία αλλά μόνο την συμμετοχή στις εκλογές η οποία άλλωστε επιδοτείται σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο. Το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος αυτού είναι άκρως νεοφιλελεύθερο οπότε είναι αντιΧριστιανικό- γιατί έρχεται σε σύγκρουση με το Ιερό Ευαγγέλιο και τους Πατέρες της Εκκλησίας- αφου καταργεί παντελώς την συμμετοχή του κράτους σε κάθε δραστηριότητα. Δηλαδή γίνονται οσα απαιτεί το ΔΝΤ και ξένοι κατακτητές.
Μάλιστα υποψήφιος του συγκεκριμένου κόμματος , στις δημοτικές εκλογές, προερχόμενος απο τα ΕΛΤΑ, επιτέθηκε σε παρευρισκόμενο του Ιερού Ναού Αγίου Θωμά στην Ανω Κυψέλη, γιατί απλά διαφώνησε μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλός μπράβο αντιΝΤπ σύμφωνω για αυτό που είπε για τον Καζακη.Δεν αρκεί να συμφωνούμε μόνο στα οικονομικά.Η πίστη στο Χριστό ελκύει τη Θεία Χαρη.Χριστός Ανέστη..

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλός μπράβο αντιΝΤπ σύμφωνω για αυτό που είπε για τον Καζακη.Δεν αρκεί να συμφωνούμε μόνο στα οικονομικά.Η πίστη στο Χριστό ελκύει τη Θεία Χαρη.Χριστός Ανέστη..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ O κ. Γ. ΜΠΕΣΙΝΗΣ.

Ο Γεώργιος Μπεσίνης, μιλά για το βιβλίο «Ο Αντίχριστος Ήλθεν 1983, 2013», του πατρός Μαξίμου.


http://www.youtube.com/watch?v=S3yTVwEg3vw&lr=1

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ 2ΚΑΙ 59 Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ ΕΙΣΑΙ?ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ..ΧΑΧΑΧΑ..ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ

Πελασγός είπε...

Να ψηφίζετε κόμματα τα οποία είναι πιο κοντά σε Χριστό και Ελλάδα.Όχι μόνο με οικονομικά και "μνημονιακά" κριτήρια.Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ φαίνεται και πατριωτικό και ορθόδοξο κόμμα.

σισιφος είπε...

11.44 οχι δεν ειναι ο αντιχριστος παλληκαρι μου,ενας πολιτικος απατεωνας ειναι με γνωσεις μαρκετινγκ.ειδε το κενο που υπηρξε ακι ανελαβε δραση,εχτισε το brand name του στο ραδιο,πουλησε καμποσες χιλιαδες με τσαμπα διαφημηση καθεμερα απο τον κακλαμανο,φταξανε την εφημεριδα με τζαμπα διαφημηση κλειστο κυκλωμα στο ραδιο χωρις φμ,και εχοντας μαντρωμενους τους πελατες στους πυρηνες και 15 χιλιαδες φυλλα καθε κυριακη απο 1,5 ευρωπουλακι,οχι ασχημα,εγω γραφτηκα φιλος του επαμ απο εξωτερικο και μου στελνουνε μειλ να αγορασω το χωνι των προηγουμενων εβδομαδων για 2 ευρω το κομματι!!! pdf εφημεριδα με παλια αρθρα για 2 ευρω τη μια.ποια διαδυκτιακη εφημεριδα χρεωνει τα φυλλα της και μαλιστα τα παλια??? και για πες μου για ποιο λογο εφυγε ο κακλαμανος απο το ραδιο 9 και διευθηντικη θεση μαλιστα που ζει την οικογενεια του? για να κανει επανασταση??? μπιζνα κανουνε και μετα τις εκλογες και αλλα βιβλια και cd και στειλτε sms με 1,70 ευρουλακια και παει λεγοντας.συνεχισε λοιπον εσυ να στηριζεις το αντιμνημονιακο μαγαζι του καζακη

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=IXZlUrgAWTw

Ανώνυμος είπε...

8:19 είσαι σίγουρος ότι άκουσες τη συνέντευξη ή απλά πετάς λάσπη μπάς και τσιμπίσει κανείς που δεν άκουσε τη συνέντευξη?

Ανώνυμος είπε...

Μην πιστεύτε αυτά που λένε.Πίσω τους βρίσκονται ρασοφόροι και πρεσβυτέρες τάχα θεοσεβούμενες.Δεν θελουμε Χομεινίδες στην Ελλάδα. Βρε ούστ, εσείς που έχετε διαλύσει τόσες οικογένειες.Και πάλι ούστ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε γελοίε η εφημερίδα είναι εθελοντική προσπάθεια και είναι η μόνη που γράφει αλήθειες, γράφει όλα όσα οι άλλοι κρύβουν και δεν λένε και κρύβονται πίσω από ιδεολογίες και ιδεοληψίες και είναι η πιο φθηνή και πιο χρήσιμη που υπήρξε ποτέ. Σε ηλεκτρονική μορφή έγινε γιατί το ζητούσαν οι κάτοικοι του εξωτερικού. Το email που σου έστειλαν προφανώς δεν ήταν για να σε υποχρεώσει αλλά για να σε ενημερώσει για τη δυνατότητα που σου δίνουν να έχεις πρόσβαση στην εφημερίδα. Όσο για την τιμή των 2ευρώ, θα έπρεπε να ξέρεις ότι από το έντυπο δεν βγαίνει κέρδος ικανό να καλύψει τα έξοδα του PDF. Οι συντελεστές του χωνιού εργάζονται δωρεάν αλλά το χαρτί, το τυπογραφείο και η εταιρία που φτιάχνει το PDF και το διακινεί πρέπει να πληρωθεί. Άντε βλάκα που είσαι μετανάστης, αν είσαι, κι αντί να στηρίζεις αυτή την προσπάθεια κάθεσαι και γράφεις μ@λ@κίες. Έχετε ξεπουλήσει τις μανάδες, τους πατεράδες σας και τα παιδιά σας για τα ψίχουλα που σας πετάνε, κοπρίτες.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε Ανεξάρτητοι Ελληνες Κάτω οι Κοινωνιστές-χομεινίδες.Πίσω από την κοινωνία βρίσκονται ρασοφόροικαιπρεσβυτέρες.Κάτω η κρυφή μασωνία των παπάδων.Βρε ούστ.