Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ – Νέα «πολιτική» αυτοκτονία: «Αυτοκτονώ εξαιτίας του μνημονίου»


ΒΙΝΤΕΟ – Νέα «πολιτική» αυτοκτονία: «Αυτοκτονώ εξαιτίας του μνημονίου»Σοκ προκαλεί η είδηση νέας αυτοκτονίας, ενός 44χρονου δασκάλου που έφυγε, θέτοντας τέλος στη ζωή του, χθες Σάββατο 21 Απρίλη το απόγευμα, σε ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας Πρόκειται για τον δάσκαλο, Σάββα Μετοικίδη, ο οποίος ζούσε και δίδασκε στην Αθήνα και βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για τις ημέρες του Πάσχα. Ο αυτόχειρας απαγχονίστηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε αποθήκη της πατρικής κατοικίας του στη Σταυρούπολη. Άφησε ιδιόχειρο, πολυσέλιδο σημείωμα, στο οποίο....
εξηγεί ότι οι λόγοι της αυτοκτονίας του είναι ξεκάθαρα πολιτικοί και ότι διαμαρτύρεται για το μνημόνιο και την οικονομική κατάσταση της χώρας. Aποτελεί ένα μανιφέστο ενάντια στην μνημόνιο και τις επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία. Σύμφωνα με το tvxs.gr, είναι η δεύτερη αυτοκτονία Έλληνα που έχει ξεκάθαρο χαρακτήρα πολιτικής διαμαρτυρίας για την κατάσταση στη χώρα και την οικονομική κρίση και συμβαίνει δύο εβδομάδες πριν τις κρίσιμες εθνικές εκλογές. Ο Σάββας Μετοικίδης ήταν μάχιμος, αγωνιστής και συνδικαλιζόταν στο χώρο των εκπαιδευτικών.
πηγη

3 σχόλια:

koursaros είπε...

ΑΡΕ ΠΑΣΟΚ (ΝΔ) ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΑΝΕΣ........ΚΑΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ..........ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΜΑΧΗΜΕΣ ΨΥΧΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΜΗΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΖΩΕΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΜΕ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΡΦΑΝΑ ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ....ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.Ο ΧΑΜΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΑ.

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ;
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ; ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΤΟΥΣ.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ RES ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΑ.
ΑΠΛΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΘΑ ΤΡΙΒΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ.
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ; ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ Σ'ΥΤΟΝ; ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ,ΠΗΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ; ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ! ΑΥΡΙΟ,ΘΑ ΑΠΟΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΟΥΝΟΙ, ΓΟΤΘΟΙ,ΧΑΖΑΡΟΙ,ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ,ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΗΡΩΩΝ ΘΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ.ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.ΒΛΑΚΕΣ Ε ΒΛΑΚΕΣ.