Κυριακή 22 Απριλίου 2012

«Ζέστη έχουμε, τον δροσίσανε»


«Ζέστη έχουμε, τον δροσίσανε»Απίστευτο σχόλιο του Μιχαλολιάκου για το επεισόδιο κατά του Ευθυμίου Με ιδιαίτερη ... «ελαφρότητα» αντιμετώπισε το χθεσινό επεισόδιο κατά του Πέτρου Ευθυμίου, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Ν.Μιχαλολιάκος. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, o Ν.Μιχαλολιάκος είπε χαρακτηριστικά: «...επειδή εβράχη, εάν εβράχη, ο κ.Ευθυμίου δεν το γνωρίζω. Στο κάτω-κάτω της γραφής καλό καιρό έχουμε, ζέστη, τον δροσίσανε».

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φθανοντας στο σημειο να κατηγορουμε το νερο που εφαγε ο Eυθυμιου υπευθυνος και αυτος για τη σημερινη κατασταση, τοτε το ξυλο και τα δακρυγονα που ετρωγε ο απλος κοσμος στο συνταγμα και στο μετρο με την ανοχη και υποστηριξη του Ευθυμιου τι ειναι?Και ρωτω. Ποιος ειναι ο πραγματικος "ακραιος"?

Ανώνυμος είπε...

kalimera sas epidi eimai deksios tis neas dimokratias apo xtes pou piga stin sigedrosi allaksa apopsi kalo tha tan na ton akousete... pos milaei k ta sxedia pou exi oso gia to nazi oudemia sxesi borite na enimerothite k min papagalizete ta kanalia tou pasok tha bei sti vouli k tha tous ksevrakosi auto fovoude!

Φοίβος είπε...

Η αλήθεια για τη χρυσή αυγή...
http://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

ELLINARAS είπε...

ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ..ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ....ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

τον εχει βαρέσει η αγαμία

Ανώνυμος είπε...

Ας κοιταξει ο μαχητης της νεας ταυτοτητας η καρτας του πολιτη στις χωρες που μαζευουν τις δροσοσταλιδες απο τα φυλλα για να πιουν λιγο νερο και ας ευχαριστησει που του το χαλαλισαν γιατι δεν το αξιζει ας τον εφτυναν καλυτερα!σαν κοτα καθοταν ετρεμε σαν φυλλο και μολις περασε η τρεμουλα αρχισε να κελαηδαει θρασυδειλοι!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΦΟΙΒΟ κάθε μέρα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής είμαστε!! ;-Ο
Ελα και εσύ για να μαθείς την "αλήθεια" και ασε μας με τον Ζούγκλοταρζάν!!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΤΣΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΗΤΩΩΩΩΩ
ΕΞΩ ΟΙ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΙ ΚΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΜΗΟΥΡΓΗΣΕΙ
ΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ