Τρίτη 24 Απριλίου 2012

269 βουλευτές θέλουν και πάλι να μας σώσουν.


Από τους 300 βουλευτές που είχε μέχρι τώρα η ελληνική Βουλή, οι 31 δήλωσαν ότι δεν θα συμμετάσχουν, τουλάχιστον στις προσεχείς εκλογές. Όμως οι υπόλοιποι 269 κατεβαίνουν και πάλι υποψήφιοι και υπόσχονται να μας ξανασώσουν. Τόσο πολύ νοιάζονται για το...
καλό μας αυτοί οι άνθρωποι; Δίνουν λέει και αγώνες για τη δημοκρατία και τη σωτηρία μας. Μπράβο τους.

Από αυτούς τους 269 βουλευτές, ο καθένας από την πλευρά του και ανάλογα....
με αυτά που έπραξε τα προηγούμενα χρόνια, ισχυρίζεται ότι καλώς έπραξε (κανέναν δεν θα ακούσετε να λέει ότι έσφαλε) και επιζητεί τώρα και επιβράβευση από πάνω με νέα ψήφο, ώστε να του δοθεί λέει η δυνατότητα να συνεχίσει τις σωστές του ενέργειες και τον ιστορικό του ρόλο, που έχει επιφορτιστεί για να μας σώσει, από το κακό που οι άλλοι (ποιοι άραγε;) μας προκάλεσαν.

Εμείς απευθυνόμαστε στους απανταχού ακόμα κομματοχτυπημένους συμπολίτες μας και τους λέμε: Εφόσον, παρ' όλα όσα έχουν συμβεί, επιμένετε ακόμα να ψηφίσετε το κόμμα που μέχρι τώρα ψηφίζατε και θέλετε να το επιβραβεύσετε και να το ενισχύσετε να συνεχίσει τα ίδια, κάντε το.
Τουλάχιστον όμως μην επιβραβεύσετε και τα αποτυχημένα πολιτικά πρόσωπα. Ψηφίστε από το κόμμα σας νέα πρόσωπα. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι δηλαδή (το σύστημα θα παραμείνει το ίδιο), αλλά σπάστε τουλάχιστον την έπαρση της ισοβιότητας που έχουν κάποιοι και τα στεγανά που έχουν αναπτύξει!!!
Κάντε επιτέλους τη δημοκρατία να πάει παραπέρα....
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρώ νέους υποψηφίους στο ΠΑΣΟΚ & ΝΔ.
Γυμναστές, Δασκάλους, Τραγουδιστές, Ηθοποιούς, Απαίδευτους και κάθε είδους άλλους νέους υποψηφίους.
Βέβαια, αυτό που γίνεται τώρα,δηλαδή να μπαίνουν νέα πρόσωπα, θα έπρεπε να γίνεται εδώ και 30 χρόνια. Όμως στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, αφού ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έχουν υπογράψει το Μνημόνιο, κάθε άλλο παρά καλό είναι, αφού είναι ευθέως παραπλανητικό!

Με λίγα λόγια η κάθε κυράτζα και ο κάθε μπούλης, που αυτοσκοπό της ζωής του είχε μία ημέρα των ημερών να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ή την ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!

Και είναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ, αφενός γιατί αποδεικνύονται ανεπίδεκτοι μαθήσεως & αδαείς με όλες αυτές τις κλεψιές, ψευτιές και κωλοτούμπες των κομμάτων τους, αφετέρου γιατί αυτή η αυθυποβολή τους με το κόμμα τους, είναι παραπάνω από βέβαιο ότι θα τους ωθήσει σε τραγικά λάθη. Λάθη που δε θα πληρώσουν μόνο τα παιδιά τους, αλλά όλη η κοινωνία.

Καμαρωτά ανθρωποειδή, που για λίγες μέρες υποψηφιότητας, ξεχνούν τα πάντα και τους πάντες!

Χαϊβάνια που έχουν ξοδέψει χιλιάδες ώρες μέσα σε κομματικά γραφεία, θέτοντας το δικό τους λιθαράκι για την σημερινή κατάντια!

Ανθρωπάκια που την πορτούλα την βλέπανε ΠΥΛΗ και το ψίχουλο ΠΛΟΥΤΟ!

ΝΤΟΠΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ γιατί δεν είναι Έλληνας.

mind trap