Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτη πατάτα της Κανέλη: Το μνημόνιο δεν φταίει για την σημερινή κατάσταση!


anti-ntp.net
Συμφωνεί με Καρατζαφέρη για μνημόνιο!

Όποιος είδε σήμερα megaΣαβ/κο θα του έπεσε η μασέλα! Η Λ.Κανέλη δήλωσε ότι: "Το μνημόνιο δεν ευθύνεται για την σημερινή κατάσταση που βιώνει η χώρα μας. Το μνημόνιο είναι αποτέλεσμα και όχι αιτία!!!  Σαν να ακούω τον Γεωργιάδη ή τον Καρατζαφέρη! Μάλλον δικαιολογημένα έφαγες το γιαούρτι σου Λιάνα μου...τέτοια κολοτούμπα ούτε ο Σαμαράς δεν την έκανε.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να έχω την ταμπέλα κάποιου κόμματος στην κούτρα μου, και προσπαθώντας να ερμηνεύσω ως τρίτος τα λόγια της Κανέλη, ο λόγος που το μνημόνιο ψηφίστηκε, είναι η σαπίλα του πολιτικού μας συστήματος και περαιτέρω της κοινωνίας μας...
Πως μπορεί να θεωρεί κάποιος ότι σε ένα υγιές πολιτικό σύστημα και σε μία υγιή κοινωνία θα μπορούσε ποτέ να ψηφιστεί ένα τέτοιο έκτρωμα;
Η Λιάνα αγαπητέ σχολιαστή, δεν είπε τίποτα άλλο παρά το ότι την πείνα που περνάμε και που θα συνεχίσουμε να περνάμε θα την περνάγαμε έτσι κι αλλιώς. Τώρα το αν το λέμε μνημόνιο, προδοσία (εδώ και δεκαετίες ολόκληρες) ή κάτι άλλο, αυτά είναι τα ψιλά γράμματα και ουσιαστικά ο επίλογος - αποτέλεσμα της σήψης που συντηρούμε τόσα χρόνια.
Φιλικά
Γιάννης

Ανώνυμος είπε...

ΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΥΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΤΗΣ ΓΕΡΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙhttp://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[backPid]=78&tx_ttnews[tt_news]=2529&cHash=e2553ee274de0c0414bedc08d1473fd3
3 Φεβρουαρίου 2012 11:27 μ.μ.

euonimos είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΚΑΝΕΛΗ.ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ.ΧΤΥΠΑΣ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΒΛΕΨΕΙΣ ΑΥΤΌ ΤΟΤΕ Η ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ Η ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΘΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι και τόσο πατάτα ΑΝΤΙ ΝΤΠ και δεν έχει καμία σχέση με Γεωργιάδη και Καρατζαφέρη. Για σκέψου το λίγο.

Αλήθεια, μήπως έχει αλλάξει η διαχείρηση του μπλόγκ τους τελευταίους μήνες??? Λίγο περίεργα σχόλια στις αναρτήσεις βλέπω...

Modestus είπε...

Ενώ ο κομμουνισμός euonimos ε; Και γαμώ τα συστήματα! Τόσο πετυχημένος όσο η εγχείρηση σε νεκρό. Ούτε ο φασισμός δεν είχε τόσο σκοταδισμό μέσα του όπως ο κομμουνισμός. Για δες Κίνα ε; Θαυμάζεις ε; Υπερδύναμη ε; Δουλεύουν σαν σκλάβοι από το πρωί μέχρι το βράδυ για ένα ξεροκόμματο. Β.Κορέα, Κούβα παράδεισοι του υπαρκτού σοσιαλισμού, με το πιστόλι στον κρόταφο όλοι και αν πει κανένας καμμιά κουβέντα παραπάνω μέσα στην μπουζού που η Μακρόνησος φαντάζει διακοπές στις Σεϋχέλλες.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΑ ΚΑΚΑ Κ ΛΑΘΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΚΕ, Η ΛΙΑΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΨΗΦΙΖΕ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΥΒΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ Κ ΚΑΤΑΚΛΕΒΑΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ Κ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ "ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ".

mouths είπε...

Οταν λέει ότι "τό μνημόνιο είναι τό αποτέλεσμα" σημαίνει ότι δέχεται ότι ήταν απαραίτητο.

Όλοι όμως ξέρουμε ότι τά ευρώ τού πρώτου μνημονίου πήγαν στίς τράπεζες σάν "ενίσχυση τής ρευστότητας".
Δηλαδή δανείστηκε ο Ελληνικός λαός καί τά έδωσε στίς τράπεζες γιά νά τόν δανείσουν.

Οποιος λέει ότι τό μνημόνιο ήταν απαραίτητο η είναι ηλίθιος η θεωρεί ότι εμείς είμαστε ηλίθιοι.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε ΑΝΤ-ΝΤΠ δεν ανεβάζεις το video να γελάσουμε και τα μεταφέρεις όπως γουστάρεις ????

Σε καμία περίπτωση δεν είπε η Κανέλλη ότι το μνημόνιο ήταν απαραίτητο! Είπε ότι ήταν το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής που ακολουθούμε εδώ και 30 χρόνια.

Όντως κάτι έχει γίνει στο blog τους τελευταίους μήνες....


"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

Ρε πουτάνας γιε προβοκάτορα, είπε το anti-ntp οτι είπε η κανέλη οτι είναι απαραίτητο; ε; Αίντε μαλάκα γιατι είδα και εγώ το βίντεο το πρωί και έτσι ακριβώς όπως τα λέει το μπλογκ είναι παλιαρχίδι.

Ανώνυμος είπε...

Βρίζεις χυδαία όποιον έχει αντίθετη άποχη από εσένα 12:23 ???

Το μουνί της μάνας σου της ξεκολιάρας τότε γελοίε.

Αφού αυτό ήθελες μάλλον να ακούσεις παλιομαλάκα....

"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά είστε απίστευτοι!!! Ο εχθρός είναι η Λιάνα ή οι εθνοπροδότες και οι συνεργάτες τους; Όσο για το βίντεο επειδή το είδα και εγώ, στην αρχή καράφλιασα, αλλά μετά όταν άκουσα την εξήγηση της κατάλαβα τι ήθελε να πει: ότι το Μνημόνιο είναι αποτέλεσμα όλων των μαλακιών που γίναν επι 40 χρόνια, και όσο συνεχίζεται το ίδιο βιολί, θα έχουμε και 4ο και 5ο και 6ο μνημόνιο και στο τέλος αν δεν αντιδράσουμε θα μας πουλήσουν σκλάβους.. Και μην σας πιάνει ο αντικομμουνισμός, γιατί όσο υπάρχει το "συστημα" χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα. Όσο για τον φίλο που μιλάει για Κούβες, Κίνες κλπ, δυό λόγια μόνο: αν πιστεύετε οτι εκεί υπάρχει κομμουνισμός,και όχι στυγνή τυραννία που αυτοονομάζεται κομμουνιστική (ενώ δεν είναι),καλά κρασιά. Και η Σαουδική Αραβία δημοκρατία λέει ότι έχει.. Όλοι μαζί μάγγες, και..αν τους ρίξουμε,έ, μετά ας συζητήσουμε για τον κομμουνισμό.. Hellel

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που ειπε η Κανελλη,το λεει ο Καρατζαφερης,εδω και δυο χρονια!!!!!!

maria είπε...

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΠΕ Η ΛΙΑΝΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ!ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΚΕ ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γαμιεται η μανα του νηματοθετη για την λασπη που ριχνει

Ανώνυμος είπε...

Κατσε γιατι σιγα σιγα αρχιζεις και το ξεφτιλιζεις αντι-ντπ...Απο τους ελαχιστους βουλευτες που εχουν απομεινει στην βουλη πολεμωντας για εσενα,για εμενα,τον Ελληνα πολιτη που υποφερει αυτην την στιγμη...Θα μπορουσες να εγραφες για τον κουμουνισμο οτι ηθελες αλλα ανθρωπους σαν την Κανελη εισαι πολυ μικρος και λιγος οχι για να γραψεις αλλα ουτε και να το συλλαβεις σαν σκεψη και μονο αντε τελαρο εε τελαρο....
υσ.απευθυνομαι προσωπικα σε αυτον που το ανεβασε.

Ανώνυμος είπε...

η κανέλλη είπε ότι λέει το κκε εδώ και καιρό. ότι δηλ. στον καπιταλισμό είναι αναπόφευκτο το μνημόνιο και η φτώχεια που απορρέει από αυτό, και η μόνη λύση είναι η επανάσταση και η δικτατορία του προλεταριάτου.
το ερώτημα είναι, μέχρι να γίνει αυτό, ο κόσμος θα αυτοκτονεί και τα παιδάκια θα λιποθυμάνε από την πείνα; μέσα στον καπιταλισμό δεν μπορεί να γίνει τίποτα; το παρατάμε; ή σοσιαλισμός ή πείνα;
η απάντηση στο ερώτημα είναι: το κκε χρωστάει πολλά στις τράπεζες (που ποτέ δεν κατονομάζει) για να έχει τα ευρούλια να πληρώνει τους μισθουλάκους των φοβερών στελεχών που έχει και κάνει την πάπια. όποιος είναι ευχαριστημένος από την παρέμβαση του κκε τα τελευταία δύο χρόνια, ή είναι βολεμένος εκεί μέσα ή είναι ηλίθιος.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΤΙΝΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ..ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ.
DIAFHMIZEIS TON BELOPOYLO ΩΣ ANTISTASIAKO KAI UA MOY BGALEIS TH KANELLH MNHMONIAKH?
TI SYMFERONTA EJYPHRETEIS????
ΕΛΕΟΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ????

Ανώνυμος είπε...

γραψε και και καμμια κουβεντα για τον καραμπερη...μπορεις η δεν αφηνει ο βιβλιοπωλης

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ποιοι κάνουν τις αναρτήσεις στο blog, πάντως αυτή η ανάρτηση, οφείλει τουλάχιστον να διορθωθεί. Δεν είπε καμία πατάτα η Λιάνα. Ας μάθουμε οι Έλληνες να ακούμε επιτέλους! Σε τελική ανάλυση, το κύρος σας βλάπτετε με μια τέτοια ανάρτηση, διότι δεν είναι δυνατόν αυτή εδώ η Λιάνα, http://www.youtube.com/watch?v=mb4v1U62838&feature=results_video&playnext=1&list=PLED5C7286A03899BC να λέει αυτό που ισχυρίζεστε.

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ και η Κανέλη λένε αυτό που έλεγαν πάντα! Είτε το μνημόνιο είτε όχι το ίδιο και το αυτό. Κάποιος σκεπτόμενος θα ακολουθούσε το συνειρμό: είτε το ΚΚΕ είτε όχι το ίδιο και το αυτό. Το ΚΚΕ θέλει να να μας κυβερνήσει σε μία άλλη κοινωνία ιδανική, δηλαδή ποτέ! Το μικρομαγαζάκι του φοβάται μην χαλάσει και συμπεριφέρεται σαν κανονικό αφεντικό απολύοντας τους εργαζόμενους του. Με τέτοιο κόμμα να αντιπροσωπεύει τους εργαζόμενους (ποιους αυτούς που απόλυσε;) δεν πρόκειται να βρούμε προκοπή...

Ανώνυμος είπε...

2.41 και 3.47 Ξεκινησετε μια επιχειρηση και οταν δειτε πλεον για αρκετο καιρο οτι δεν εχει κερδος μονο ζημια τοτε κρατηστε υπαλληλους και πληρωνετε τους απο την τσεπη σας και παραληλα πληρωνετε και τα δανεια σας + ολα τα εξοδα που συνεχιζει να εχει μια επιχειρηση.Εχετε χαζεψει τελοιος???Ψωμοτυρι το κανατε....Πιστευω τουλαχιστον να γνωριζετε οτι κοματι απο την μισθολογια των βουλευτων πηγαινει στο ΚΚΕ,επισης δεν υπαρχει ανασφαλιστος στην εφημεριδα και οι απολυμενοι εχουν παρει τις αποζημιωσεις τους..Γνωριζετε καμια αλλη επιχειρηση να δουλευει ετσι??? Αντι να μιλατε και να (πραττεται) σε οτι συμβαινει τωρα,ειστε σε μια καρεκλα και γραφετε μπουρδες.