Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ευάγγελος Βενιζέλος : "Οι Έλληνες κρύβουν 49 δισ. ευρώ κάτω από το στρώμα"


Image
anti-ntp: Μας κατάλαβε ο Μπένι... σκίστε τα στρώματά σας!
Τεράστιο πλήγμα έχει προκαλέσει στις τράπεζες η μεγάλη απόσυρση καταθέσεων από τους Έλληνες, που φτάνει συνολικά τα 65 δισ. ευρώ, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στην Βουλή.

Ο υπουργός τόνισε πως από τα 65 δισ. μόνον τα 19 δισ. έχουν φυγαδευτεί σε τράπεζες του εξωτερικού, με κύριο προορισμό την Βρετανία (5 δισ. ευρώ περίπου) και την Ελβετία (1,6 δισ. ευρώ).


"Τα υπόλοιπα 49 δισ. ευρώ που έχουν αποσύρει οι Έλληνες από τις τράπεζες για να τα σώσουν, σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή, φυλάσσονται σε τραπεζικές θυρίδες, σε μπαούλα, σε σεντούκια, σε υπόγεια, σε σοφίτες και σε στρώματα. Πρόκειται για παραδοσιακούς αποταμιευτές", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευ. Βενιζέλος.
πηγη

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν σας φτανουν αυτα που εχετε παρει ρε μα..κες θελετε και οσα εμειναν? τραβατε γαμ....τε ολοι σας

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΧΟΝΤΡΕ
ΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΚΗ
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Δικά σου είναι ρε?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΤΙς ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥς.ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ....ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΛΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥς ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ? ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Ε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...ΑΠΟΡΩ ΟΜΩς...2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΛΑΟς..ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ..

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν λεει ποσα πηγαν στην κυπρο , χωρια τις εταιρειες που και καλα εχουν την εδρα τους εκει

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ.ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΡΕΥΣΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ 300 ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥΣ.ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΒΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

το μουνι που σε πεταγε αρχιδι χοντρε μαζι φαγαμε η μαζι τα μαζεψαμε? για πεσμου?ενα πουστη δεν θα δω στο δρομο?θα του γαμησω το σπιτι.....

Ανώνυμος είπε...

ftou sou pousti

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟ, ΠΟΥ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΑΜ#@ ΣΟΥ ΧΟΝΤΡΟ ΓΟΥΡ#ΥΝΟ ΚΟΛΟΠΑΣΟΚΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙς ΘΑ ΤΑ ΔΟΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΛΙΓΟΥΡηΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕς ΜΑ#ΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΣΚΙΣΕΤΕ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΑΡΧ@ΔΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΑΡΧ#ΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑς ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ.
S.

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που έχω κάτω απο το στρώμα μου είναι ένα μαχαίρι των ειδικών δυνάμεων(το όπλο το έχω αλλού).
Λεφτά όμως δεν έχω βοιδοελέφαντα βενιζέλε.
Μου τα πήρες όλα μασωνοφάλαινα.
Σου εύχομαι να σκάσεις στ'αλήθεια απο το πολύ φαί!

Ανώνυμος είπε...

ε και ; Τι σημαίνει αυτό; Δεν πληρώνω φόρους και με το παραπάνω; Ξέρεις τι πληρώνω - εσύ και τα αφεντικά που προσκυνάς! Δεν τα δουλέψαμε; ή είναι όλα κομπίνες όπως αρέσκεσαι να λες; Βέβαια εσύ ξέρεις απο κομπίνες ! Άντε ρε αφήστε μας ήσυχους όλοι !

Ανώνυμος είπε...

Φτου γαμώτι μου!!!Γρήγορα μάγκες ο βενιζέλος μας κατάλαβε που κρύβουμε τα λεφτά!
Ελάτε να του τη φέρουμε.Γρήγορα όλοι τώρα
πάτε πάρτε το παραδάκι απο το στρώμα και πάτε βάλτε τα στη ντουλάπα.
Ά! μη ξεχάσετε να κρύψετε και όλα τα γλυκά και τα φαγώσιμα,γιατί άμα δεν βρεί τον παρά ο χοντρός,
θα σας το γαμίσει το ψυγείο...

Ανώνυμος είπε...

για κοιταξτε ρε το θρασιμι τον συνταγματολογο της πλακας που μας εγινε υπουργος οικονομικων απο το πουθενα αντε ρε μπουχεσα μακαρι να μπορουσα να σε πετυχω μονο σου να δεις γλεντια που θα καναμε

Ανώνυμος είπε...

Μιλαει το καθαρμα που εξαφανισε το λερωμενο του ποινικο μητρωο.
Κανονικά επρεπε να καθαριζει τουαλετες στα δημοσια αποχωρητηρια.

Ανώνυμος είπε...

τα δικα συυ που ειναι ρε βελζεβουλ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Όχι βιαστή φοιτητριών! Δεν τα έχω στο στρώμα μου. Τα έχω στο πορτοφόλι μου και είναι 15€! Μήπως τα θες κι αυτά παιδοβούβαλο;