Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Μ. ΞΑΦΑ: Θαυμάστε ένα στέλεχος του ΔΝΤ που μας κυβερνάει...και που ξεκάθαρα προσδιορίζει το δρόμο που μας οδηγούν...!!!


ΣΧΟΛΙΟ: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Παραθέτουμε το βιογραφικό της κ. Μιραντα Ξαφά, στο οποίο εμφανώς αποδεικνύεται οτι έχει σπουδάσει και έχει εκπαιδευτεί σαν στέλεχος του ΔΝΤ για 15 χρόνια, και σαν στέλεχος διεθνών τραπεζών τα υπόλοιπα, και ήρθε εδώ να εφαρμόσει ότι έχει "σπουδάσει" μέχρι σήμερα.
Από τον τρόπο που μιλάει δείχνει την σιγουριά, του ότι αυτά που λέει θα εφαρμοστούν, και μάλιστα δεν διστάζει να ισχυριστεί με την, παύση, οτι ένας επιστήμονας δύναται να.....
εργαστεί και με 500 ευρώ...!!!


Διαβάστε το βιογραφικό της και δείτε το video....


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΊΩΜΑ:
Η Μιράντα Ξαφά γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου τελείωσε τις βασικές οικονομικές σπουδές στο Pierce College. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Pennsylvania των ΗΠΑ, όπου ολοκλήρωσε την διδακτορική της διατριβή το 1979, μελετώντας τις εκπτώσεις στις εισαγωγές βιομηχανικών προϊόντων από τη συμφωνία σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Κοινότητα. Από το 1980 μέχρι τον Απρίλιο του 1991 εργάστηκε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) στην Ουάσινγκτον, όπου ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση σταθεροποιητικών προγραμμάτων, κυρίως στη Λατινική Αμερική. Από τον Μάιο του 1991 έως τον Οκτώβριο του 1993 εργάστηκε στην Αθήνα, με άδεια από το ΔΝΤ, ως οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Κων/νου Μητσοτάκη.
Στη συνέχεια εργάστηκε στην επενδυτική τράπεζα Salomon Brothers στο Λονδίνο, αρχικά ως οικονομολόγος και από το 1997 ως global currency strategist για τις αναδυόμενες αγορές. Το 2004 διορίστηκε, με απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, αναπληρώτρια εκτελεστική διευθύντρια στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ως εκπρόσωπος της Ελλάδας), θέση στην οποία παρέμεινε έως το 2009, όταν τη διαδέχθηκε αρχικά ο κ. Χρήστος Χατζηεμμανουήλ (δεν αποδέχθηκε τον διορισμό), και στη συνέχεια ο καθηγητής κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης. Έχει διδάξει οικονομικά στα Πανεπιστήμια της Pennsylvania και Princeton των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει δημοσιεύσει άρθρα και μελέτες πάνω σε θέματα που αφορούν το διεθνές εμπόριο, την κίνηση κεφαλαίων, την κρίση των χρεών και την Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

Δείτε το video


http://thoureios.blogspot.com/

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καριολα

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ............ΔΝΤ.ΑΝ ΤΙ ΣΤΡΙΜΟΞΕΙς ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σαν μαστουρωμένη, σαν χαπακωμένη, σαν καθυστερημένη... Τη βλέπεις και λες, χριστέ μου από ποιο ψυχιατρείο βγήκε...

fnous fnous είπε...

FNOUS-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

link

Ανώνυμος είπε...

TO ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΜΕΤΟ.ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΕΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΜΕΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Βδελυρό ερπετοειδές θα παρακαλάς να πεθάνεις.

Ανώνυμος είπε...

TETIA NOUMERA MAS KYBERNANE KAI MAS KLEBOUNE. OUUUU!!! NA XATHITE PROSKINHMENOI GENNHTSAROI.

Ανώνυμος είπε...

Το βιογραφικό της προκαλεί εμετό; Άθεα πανεπιστήμια; Ένα έχω να πω.. ότι δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Το τι αίμα έφτυσα για να πάρω ένα μεταπτυχιακό στις ΗΠΑ, και πόσο ακόμα θα πρέπει να φτύσω και για το διδακτορικό μου.. ούτε στον ύπνο σου δεν το έχεις φανταστεί. Το το επέλεξε να κάνει αυτή μετά με τις γνώσεις τις είναι άλλη ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

"Το τι επέλεξε να κάνεις αυτή μετά με τις γνώσεις της είναι άλλη ιστορία". Έχουμε ξεχάσει και τα Ελληνικά μας στη ξενιτιά.

Ανώνυμος είπε...

Ρε επιστήμονα 5.11 άντε και γαργαλήσου που θα παινέψεις τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ.Λες και δεν ξέρουμε ποια λαμόγια έχουν αποφοιτήσει από τα συκεκριμένα ''εκπαιδευτικά ιδρύματα''.Προσκυνημένε γενίτσαρε...........

Ανώνυμος είπε...

"Το τι αίμα έφτυσα για να πάρω ένα μεταπτυχιακό στις ΗΠΑ, και πόσο ακόμα θα πρέπει να φτύσω και για το διδακτορικό μου.. ούτε στον ύπνο σου δεν το έχεις φανταστεί.", έγραψε ένας συμπολίτης σου. Το συμπέρασμά σου είναι πράγματι "Προσκυνημένε γενίτσαρε",;;; Καλημέρα κυριε/κυρία ταλιμπάν.

Ανώνυμος είπε...

Άλλο εκπαίδευση, άλλο μόρφωση. Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα αποσκοπούν στην δημιουργία εκπαιδευμένων ατόμων-εργαλείων. Ένα πανεπιστήμιο δίνει την αφορμή για να μορφωθεί -πραγματικά- κάποιος χωρίς αυτό να συμβεί απαραίτητα. Η μόρφωση αξίζει σεβασμού, τα πτυχία όχι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ: ΣΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ..... ΑΝΑΜΕΝΑ ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟ/ΤΑ ΣΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ. ΚΑΙ Ο 8:54 ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ. ΑΠΛΑ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ " RAIN MAN " ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κ.Λ.Π.