Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ…


«H τρόικα δεν ακούει τίποτα! Έχουν στυλώσει τα πόδια! – Δεν δέχονται καμία από τις προτάσεις των κοινωνικών εταίρων! - Εκβιάζουν για να κλείσει το PSI ζητώντας σκληρά ανταλλάγματα - Eπιμένουν στην κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού -...
Ζητούν μισθούς ανατολικών χωρών γιατί όπως λένε εδώ είναι πολύ υψηλοί! - Δν δέχθηκαν καν την κοινή πρόταση των εταίρων για πάγωμα μισθών - “ Μειώστε εδώ και τώρα τις επικουρικές”, είπαν στον υπουργό Απασχόλησης» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΟΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΜΑΪΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ Ακούστε πουλημένα τομάρια, ακούστε ξεχειλωμένες συνειδήσεις, ακούστε υπόδικοι στη συνείδηση του Ελληνικού λαού, ακούστε διεφθαρμένοι των διεφθαρμένων, προδότες των προδοτών… Πετάξτε με τις κλωτσιές έξω από την Ελλάδα τα γουρούνια της Τρόικας και σώστε την τιμή και την αξιοπρέπεια της Ελλάδας… Μαϊμού πρωθυπουργέ Παπαδήμο, μη διανοηθείς να δολοφονήσεις το λαό των Ελλήνων, γιατί η πρώτη κρεμάλα που θα στηθεί στο Σύνταγμα, θα είναι η δικιά σου… ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΨΕΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟ… ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ!
 Χάρρυ Κλυνν
filologos10

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το καθηκι ο Παπαδημιος και οι συνεργατες του μισουν τον ελληνικο λαο.
Κρεμάλα, κεραταδες, κρεμαλα στο Συνταγμα, ταγματαλητες του διεθνους σιωνισμου.

Ανώνυμος είπε...

ολοι φωναζουν!!ο ενας τον αλλον απο τον καναπε την ζεστασια που ισως ακομα εχει! εξεγερθειτε ξυπνηστε κρεμαστε τους ολα μονο μεσα απ το pc και υπαρχει καποιος που φωναζει!που αγωνιζεται και ειναι μονος!ουτε ενας στο πλευρο του!Ας αφησουμε τους θεατρινισμους και τις ψευτοπαλικαριες!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟ`Ι`ΚΑ.....
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ...

ΔΕΙΤΕ Δ.Ν.Τ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ στο YOUTUBE ΚΑΙ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ......

...........ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ.........

Ανώνυμος είπε...

Δ.Ν.Τ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ
ΑΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
Δ.Ν.Τ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
http://www.youtube.com/watch?v=a-oNTejiezs

MacGyver © είπε...

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ,
Τούτες τις στιγμές που ο τόπος περνάει την χειρότερη στιγμή στην Ιστορία του κατά την οποία όλοι καλούμαστε σε ένα ασφυκτικό καθεστώς νέας κατοχής, όχι απλώς να πληρώσουμε το λογαριασμό ενός χρέους που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε όσο περισσότερο πληρώνεται, τόσο περισσότερο να αυξάνει, αλλά να αποδεχθούμε την υποθήκευση και εκποίηση της χώρας από την ΕΕ και το ΔΝΤ, καταστρέφοντας τη ζωή μας και αυτή των παιδιών μας, Σας καλούμε να έρθετε κοντά μας και να πυκνώσετε τις τάξεις του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.Πα.Μ.).
Τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλά και ο εχθρός είναι καλά οργανωμένος, όμως το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αντισταθούμε. Το Μέτωπο έχει τις πόρτες του ανοιχτές σε όλους αυτούς που θέλουν και μπορούν να προσπαθήσουν, να ενημερωθούν, να αντιδράσουν, να συμμετέχουν, να φωνάξουν… Η γνώση είναι η δύναμή μας. Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο κέρδισε όλους εμάς, γιατί μας πρόσφερε γνώση. Μια γνώση που οι κυβερνήσεις και οι επικυρίαρχοι ήξεραν μέχρι τώρα να κρύβουν καλά. Η γνώση αγαπητοί συμπολίτες, δεν είναι τα οικονομικά και άλλα πολλά προβλήματα που έχει η χώρα, η γνώση είναι πως εμείς, ο λαός δηλαδή, ο κυρίαρχος λαός, μπορεί να κάνει κάτι. Μπορεί να σηκώσει το ανάστημά του απέναντι σε όλους αυτούς που τον κοροϊδεύουν. Μπορεί να σηκώσει το ανάστημά του απέναντι σε όλους αυτούς που τον κλέβουν, που τον ταπεινώνουν, που τον εξευτελίζουν. Μπορεί, πρέπει και θα το κάνει.
Για τον λόγο αυτό, όλοι εμείς μέλη και φίλοι του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, αλλά και κάθε πολίτης που αισθάνεται άβολα με το καθεστώς που του επιβάλλεται, έχουμε καθήκον αλλά και υποχρέωση να ενημερώσουμε φίλους, γνωστούς, συγγενείς, γείτονες. Όσους περισσότερους μπορούμε. Να δώσουμε να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες πως δεν πρέπει να φοβούνται. Πως δεν πρέπει να κρύβονται. Πως δεν πρέπει να ντρέπονται. Να τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν πως δεν είναι μόνοι τους αλλά είμαστε δίπλα τους, πως έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς, τις ίδιες φοβίες, τις ίδιες αναστολές.
Αλλά ως εδώ. Δεν πάει άλλο.
Σηκωθείτε, πάρτε τηλέφωνο όσους μπορείτε, βγείτε στους δρόμους, στις γειτονιές, στις εκκλησίες και ενημερώστε τον κόσμο πως κάτι έγινε, κάτι άλλαξε, κάτι γεννήθηκε και αυτό είναι η ελπίδα που μας προσφέρει το Μέτωπο. Γιατί το Μέτωπο είμαστε εμείς ΟΛΟΙ. Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο είμαστε εσύ, εγώ, ο γείτονάς σου, ο δικός μου, εμείς… Όσο το Μέτωπο είμαστε εμείς τόσο πιο δυνατό γίνεται. Εμείς γινόμαστε πιο δυνατοί, δεν φοβόμαστε πια, είμαστε ενωμένοι, είμαστε πολλοί….. είμαστε ο Κυρίαρχος Ελληνικός Λαός.

Απαιτούμε Σεβασμό, απαιτούμε Τιμωρία, απαιτούμε Ελευθερία και πραγματική Δημοκρατία.

Τίποτα λιγότερο, ούτε ένα βήμα πίσω.
https://members.epam-hellas.gr/

ΑΝΑΡΧΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είπε...

''αν εξεργεθει ο μεσος ελληνας που αποτελει και την πλειονοτητα θα γινω πρωθυπουργος στας ΗΠΑ!''
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ ΡΑΤΣΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣ ΑΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΡΑΓΙΑΣ! ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!
ΛΙΓΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΝΕΟΡΑΓΙΑ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ''ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΣΤΑΝ''...ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Εξισου ενδιαφερον ντοκυμαντερ ειναι και της Ιρλανδιας βαλτε "εξαντας" στο youtube και δειτε το "κελτικος τιγρης" η καπως ετσι τελος παντος. Μια μικρη περιληψη ειναι οτι ο Ιρλανδικος λαος πολυ μικρος και ομοιογενης σαν λαος εκανε το "καλο παιδι" και ακολουθησε πιστα το προγραμμα ΔΝΤ και ΕΕ και στο τελος εκαναν μια τρυπα στο νερο, ολα εγιναν για να μην παθουν ζημια οι ομολογιουχοι γερμανοι και γαλοι και διαλυσαν μια ολοκληρη χωρα που επαιζε με τους κανονες τους.

Η επανασταση για να πιασει τοπο πρεπει να εχει πολιτικο χαρακτηρα και να ειναι οργανωμενη. Δεν πας στον πολεμο με σφαιντονα. Καποιος πρεπει να βγει μπροστα. Αυτο περιμενουν ολοι.
Μονο εαν δεν βγει κανεις μπροστα θα βγει ο λαος μονος του στους δρομους. Παντα εξαντλεις τα περιθωρια πριν καταληξεις στην βια.
Εχουν ηδη βγει πολιτικες δυναμεις και ετοιμαζονται και αλλες. Πιστευω οτι πολυ συντομα θα εχουμε εξελιξεις και οχι μονο εδω αλλα γενικα.

Οι εταιροι μας, αρχιζουν και πιεζουν ασφυκτικα. Δεν βγαινουν οι δικες τους προθεσμιες και εχουν χασει την υπομονη τους και τον ελεγχο. Αυτο φαινεται και απο την συμπεριφορα της τροικας. Βιαζονται τρομερα να κλεισουν την υποθεση Ελλαδα και δεν τους βγαινει. Οι εδω πολιτικοι μας ξερουν πολυ καλα οτι μωλις υπογραψουν θα ξεσπασει κολαση, οποτε υπογραφες δεν μπαινουν με τιποτα. Ολες οι συζητησεις και τα πλανα θα ναυαγησουν παταγωδος. Παραλληλα ο καιρος θα περναει και η πιεση θα πηγαινει σε αυτους. Καπου εκει θα αναγκαστουν να αλαξουν μυαλα ή θα τους εχουν προλαβει οι καταστασεις και θα εχει γινει το μεγαλο τους μπαμ!
Οτι και να γινει στο τελος θα επιβιωσουμε. Δεν ειμαστε η Ελλαδα του 50. Ειμαστε μια χωρα ευλογημενη απο το θεο με ικανοτατους ανθρωπους. Ειμαστε πραγματικα ευλογημενος τοπος με πολλες πηγες πλουτου στα ποδια μας και σε οικοπεδο φυλλετο σε μια ιδιαιτερα προνομιουχα γεωστρατηγικη θεση. Σωστους ανθρωπους χρειαζομαστε που τους εχουμε. Το οτι δεν τους εχουμε αναδειξει ισως να οφειλετε στο οτι οταν χρειαστηκε στο παρελθον σαν λαος δεν ειχαμε την ικανοτητα, και οταν την αποκτησαμε δεν βλεπαμε την αναγκη να το κανουμε. Τωρα ομως και την ικανοτητα εχουμε και την αναγκη βλεπουμε.

Δεν θα τους περασει, αυτη τη φορα διαλεξαν λαθος λαο και θα το πληρωσουν!

agaida είπε...

Ποιοι Ελληνες?ποιοι να εξεγερθουν?Ασε τωρα κανει κρυο...και εχει και το τουρκικο σε λιγο.
Αρε καλα μας κανουν.Αυτα μας αξιζουν,μας πήρανε χαμπαρι.

Ανώνυμος είπε...

Βρε δεν αφηνετε ολοι τους θεατρινισμους και τις δηθεν επαναστατικες σας βλεψεις. Ελεος πια!!!! Με επαναστασεις απο πληκτρολογια η' εστω επαναστασεις με μουντζες στο συνταγμα θα τους διωξουμε; Χρειαζονται οπλα!!!! Και οπλα ειναι τα χερια μας, τα δικαια μας και η ψυχη μας. Αλλα μαλλον τα εχουμε χασει αυτα και τα εχουμε χασει μεσα απο τα προβληματα που εχουμε και που ειμαστε υπευθηνοι και εμεις. Αναρωτιεμαι καποιες στιγμες, μηπως μοιαζουμε με εκεινους τους ρωμαιους αξιωματικους, που απο γενναιοι πολεμιστες γινανε χοντροι συγκλητικοι σε ενα ανακληντρο τρωγοντας και πινοντας αδιαφοροντας πως θα ξημερωσει η επομενη ημερα. Εχοντας δαφνες, απο τις νικες στα κεφαλια τους νομιζαν οτι καθε μερα θα ξημερωνει και θα ειναι παλι νικητες. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η' ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ

Ανώνυμος είπε...

10.57 μαζι αλλα Δηλαδή μου λες να βγω εξω και τι να παω στους δρόμους να φωνάζω?

Ανώνυμος είπε...

K
TWITTER

Politics
28.01.2012 - 18:58

Δεν θέλετε Παπαδήμο;Φάτε έναν ευρωπαίο πρωθυπουργό!

Οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι σκέπτονται να μας τοποθετήσουν ένα δημοσιονομικό επίτροπο για να μας μαλώνει αν παίρνουμε λάθος αποφάσεις



Η είδηση που διαβάσαμε σήμερα στο iefimerida έλεγε τα εξής:



Την εκχώρηση της εθνικής της κυριαρχίας για τον καθορισμό της φορολογικής πολιτικής και των δαπανών σε ένα «δημοσιονομικό επίτροπο» με αντάλλαγμα το νέο πακέτο διάσωσης των 130 δισ. ευρώ, θέλει η γερμανική κυβέρνηση από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με αντίγραφο πρότασης που επικαλούνται οι Financial Times, ο δημοσιονομικός επίτροπος θα είχε την εξουσία άσκησης βέτο επί αποφάσεων της ελληνικής κυβέρνησης, εφόσον αυτές δεν συνάδουν με τους στόχους που θέτουν οι διεθνείς πιστωτές, σε μια «πρωτοφανή επέκταση του ελέγχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης επί ενός κράτους μέλους», όπως σχολιάζει η εφημερίδα.

Το κείμενο της γερμανικής πρότασης αναφέρει ότι η δημοσιονομική προσαρμογή πρέπει να τεθεί υπό αυστηρή καθοδήγηση και σύστημα ελέγχου. «Με βάση την απογοητευτική συμμόρφωση της μέχρι στιγμής, η Ελλάδα πρέπει να αποδεχθεί εκχώρηση της δημοσιονομικής της κυριαρχίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο για ορισμένο χρονικό διάστημα», γράφει χαρακτηριστικά".

Ποια ήταν η απάντηση της ελληνικής πλευράς για τα υπονοούμενα περί επιβολής Ευρωπαίου πρωθυπουργού στην Ελλάδα; Η γνωστή. "Όχι! Δεν πρόκειται να παραχωρήσουμε τίποτα"."Μολών λαβέ" κλπ. Τα ίδια που λέγανε όταν έβγαιναν οι φήμες για το δάνειο, το κούρεμα και όλα τα άλλα που είχαν στο μυαλό τους να κάνουν αλλά τα αρνούνταν στην αρχή. Για το κατάντημα όμως δεν λέει κανείς τίποτα. Δεν θα ντραπεί κανείς για τον χλευασμό με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν τη σχετική πρόταση,οι Ευρωπαίοι συζητώντας στις παρέες τους πέρα από τα κουτσομπολιά της χώρας τους, και τα υπόλοιπα διεθνή θέματα.Εκεί μας κατάντησαν οι πολιτικοί μας. Να μας συζητάνε όπως συζητάγαμε παλιά εμείς για τα παιδάκια της Αιθιοπίας .Έχουμε γίνει το νούμερο της Ευρώπης.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;;;

http://synwmosia.blogspot.com/

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως πιστεύω ότι για τις 4 περιπτώσεις που αναφέρει ο Χάρρυ δεν πρόκειται να τις ψηφίσουν κοντράροντας σθεναρά υποτίθεται την ΤΡΟΪΚΑ, ενώ ψηφίζοντας τα υπόλοιπα με ευκολία τι να κάνεις τον 13ο & 14ο μισθό αφού δεν θα υπάρχει μαγαζί ή επιχείρηση για να δώσει!!

Ανώνυμος είπε...

Αναρχοεθνικιστή, λυπάμαι θα σε απογοητεύσω. Δε θα γίνεις ποτέ πρόεδρος των ΗΠΑ. Αλλά ρε φιλαράκο, άμα γίνεις θα μου κάνεις μια χάρη, θα με διορίσεις στη Nasa?

Unknown είπε...

Απο το αλλο blog ππου εγραψα θα σας δωσω και δυο αλλα σχολια.
......................
Κατι περιμενουμε ολοι μας! Κατι να μεσολαβησει ωστε να φυγουν ολα τα καθαρματα! Αλλα τι;;
Ποσο ακομη θα περιμενουμε; Αλλα απο την αλλη η μαχη κερδιζεται με μαχες αληθινες! Και οχι με τις σημαιες και τις κατσαρολες στο χερι!
Ειμαστε ικανοι τωρα γι'αυτο; Μαλλον οχι ακομα!
Πρεπει να πεινασουμε πιο πολυ,να μην εχουμε τιποτα να χασουμε προτου κατεβουμε με τα οπλα στους δρομους.Το σχεδιο τους αυτο ειναι!
Να μας τα παρουν ολα!Και ουτε ενα ξεροκοματο να μας δωσουν! Γιατι; Μα ειμαστε το πειραμα!!
Εαν πετυχει εδω, θα πετυχει παντου!!

ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ!!!
..................
Απαντήσεις
Ανώνυμος
θα μας ερθει το σημα απο τον θεο των Ελλληνων και της Ελλάδος. Δεν ειναι τοσο μακριά η ώρα. Ειμαι βεβαιος.-
...............
ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!!ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!Ο ΘΕΟΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!!ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ;;;ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟ;;ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ;;ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ;;ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;;ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ;;ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ;;ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ!!!
................
ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ...ΚΑΖΑΚΗΣ,ΤΡΑΪΑΝΟΣ,ΜΙΚΗΣ....ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ!ΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟ ΛΑΟ,ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ! ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ! ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ! ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !! ΚΙΑ Ο ΘΕΟΣ Θ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ!!
ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΣΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΧΘΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΥΦΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ!! ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!! ΤΟΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ!!

Ανώνυμος είπε...

kala re tsoglania.pws katantisate etsi re ellines.edw sto exwteriko xeretai ti vrisidi trwte?anaxioi na zite se auti tin xarismatiki xwra....nomizw sas axizei na zeite etsi....xeretai re poulimenes psixes,posoi ellines eineai apofasismenoi na paratisoun ta panta kai na erthoun na paroun meros stin epanastasi pou tha ginei?ala eisaste gidia tou kanampeeeeeee.oti arpaxei o kwlos mas......

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάζω να δω κάτι γραμμένο να πάρω κουράγιο (να ξεσηκωθώ) και διαβάζω: κάτι τύπους που βρήκανε έδαφος να διαφημίζουν κόμματα , αγγέλους και διαβόλους, και δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι έχουν κάνει και αυτοί ΚΑΡΤΈΛ ....

Όταν τα καμένα μυαλά σας καταλάβουν ότι σε αυτόν τον πλανήτη όλα έχουν εφευρεθεί για ένα σκοπώ ακόμα και οι θρησκείες με αγγέλους και διάβολοι για φοβάστε , για να υπακούμε ίσως πιάσουμε τα πεζούλια ...

Γράφετε όλοι κείμενα , αλλά είστε τόσο χεσμένοι που δεν γράφετε ούτε ΚΑΝ το όνομα σας όχι να δώσετε αίμα, γιατί για να πάρετε αίμα θα πρέπει να ΔΏΣΕΤΕ ΠΡΏΤΑ ..

Ξέρουν το πόσο ΧΈΣΤΕΣ είστε, έτσι έχουν πιάσει το νόημα και σας αφήνουν να εκτονώνεστε γράφοντας την κάθε μαλακία σας στα σαϊτ...

Που ρε μπήκε μια βόμβα; ποιος πολιτικός ανατινάχτηκε; ποιον λίντσαραν; ποιου την οικογένεια έσφαξαν; Πόσα μεγάλοκατάστηματα τροφίμων αδειάζουν κάθε ημέρας; αλλά πάνε 250.000 στα συσσίτια πω πω υπερηφάνεια!! μήπως αυτό τους αρέσει να είναι υπόδουλοι;

Αντί αυτού πάνε και κάτι μαλακές και αυτοκτονούνε ΜΟΝΟΊ ΤΟΥΣ ,αντί σε κάθε αυτοκτονία να φεύγουν ένας και 20 που τον συνοδεύουν; ...

Μέτα το PSI+ που θα έχουν υπογράψει να παραδώσουν τα πάντα με τον υπάλληλο τους τον Ππαδήμο, θα σας έλθει ο κάθε μαλάκας αρχηγός με το κώλο κόμμα του που τώρα λένε ΝΑΙ σε όλα ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΈΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΈΓΡΑΨΑ ΕΓΏ !!! ΑΛΛΆ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ!!! για τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΝΕ,ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, ΚΑΙ Η ΝΤΌΡΑ, ΚΑΙ ΟΛΟΟΟΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ,, ΡΕ ΣΑΣ ΠΕΡΝΆΝΕ ΓΙΑ ΧΑΦΤΕΣ ,ΞΈΡΕΤΕ ΤΙ Ο ΕΊΝΑΙ ΧΑΦΤΑΣ; ΔΟΥΛΕΊΑ ΜΕ 400 ΕΥΡΏ ΜΙΣΘΌ ΧΩΡΙΣ ΩΡΆΡΙΟ, ΘΑ ΓΑΜΆΝΕ ΤΗΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΈ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΎΝ ΜΕ 3+60 ΟΙ ΔΗΜΌΣΙΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΊ... ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΜΟΥ ΤΗΝ ΈΧΩ ΚΆΝΕΙ
ΕΠΕΞΕΡΓΆΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΤΈ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΩ !!!

Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος ΚΡΗΤΗ

Ανώνυμος είπε...

φιλε 3:54
Καταλαβαινω την αγωνια σου και θα σου πω οτι ναι υπαρχει ενα κομματι του κοσμου που ειναι οπως τα λες. Αλλα υπαρχουν και αλλα κομματια λαου πολυ μεγαλυτερα που ειναι εντελως διαφορετικα. Οταν μαζευοτανε κοσμος στο συνταγμα επι δυο μηνες ηρθε κανεις απο το εξωτερικο για βοηθεια; Ποιος εφαγε τα χημικα στη μαπα και ποιανων τα κεφαλια ανοιξαν;

Δεν κατηγορω τους Ελληνες που αναζητησαν κατι καλυτερο για τη ζωη τους και την οικογενεια τους στο εξωτερικο. Δεν μπορω ομως να ακουω κριτικη απο αυτους γιατι στην τελικη οι πρωτοι που πηδηξαν απο το καραβι ηταν αυτοι! Το να φυγεις ειναι πιο ευκολο απο το να κατσεις και να παλεψεις. Καθε επιλογη σεβαστη, αλλα η κριτικη να λειπει.

maria είπε...

ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΞΟΚΛΑΙΜΕ ,ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ,ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΤΖΟΥΚΑ , ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΚΤΑΤΟ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.....

Ανώνυμος είπε...

25η Μαρτίου δεν ήταν η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣH;