Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ελευθεροτέκτονες σκότωσαν τον 2Pac.Αυτός είναι ο λόγος που ο 2 Pac είναι ο μεγαλύτερος ράπερ ..


Δειτε το βίντεο!
Στα βιντεο κλιπ του έλεγε τα πάντα..
Για την ελίτ την νέα τάξη και άλλα που ενοχλούσαν..
Τον δολοφόνησαν με...



13 σφαίρες..


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι και μερικοι που ειναι ξυπνητοι και ξερουν τι τους γινετε γυρω τους, παρολο που η οποια ενασχοληση τους η το βιωτικο τους επιπεδο θα δικαιολογουσε πληρως το αντιθετο...τωρα δεν ξερω αν τον φαγανε γι αυτο αν τους μπηκε δηλ. τοσο πολυ στο ρουθουνι δεν παρακολουθω τετοιους ακλλιτεχνες και πορειες, η απλα επεσε θυμα σε αντικρουομενα συφεροντα του χωρου των ραπερ οπου ξερω οτι επικρατει αθεμιτος ανταγωνισμος,χαος και εγκλημα στις ταξεις τους!!

Ανώνυμος είπε...

Αιωνια η μνημη του.

Ανώνυμος είπε...

και ο Μαικλ Τζακσον ελεγε ΤΗΕΥ DONT CARE ABOUT US μασονοι τον φαγανε? ΗΡΕΜΑ

Ανώνυμος είπε...

nai masonoi ton fagane

Ανώνυμος είπε...

oriste kai to video pou to apodeikneuei oti ton fagane

http://www.youtube.com/watch?v=MX0_kx4Vkis

Ανώνυμος είπε...

Οι συμμορια των Crips τον φαγαν..Μια απτις 2 μεγαλυτερες γκανγκστερικες συμμοριες της Αμερικης οπου ανηκουν και παρα πολλοι διασημοι ραπερ και οχι μονο..Ξερετε καν ποιοι ειναι αυτοι? Που να ξερετε αφου μονο με τους ιλλουμινατι ασχολειστε.. Σε πολλα τραγουδια του μιλουσε συχνα για ιλλουμινατι και ηξερε τι παιζοταν με αυτους τοτε πισω στα 90ς αλλα αυτος δεν ο αληθινος λογος που τον φαγαν.. Καθε μερα επισκεπτομαι αυτη την σελιδα και μαρεσουν πολλα αρθρα αλλα καμια φορα λετε και καμια λαλακια.. Ψαχτειτε λιγο με τους Bloods n' Crips και θα δειτε, εχουν κυκλοφορησει και ντοκιμαντερ γιαυτους.

Ανώνυμος είπε...

Θρυλος γινεσαι μονο οταν πεθανεις ετσι και εγινε ο 2Pac..Σιγουρα τον φαγαν οι crips αλλα ποιος ξερει ποσα διναν οι κουστουματι με τις γραβατες για το κεφαλι του!! Αλλα και παλι ηταν ατακτουλης και ειπε και εκανε πολλα σε μελοι των crips γιατι ολοι γνωριζουμε οτι στα 25 του ειχε παρα πολλους εχθρους..Ποιος ξερει ΙΣΩΣ να ηταν το χρημα των illuminati/μασονων και οι σφαιρες των συμμοριων που τον φαγαν..
R.I.P. αθανατε Mackiavelli

Ανώνυμος είπε...

OI MASONI TON FAGANE?
KAI SINGEKRIMENA OI
MASONOI RAPER?
KSERETE.-

reis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=1qxORq6eFA0&feature=related


οτι ειχε μασονικα συμβολα στα τραγουδια του ο Μαικλ γεγονος ! γεγονος οτι απο ενα σημειο και μετα εβγαζε μυνηματα που ηθελε να << σπασει τα δεσμα αυτων >> ! το ποιος το σκοτωσε δε ξερει κανεις ... παντως μαγκες οποιος κατσει κι ασχοληθει με τους ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ στο youtube θα καταλαβει πολλα το ποιοι τους εριξαν ! ! ! οι συμπτωσεις ειναι απιστευτες κι αδυνατες να υπαρχουν τοσες πολλες ! μεχρι και σε ταινιες το ελεγαν οτι θα χτυπησουν του διδυμους πυργους .... στην αρχη τα ελεγα συνομωσιολογικα αλλα αμα αφιερωσετε μια ωρα απο το χρονο σας κι το ψαξετε θα πειτε ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΟΤΙ 9 / 11 ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ! ΚΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΛΑΝΤΕΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΚΟΝΕ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ....

reis είπε...

εχω ψαξει κι εχω βρει 15 ταινιες που ελεγαν την 11.9 ξεκαθαρα με κρυμμενα μυνηματα ! κι δεν ειμαι καν συνομωσιολογος ουτε περιεργος με γυαλια ! το 11/ 9 το ελεγαν οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ !

ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ..... ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ .....ΣΑΙΤΑ ΣΕ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ( ΑΚΥΡΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ) http://www.youtube.com/watch?v=HRyVCgcNMT0&feature=related ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΟΦΑΝΗ !