Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Η Pravda δίνει το στίγμα της... "Αιτία πολέμου η ανάμιξη των ΗΠΑ-Δύσης, στα εσωτερικά της Ρωσίας"


Για όσους δεν έχετε γνώση του θέματος πρέπει να ειπωθεί ότι η Pravda είναι το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της εκάστωτε εξουσίας της Μόσχας...
Έτσι λοιπόν και τώρα δίνεται το στίγμα...

της επόμενης ημέρας που βλέπει το Κρεμλίνο και προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι η πολιτική των "πορτοκαλί επαναστάσεων" δεν θα περάσει σε μια Χώρα που το Έθνος της είναι συμπαγές και...
έτοιμο για όλα

Χαρακτηριστικά κομμάτια του άρθρου είναι τα εξής:
"Οι ΗΠΑ και η Δύση προκαλούν με τις κινήσεις τους εντός και εκτός Ρωσίας. Αυτό δεν είναι αποδεκτό από έναν ηγέτη όπως ο Πούτιν και αποτελεί αιτία πολέμου"

"Αν συνεχίσουν να εμπλέκονται με τόσο απροκάλυπτο τρόπο στα εσωτερικά ζητήματα της Ρωσίας είναι βέβαιο ότι οδηγούν την ανθρωπότητα σε ένα νέο Παγκόσμιο Πόλεμο"

"Η Δύση είναι αυτή που λόγω χρεών και άθλιας οικονομικής κατάστασης προσβλέπει σε στρατιωτική κυριαρχία καθώς δεν μπορεί με άλλον τρόπο. Στη Ρωσία δεν θα τα καταφέρει"

"Η Ρωσία είναι παγκόσμια δύναμη και κανείς δεν θα την ελέγξει"

και αυτά είναι μόνο λίγα από το άρθρο..
Ολόκληρο μπορείτε να το διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.
http://english.pravda.ru/opinion/columnists/10-12-2011/119919-Interference_in_Russian_affairs_is_act_of_war-0/

Να προσθέσουμε επίσης ότι το πρακτορείο υποδεικνύει-προσωποποιεί τον υποκινητή των "επαναστάσεων" και της αναταραχής στο εσωτερικό της Χώρας...
Την.....
Χίλαρυ Rodham Κλιντον (εβραία φυσικά τι άλλο....)

paspartoy.blogspot.com

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μαζι σου ΠΟΥΤΙΝ......

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΕ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μαζι σας

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΑΖΩΣΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Όπως θα περνάς και θα κρεμάς τους από εκεί πολιτικούς,έλα μια βόλτα και πό δω και κρέμασε και τους δικούς μας..

Ανώνυμος είπε...

Έλλάς-Ρωσία-όρθοδοξία-συμμαχία........

maria είπε...

ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥΣ Τ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λές Βλαδίμηρε, αλλα άμα αφήνεις τις χώρες στηρίγματα σου να πέφτουν μια μια απο τους Αμερικανοπορτοκαλι, σύντομα θα μείνεις μόνος και απομωνομένος εναντίων όλης της γης.
Ο πόλεμος κρίνεται στις συμμαχικές σου χώρες. Μόλις τελείωσουν με Συρία, θα βάλουν χέρι το Ιραν και μετά τη Λατινική Αμερική.. Κόψτους τον αέρα τώρα, γιατί μετά θα είναι αργά για δάκρυα..

Ανώνυμος είπε...

Όπως και στον Β΄Παγκόσμιο έτσι και τώρα,
το μεγαλύτερο εμπόδιο στην εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας σατανικής Τάξης, είναι η πανίσχυρη οικονομικά και στρατιωτικά Ορθόδοξη Ρωσία των Πατριωτών Ρώσων ηγετών Πούτιν και Μεντβέντεφ.

Αυτό που φοβούνται οι καλικάντζαροι της Ν.Τ.Π. είναι ότι η Ρωσία είναι ήδη κατα πολύ ανώτερη των "ανταγωνιστών" της σε τεχνολογία αμυντικών συστημάτων.
Η φαινομενική υπεροπλία των Αμερικανών σε αεροπλανοφόρα(10 τον αριθμό) θα φανεί πόσο ψεύτικη είναι όταν θα χρειαστεί...
Οι Ρώσοι έχουν την δυνατότητα με τους ολοκαίνουριους και απίστευτους σε τεχνολογία και ταχύτητα αμυντικούς-επιθετικούς πυραύλους τους (που έχουν παραδώσει ήδη σε Συρία και Ιράν)να κάνουν στάχτη τα αεροπλανοφόρα εν ριπή οφθαλμού!
Σε 2 δε χρόνια απο τώρα, όταν η Ρωσία θα έχει ολοκληρώσει τις παραλαβές του ογκώδη καινούριου και εκπληκτικού σε τεχνολογία (όσοι έχουν ασχοληθεί παραπάνω ξέρουν) στρατιωτικού υλικού της που βρίσκεται ήδη στην παραγωγή,δεν θα έχει θεωρητικά αντίπαλο στον πλανήτη.

Τότε θα δούν οι ύαινες αυτές "πόσα απίδια χωράει ο σάκος"...

Η έκφραση "θα τους χωρέψει στο ταψί" θα ισχύσει πλήρως για τους εχθρούς της και εχθρούς όλου του κόσμου Νεοταξίτες βρυκόλακες...

αναμένομεν...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ 2-16 !!!!!!Η ΕΛΛΙΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΛΑΔΙΜΙΡ ΒΛΑΔΙΜΙΡΟΒΙΤΣ ΠΟΥΤΙΝ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ
ΤΆΚΟΥΤΕ 300 ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΠΟΥΤΙΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Η ΠΑΝΑΓΙΑ Κ ΟΛΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ!!! **ΣΚΙΑ**

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΦΙΛΕ 2:16 ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Thystihos oti kai na kanei i Rossia i opoiosthipote allos, oi neo taxistes then tha pesoun mehri tin theftera parousia. Afto pou tha ginei einai oti tha skotothoun ekatomyria anthropoi, eno oi naotaxistes kai o kivernitis tous tha kathontai stis polithrones tous kai tha hairontai gia ton hamo ekatomyrion anthropon. Afto aloste einai to shethio tous. Na tyranisoun kai na skotosoun oso pio pollous anthropous ginetai.Gia afton ton logo enas polemos tha tous kanei ti hari. Einai grammeno oti o satanas kai to sistima tou tha katastrafoun me ton erhomo tou Hristou kai mono.

Ανώνυμος είπε...

ρε 5.01 σε τι σκατα γλωσσα γραφεις?!!!ουτε καν λατινικα ουτε greeklish ημαρτον μαθετε κατι, να γραφετε ρε, δεν βγαζει νοημα το κειμενο μονο ματια βγαζει!!υπαρχουν σελιδες στο ιντερνετ που κανουν μεταφραση απο greeklish σε ελληνικα αντε ξεστραβωθειτε γαμωτο!!!