Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! NEOI ΦΑΚΕΛΟΙ : ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ;


Απόψε στις 11 το βράδυ στους Νέους Φακέλους του ΣΚΑΪ για πρώτη φορά επτά διεθνούς φήμης Έλληνες οικονομολόγοι καταθέτουν τις απόψεις τους, συζητούν και διαφωνούν πάνω στο ζήτημα που απασχολεί ολοένα και περισσότερο: Ευρώ ή Δραχμή; Ο...

Αλέξης Παπαχελάς μιλά αποκλειστικά με δύο φίλους, που ενώ μέχρι πρότινος συμφωνούσαν, ξαφνικά βρέθηκαν σε αντίπαλα στρατόπεδα σκέψης: τον Νομπελίστα καθηγητή Χριστόφορο Πισσαρίδη και τον διεθνούς φήμης Οικονομολόγο Κώστα Αζαριάδη....

Ακόμη, στο μεγάλο debate των Νέων Φακέλων απαντούν υποστηρίζοντας την παραμονή στο Ευρώ ο καθηγητής του Yale Κώστας Μεγήρ, ο Μιχάλης Χαλιάσος από το Πανεπιστήμιο Goethe της Φρανκφούρτης και ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Βέττας, και υποστηρίζοντας την επιστροφή στην δραχμή ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου Κώστας Λαπαβίτσας και ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Στέργιος Σκαπέρδας.

Επιπλέον (web-only) αποσπάσματα από τις σημαντικές συνεντεύξεις και το debate θα βρείτε στο www.folders.gr.
ΠΗΓΗ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά και γιατί δεν κάλεσε τον κύριο εκφραστή της προσπάθειας για μετάβαση σε εθνικό νόμισμα, τον Καζάκη; Φυσικά και εκτιμώ προσωπικά τον Λαπαβίτσα αλλά μάλλον τον Καζάκη τον τρέμει ο Αλέξης της Μπίλντεμπεργκ.

Ανώνυμος είπε...

Μπάμπης for ever.
αντε και Πορτοσάλτας για πρωινό.

Ανώνυμος είπε...

Αν ενημερώνεσαι από τα βοθροκάναλα (χαμαιτυπεία ) των πλουσίων είσαι άξιος της φτώχειας που σε περιμένει.

Όλο το παιχνίδι του ελέγχου του ελληνικού λαού παίζεται μπροστά από έναν θλιβερό καναπέ, που βλέπει έναν "σκουπιδοτενεκέ".

Ο Έλληνας είναι μόνος κι απροστάτευτος απέναντι στον κάθε τηλεοπτικό καραγκιόζη. Έχει γίνει άφιλος και ακοινώνητος.

Το σπίτι του είναι πλέον ένα σπίτι αρρώστου.

Ένα σπίτι κλειστό στους πάντες και ορθάνοικτο στους υπαλλήλους των διαπλεκόμενων.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.

ΑΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Η ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΥΣ Ε Κ Δ Ο Τ Ε Σ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΥΣ Δ Η Μ Ο Σ Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ο Υ Σ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ...
ΑΓΓΕΛΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ – ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΚΑΙ

ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ….

ΕΧΕΙ ΟΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ “ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ”…

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ …ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΒΥΘΟΚΟΡΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΓΛΟΙΩΔΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΜΕΝΗ ΑΥΘΑΔΕΙΑ !!!

ΕΘΝΙΚΟΣ "ΞΕΠΕΣΜΟΣ"... : ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΜΜΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

Για να κάνει τέτοιες εκπομπές ο τριμερής παπάρας, σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα για αυτούς. Μάλλον ο ραγιάς δεν θέλει πια το κωλοευρώ και προσπαθούν να τον πείσουν για το αντίθετο.

Ανώνυμος είπε...

Τον εσκασαν το Λαπαβιτσα...σωστος ο καλιφορνια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΤΑΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ:<>....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ? ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΧΑΖΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΩ HELLMAN`S ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ Η ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ , ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ GUCCI KAI OXI TAΓΑΡΙ ΥΦΑΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΓΑΛΕΙΟ 100% ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΔΑ!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΛΑΤΡΕΙΑ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΕΡΩΠΑΙΟΥΣ
ΑΝΝΑ Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.... ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ.
ΑΝΝΑ Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΥΡΩ ΔΕ ΘΕΛΑΜΕ? ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ!!!
ΑΝΝΑ Μ.

Christos Kosmidis είπε...

1 δραχμή = 1.000 ευρώ
στο http://el.netlog.com/christoskosmidis

Ανώνυμος είπε...

Τα περι τυπώματος χαρτονομισμάτων ειναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ. Προετοιμάζουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ με ΚΑΡΤΑ είναι πλέον αναπόφευκτο!