Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Το Ιράν επιμένει: "Πρώτα χτυπάμε την ασπίδα του ΝΑΤΟ στην Τουρκία"



Ο Χουσεΐν Ιμπραχίμι, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής και Εθνικής Ασφάλειας της ιρανικής Βουλής, δήλωσε πως σε μια πιθανή επίθεση ενάντια στο Ιράν, θα χτυπήσουν "οπωσδήποτε" την αντιπυραυλική ασπίδα στη Μαλάτια, σύμφωνα με...
την ιστοσελίδα askerhaber-tourkikanea.gr

Ο Ιμπραχίμι επανέλαβε στην ουσία την προειδοποίηση του Στρατηγού–Διοικητή των Δυνάμεων Διαστήματος και Αεροπορίας, Εμίρ Αλή Χατζιζάντε, πριν από δύο εβδομάδες, ότι "Σε μια πιθανή επίθεση θα χτυπήσουμε πρώτα την αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ στην Τουρκία και μετά θα στραφούμε σε άλλους στόχους".

Συγκεκριμένα, ο Ιμπραχίμι, μιλώντας στην εφημερίδα "Σαρκ" είπε: "Σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε επίθεση αποτελεί φυσικό δικαίωμα του Ιράν να θέσει ως στόχο την αντιπυραυλική ασπίδα στην Τουρκία και αυτό θα το κάνει οπωσδήποτε. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας έχουν ετοιμάσει σχέδια και τακτικές απέναντι σε αυτό το σύστημα".


Ερωτηθείς ο Ιρανός βουλευτής "Κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί, παρότι η αντιπυραυλική ασπίδα ανήκει στο ΝΑΤΟ, είναι σε τουρκικά εδάφη και η στοχοποίησή του δεν αποτελεί μια απειλή για την Τουρκία;" απάντησε:

"Στην πραγματικότητα, το σύστημα αυτό προστατεύει το σιωνιστικό καθεστώς. Υπό την επωνυμία του ΝΑΤΟ εξυπηρετείται το Ισραήλ. Το ότι επετράπη να ιδρυθεί αυτό το σύστημα στα εδάφη της Τουρκίας, αποτελεί πρόβλημά της. Η Τουρκία δεν έπρεπε να το κάνει αυτό".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"O εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου"....ξεσκιστε τους!!!!

Ανώνυμος είπε...

σωστοςςςςςςςςςς ετσι ξεσκιστε τους και εμεις απο πισω.

Ανώνυμος είπε...

Eιμαστε με ολους οσους ειναι απεναντι σε ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ που επιθυμουν η μεν πρωτη να γινει υπερδυναμη η δε δευτερη να υποταξει ολον τον πλανητη αλλα ξερετε υπαρχει και Ο ΠΟΥΤΙΝ*ΣΚΙΑ*