Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ στο Ναυτοδικείο που γινετε η δικη των Ο.Υ.Κ!!!


Η έδρα ζήτησε την αποβολή στελεχών της Χρυσής Αυγής που διαμαρτυρήθηκαν για τις προκλητικές δηλώσεις συνηγόρων και Δημητρά

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, που συμπαρίστανται στους βατραχανθρώπους ζήτησαν οι “αντιρατσιστές”. Αυτό.... προκάλεσε την οργή των Εθνικιστών και Πατριωτών, οι οποίοι ευρίσκοντο εντός και εκτός της αίθουσας του Ναυτοδικείου. Αυτοί που έστησαν αυτή την δίκη είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ φώναζαν προς κάθε κατεύθυνση… Πατριωτικά συνθήματα ακούστηκαν μέσα στην αίθουσα. Τελικά οι τόνοι έπεσαν χωρίς τις συλλήψεις που ήθελαν οι κατήγοροι των ΟΥΚ και η δίκη συνεχίζεται.


Συνεχίζεται η δίκη των Βατραχανθρώπων – Ζωσμένη από ΜΑΤ η αίθουσα


Εκατοντάδες Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Ναυτοδικείο Πειραιώς για να συμπαρασταθούν στους διωκόμενους Βατραχανθρώπους του Λιμενικού Σώματος. Το κλίμα είναι θερμό από νωρίς και η αίθουσα είναι περικυκλωμένη από άνδρες των ΜΑΤ. Η διαδικασία καθυστέρησε να ξεκινήσει, καθώς απουσίαζαν οι 2 μάρτυρες κατηγορίας (αλβανικής καταγωγής), που προσήλθαν τελικά ενώπιον του δικαστηρίου με περιπολικό(!) και συνοδευόμενες από αστυνομικές δυνάμεις.

Η όλη διαδικασία, όπως εξελίχθηκε, ήταν το λιγότερο κωμική, με τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας Αγγελίδη (κομιστή του επίμαχου βίντεο και δημοσιογράφου της Ελευθεροτυπίας) να πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις, με αποτέλεσμα να μηνύεται για ψευδορκία από την υπεράσπιση. Το κλίμα έγινε ακόμα πιο έντονο όταν ο – εξαιρετικά προκλητικός – δικηγόρος της πολιτικής αγωγής άνοιξε… διάλογο με στελέχη της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στην αίθουσα, με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι να αντιδράσουν και η διαδικασία να διακοπεί. Τελικά στο χώρο κλήθηκαν άνδρες των ΜΑΤ και αυτή τη στιγμή οι τόνοι έχουν πέσει και η δίκη συνεχίζεται. Η ιστοσελίδα μας θα κρατά ενήμερους τους αναγνώστες της για όλες τις εξελίξεις.

xryshaygh.wordpress.com

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ (Κ.Ε.Ε.Δ) , ΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ BLOG.

ELNEWS

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάμε γερά αδέλφια....

Ανώνυμος είπε...

να κάνετε ντου ρε μεσα να τα κανετε λαμπογυαλο με τους αλητες και προδοτες που μπλεξαμε ...αντε στον διαλο.....τους δικαζουν για ποιον λογο?επειδη αγαπανε την πατριδα τους?αυτοι ειναι υπερπατριωτες ρε αλητες αυτους βρηκατε να δικασετε ?παλιομουλαρια,αλητες.......αυτοι ειναι ρε πατριωτες....βαζουμε την ελληνικη σημαια στο μπαλκονι μας και μας λενε και εθνικηστες...αντε παλιολαμογια......γαμω την αλβανια σας την τουρκια σας και τα σκοπια......ΓΕΡΑ ΡΕ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ......

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είπε...

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΚΟΠΡΙΤΗ 4.42 ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

Καλά έχουμε τρελαθεί τελείως;. Δικάζουν την αφρόκρεμα του στρατού μας μέσα στη χώρα μας επειδή αγαπούν την πατρίδα; Ελεεινοί, τρισάθλιοι , προδότες, δωσίλογοι....Ντροπή σας.

Ανώνυμος είπε...

Κατι για Χριστουγεννα και για κρεμαλες ακουω εδω και χρονια, ακομα και απο τον kepler 22b να ερχονταν τωρα θα ειχαν φτασει. Ανθελληνες αναρχικοι και αλβανα, τσιρακια της αμερικης και του σορος.

Ανώνυμος είπε...

αντι-νεα, βαλτε καποιον να σας διορθωνει τις ανορθογραφιες.
Το "γινεται" δεν γραφεται "γινετε" και αλλα λάθη που κανετε καθε τοσο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΑΝΞ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ.ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

Α ειναι και ο νεοταξικος γενιτσαρος του σορος εκει ο γνωστος ανθελληνας και αλβανομουτρο ο δημητρας? Α το πουλακι μου...! Ε βεβαια λειπει ο Μαρτης....?

Ανώνυμος είπε...

θα τους κλασουν ΤΑΡΧΙΔΙΑ οι προδοτες.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που "παραπονέθηκαν" για τα Ο.Υ.Κ. πρέπει να παλουκωθούν στο Σύνταγμα κοινή θέα και on-camera .. να τους δουν τα αφεντικά τους απο την τηλεόραση για να ξέρουν και το δικό τους τέλος και ας μένουν στην άλλη άκρη του κόσμου...

jz είπε...

Ελλάδα μου, γλυκιά μου πατρίδα σε έχουν διαλύσει οι προδότες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια οι πολιτικοι μας έχουν άποψη επί του θέματος; Ή τάχα δεν θέλουν να επηρεάσουν την απόφαση της δικαιοσύνης; Και μετά τους κακοφαίνεται που βρίσκονται στον πάτο της εκτίμησης των πολιτών, σε αντίθεση με το στρατό πο τον έχουν πρώτο.