Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!!!



anti-ntp.net: Απορείτε μετά γιατί το επίπεδο παιδείας είναι σε αυτά τα χάλια; Για πιο λόγο ο μέσος Έλληνας είναι λοβοτομημένος και δεν έχει κριτική σκέψη; Μήπως σαν κοινωνία πατώσαμε;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Αφού οι μισοί Έλληνες είναι τόσο αφιλότιμοι και τόσο μειωμένων εθνικών αντιστάσεων ώστε κάθονται σαν γαιδούρια και παρακολουθούν την Τουρκική προπαγάνδα που διοχετεύεται με τα Τουρκικά σίριαλ, γιατί απορούμε επειδή φτάσαμε στα σημερινά χάλια;


Το Πατριαρχείο και οι ελάχιστοι Ρωμηοί της Πόλης στενάζουν κάτω από............
την μπότα του κατακτητή μας. Η Θεολογική Σχολή της Χάλκης παραμένει κλειστή. Οι περιουσίες των ομογενών καταπατούνται αυθαίρετα. Η Τουρκία μετέτρεψε σε τζαμί το ναό της Αγίας Σοφίας Νικαίας που πραγματοποιήθηκε η Ζ΄ Οικουμενική Σύνοδος.

Οι κατεστραμμένοι ναοί και τα άλλα εκκλησιαστικά μνημεία στη Βόρεια Κύπρο είναι περί τα 500, ενώ το κατοχικό καθεστώς Ερντογάν απαγορεύει στην Εκκλησία της Κύπρου ακόμη και να τα επισκευάσει με δικά της χρήματα.

Το Τουρκικό καθεστώς παρεμβάλλει εμπόδια στους εγκλωβισμένους να κινούνται ελεύθερα ενώ απαγόρευσε στον Θεοφιλέστατο Καρπασίας να λειτουργήσει στην κατεχόμενη Μονή του Αποστόλου Ανδρέα

Τα Τουρκικά πλοία και αεροπλάνα παραβιάζουν τα εθνικά μας σύνορα.

Η "Κοσσοβοποίηση" της Θράκης βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδο. Ο Τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής έχει καταστεί στην πράξη ο υπερνομάρχης της Θράκης.

Οι Τούρκοι μας απειλούν με πόλεμο αν επεκτείνουμε την αιγιαλίτιδα μας ζώνη σύμφωνα με το διεθνές Δίκαιο και αν ανακηρύξουμε την ΑΟΖ.

Και εμείς;

Τροφοδοτούμε την Τουρκική οικονομία με εκατομμύρια για να μας αποβλακώνει με τα Τουρκικά σίριαλ.!!!

Και μετά για την αφιλοτιμία και την γαιδουριά μας φταίει ο Αμερικανικός παράγοντας, η CIA, ο Σιωνισμός, η Μασωνία, το Ισραηλινό Συμβούλιο, οι κακοί πολιτικοί που μας κυβερνούν, η κυρία Μέρκελ, Ο Τευτονικός ιμπεριαλισμός, το ΔΝΤ, η τρόικα, η Ευρωπαική Ενωση, η Κομισιόν και φυσικά οι “σκοτεινές δυνάμεις”.

Με τέτοιο φρόνημα γίνεται προκοπή;
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ,ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ,ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΤΑΝ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΚΡΙΚΛΣ,ΟΤΑΝ Η VODAFONE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΝΕ ΓΚΡΙΚΛΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ...ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΙΑ....ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,ΓΑΛΛΟΥΣ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ.....ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ.........ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΕ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα 3:38.

Μερικούς τους ενοχλεί η Εκκλησία, αλλά ξημεροβραδιάζονται στις τηλεοράσεις για να τους... πουν τα ζώδια τι τους περιμένει αύριο...

Πολλά φταίνε αλλά όλοι σκέπτονται με βάση το συμφέρον τους.

Επίσης, για το θέμα της Vodafone, συμφωνώ και επαυξάνω. Μία με την ανεξάρτητη Κρήτη, μία με τα Greeklish, έλεος πια. Δεν υπάρχει εισαγγελέας σε αυτόν τον τόπο; Προσωπικά με ενοχλεί πάρα πολύ να βλέπω ελληνικές λέξεις γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες. Εκτός του ότι δεν μπορώ να διαβάσω, με ενοχλεί αφάνταστα που κανένας δεν ασχολήθηκε με το θέμα.

Ειδικά σε αυτό το Blog έπρεπε να είχε γίνει σημαία η ανθελληνική διαφήμιση της Vodafone, η οποία πρέπει επιτέλους να σταματήσει να προβάλλεται. Φτάνει πια.

Γιατί εμείς οι ίδιοι καταστρέφουμε τον τόπο μας; Τι θα κληροδοτήσουν τα παιδιά μας; Πότε θα πάρουμε τον έλεγχο αυτής της Πατρίδας επιτέλους; Πότε θα πάψουμε επιτέλους να είμαστε "υποδουλωμένοι";

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε φιλε περιμενες τιποτα διαφορετικο απο ενα λαο που εχει εκφυλιστει 400 χρονια και βαλε στον ζυγο των τουρκων,σπορια τουρκικα υπαρχουν πολλα ακομα και στη βουλη γιατι σου φαινεται παραξενο.

ΦΙΛΗ είπε...

ΟΥΣΤ
ΟΥΣΤ
ΟΥΣΤ
Ούτε τα τρέιλερ δεν αντέχω.__