Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Νάνα Μούσχουρη: «Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν ότι ΠΡΕΠΕΙ να εξοφλούν τα χρέη τους»


Νάνα Μούσχουρη: «Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν ότι ΠΡΕΠΕΙ να εξοφλούν τα χρέη τους»Μια εκρηκτική συνέντευξη έδωσε η Νάνα Μούσχουρη στη «Welt online» του Σαββάτου, με αφορμή την πρόσφατη συναυλία της στο Βερολίνο.

Με τον τίτλο «Είμαι πολύ, πολύ θυμωμένη» η εκτενής συνέντευξη επικεντρώνεται στην κατάσταση που επικρατεί σε Ελλάδα και Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Η 77χρονη πια τραγουδίστρια αναφέρεται στην σύγχρονη Ελλάδα λέγοντας:


«Όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Έλληνες σήμερα, κάτι που κατανοώ και θεωρώ σωστό… Είμαι θυμωμένη με τους Έλληνες και προπαντός με τους πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα».

Στην ερώτηση εάν ανησυχεί για την Ευρώπη η Νάνα Μούσχουρη απαντά:

«Χρειαζόμαστε την Ευρώπη, όλοι μας. Ακόμη και οι Έλληνες πρέπει να μάθουν ότι πρέπει να εξοφλούν τα χρέη τους. Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην Ε.Ε, ζούσαμε σε ένα ψέμα, μέσα σε μια ψεύτικη ευημερία. Και πιο εύποροι ήταν αυτοί που επέλεξαν ποιοι θα τους κυβερνούν. Οι σοσιαλιστές έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα. Ενθάρρυναν τους ψηφοφόρους τους να πιστεύουν ότι δε χρειάζεται να εργάζονται πολύ στις σίγουρες και καλοπληρωμένες δουλειές τους».

«Όλα αυτά χρηματοδοτούνταν με ευρωπαϊκά χρήματα – τα σπίτια, τα αυτοκίνητα, οι εκλογές. Η Ευρώπη έχει το δικαίωμα να είναι θυμωμένη για αυτό… Εντέλει η Ελλάδα χρειάζεται την Ευρώπη περισσότερο, απ’ ότι η Ευρώπη χρειάζεται την Ελλάδα», τονίζει.

-Κατανοείτε την αντι-γερμανική διάθεση στην πατρίδα σας; Εσείς βιώσατε την γερμανική κατοχή στην παιδική σας ηλικία.

«Αυτό δεν έχει καμία σχέση, οπότε δεν κατανοώ αυτήν τη διάθεση. Είμαι πραγματικά πολύ, πολύ θυμωμένη. Ντρέπομαι. Το αισθάνομαι ως προδοσία. Η Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια, αλλά όχι δωρεάν», συμπληρώνει.

ΠΗΓΗ: mediagate.gr

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ,ΚΥΡΙΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ,ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΗΡΕΙ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ,ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ,ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ [ΣΚΟΠΙΜΑ;]ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΧΡΕΟΣ.
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ Δ ΡΑΙΧ ΑΦΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΘΕΤΕΙ ΟΡΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΩΝ ΚΛΠ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΡΑΙΧ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.
ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

άντε γιαγιάκα σπιτάκι σου να πλύνεις κάνα πιάτο...

μάθε πρώτα ότι όλες οι χώρες έχουν δυσβάσταχτα χρέη και μετά άνοιξε το στόμα σου. Τα χρέη η Ελλάδα τα έχει πληρώσει διπλά στους νταβατζήδες. Δεν πάει όμως άλλο...

ΥΓ. Πιο καλά να τραγουδάς παρά να μιλάς!

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ . ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗ ΚΑΙ ΑΜΥΑΛΗ ΓΡΙΟΥΛΑ . ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ . ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ . ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ .ΚΡΙΜΑ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕΣ ΕΙΔΩΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΘΗΚΕΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ . ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ .ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ : ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΕΙΜΙΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΗ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ . ΜΑΘΕ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΟΛΑ . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΟΙΣΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 19 ΑΙΩΝΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτό ο κόσμος θα θυμάται την Σοφία Βέμπω και μετά από αιώνες σαν μία εθνική αοιδό ενώ εσύ θα περάσεις στην λήθη της ιστορίας, σαν μια απλά πολύ καλή φωνή.

Ανώνυμος είπε...

να σταματήσουμε να την βλέπουμε και να την ακούμε ρίξτε την στον Καιάδα….

Ανώνυμος είπε...

Άντε μωρή χορτασμένη ! Όλοι σε ένα σώμα που ψυχοραγεί δίνεται το κτυπημά σας.

Ανώνυμος είπε...

αντε πανε ψοφα ρε σκυλομουρα πουτσογρια,που θα πιασεις στο βρωμοστομα σου τους ΕΛΛΗΝΕΣ...ανθελληνικο σκουπιδι

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΡΑΜΟΛΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Οταν ντρεπεσαι για τη χωρα σου,δεν εχεις πλεον καμμια σχεση με αυτη.Αλλαζεις υπηκοοτητα και δεν κανεις ουτε σχολιο γι αυτην.Ασε μας να ζησουμε κυρια μου,και νασαι σιγουρη θα ζησουμε καλυτερα απο σενα, εστω και με λιγοτερα.

Ανώνυμος είπε...

Μεινε στη βιλλαρα σου παρεα με το θυμο και την ντροπη που αισθανεσαι για μας!!!Μολις περασες στη δικη μας ΛΗΘΗ !!!!

Ανώνυμος είπε...

akoma den pethane auth h moumia???????kane ena dwro ston eauto sou kuria mousxourh kai phgene na autoktoniseis!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"...Δρυός πεσούσης πάς ανήρ ξυλεύεται....."

Οι Ευρωπαίοι την αναγνώρισαν, στην ευρώπη μένει, στην Ευρώπη βγάζει τα χρημάτά της....Ελληνιδά μόνο στην καταγωγή...

Κρίμα....ίσως τελικά η κρίση να οξύνει επιτέλους την "κρίση" μας

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

στην ιδια οικογενεια κι αυτη μαζι με τον κινεζο τον Μπενι,Γαπ παγκαλος και τοσοι αλλοι
ντροπη τους !

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! NA MHN ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΛΟΓΡΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς έχουμε χρεωκοπήσει. Μόνο επίσημα δεν έχουμε χρεωκοπήσει. Αν δεν είχε μπάσει το Δ.Ν.Τ ο ΓΑΠ θα είχαμε συνέλθει κάπως... Αλλά ΘΕΛΟΥΝ να μας κρατάνε χαμηλά και να μας κάνουν ένα με τον πάτο του βαρελιού και να μείνουμε κολλημένοι εκεί. Ε ως εδώ... Όχι κυρά μου ΔΕΝ θα κάνετε πλιάτσικο στη χώρα μας με τον ορυκτό πλούτο της, με τη δικαιολογία ότι... χρωστάμε. Δε σφάξανε

Ανώνυμος είπε...

φτου σου και σε ειχα και σε υποληψη οχι οτι ακουγα τις παπαριες που τραγουδας ουστ γερμανικο σκουπιδι....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ Η ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!Αντε να κάτσει σπίτι της να πίνει κανένα τσάι που έχει και άποψη η γιαλαντζί Ελληνίδα που και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ σπαστά τα μιλάει.Σαν τη μάνα του GIORGO!Τέτοιες Ελληνίδες θέλουν σούβλισμα!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!!!! ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Αι μωρή μούμια τράβα στην Αίγυπτο να τραγουδήσεις καμιά σαχλαμάρα γιατί μόνο για εκεί είσαι....Δουλικό της Νέας Τάξης Πραγμάτων..Ο παππούς μου πλήρωσε στον πόλεμο του '40 αποζημίωση τα δάχτυλα του ποδιού του...Και άλλαξε γυαλιά μοιάζεις με τηλεσκόπιο....

Ανώνυμος είπε...

βδέλυγμα, μη ξαναπιάσεις στο βρωμόστομά σου τους Ελληνες.

Ανώνυμος είπε...

MOYΣΧΟΥΡΗ ΑΚΟΥ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΑΝΗΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΗΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥ!!!!ηλιθια ανεγκεφαλη κ ανιστοριτη γυναικα πασχεις απο γεροντικη ανοια για να μην θυμασαι τους λογους που σε κανουν περιφανη να εισαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ.Δεν φταιει ο λαος αν αυτη η αιματοβαμμενη πατριδα κυβερνηθηκε απο τριακοσιους ΑνθΕλληνες δοσιλογους που κατα ομολογια δικη τους μαζι τα εφαγαν.Ηδη δεν ξερουν που να κρυφτουν κ τρεμουν ακομη κ τη **σκια** τους.Η Ελλαδα δεν εχει ανανγκη την Ευρωπη αντιθετα η Ευρωπη ειχε ανανγκη τα φωτα του πολιτισμου της Ελλαδος,εσυ εισαι ντροπη κ ανεπιθυμητη στις καρδιες των Ελληνων που ειναι ετοιμοι για την ομολογια της πιστεως κ τη θυσια για την πατριδα...Ερχεται το νεο γουδι για ολους τους προδοτες..Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.μαθε λοιπον Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ Δ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Δ ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ Κ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ....**σκια**

Ανώνυμος είπε...

Η ΒΑΡΩΝΗ ΓΕΡΜΑΝΟΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΕΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ
ΜΙΑ ΜΟΎΜΙΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΆ ΠΟΥ ΧΕΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΤΡΑ ΠΟΡΝΗ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ...

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΓΥΝΑΙΟ.....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.. ΔΟΥΛΕΨΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟ.... ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ Κα ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΤΣΙ..

Ανώνυμος είπε...

...και γω ντρεπομαι..ΓΙΑ ΣΕΝΑ, και γω ειμαι θυμωμενη..ΜΕ ΣΕΝΑ, και γω αισθανομαι ως προδοσια, τη σταση σου για την Ελλαδ. Την ομορφη και ταλαιπωρημενη χωρα μου, που την τραγουδας αλλα ως φαινεται δεν την αγαπας....

Ανώνυμος είπε...

αντε γαμησου παλιοτσιμπουκοκωλοτρυπιδωγλυφτρα ρουφδιανα παλιογαμημενη αρχιδομουρα και εσυ και το γαμωσπιτοσου παλιοκολωτρυπιδα ψοφισμενο.......που να σου μπει το μικροφωνο του μαυρου πουστη πατερα σου παλιογαμιολα πουταναρα που εχει κρεμασει η κλειτοριδα σου και τα βυζια μεχρι το πατωμα ,,,,,,να πεθανεισ αυριο σκροφα γαμημενη τσιμπουκοκωλοτρυπιδογλυφτρα....

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχαχχαχαχχχαα
αχαχχαχαχαχχαχχχχχαχαχαχχαα

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο καλό σ΄όλη αυτή την τεράστια οικονομική πλάνη είναι ότι εκδηλώνονται διάφοροι μαιντανοί τύπου Μούσχουρη. Κρίμα γιατί την θεωρούσαμε και πρέσβυρά μας στο εξωτερικό. Τελικά ρε γαμώτο πόσο μπορεί να διαφθείρει τον χαρακτήρα μας το χρήμα? Ελπίζω αν ποτέ γίνω πλούσιος να μην γίνω έτσι γιατί πλάλι φτωχότερος θα ΄μαι.

Ανώνυμος είπε...

Na meilaei arnitika gia orismenous politikous to katalavaino, alla gia tous Ellines giati? Einai thynaton na plirosei kaneis apo afta pou then ehei?Einai thynaton na htypa mia Ellinitha tous Ellines otan ipoferoun? I gnomi ton mi Ellinon then me enthiefere kai oute me enthiaferei pote giati then tous theoro kaliterous apo tous Ellines Kai ex allou prin anoixoun to stoma tous xero ti tha poun.Oi perissoteroi apo aftous einai, thymata tis neas taxis pragmaton kai miloun sineheia gia apagoreyetai, apagoreyetai kai apagoreyetai; mehri pou mas prizoun.I gnomi omos ton Ellinon einai thiaforetiki. Ehei pikilia gia afto einai kai enthiaferon. Krima pou i tragouthistria ehei to komplex tis katoterotitas kai fovithike nin tin poun oi xenoi katoteri, gia afto protimise na anevasei tous Germanous kai ton eafto tis milontas arnitika gia tous Ellines.Oi Ellines eimaste iperifanoi gia tin katagogi mas tin glossa mas ti thriskeia mas kai tin koultoura mas kai opoios prospathise na mas ta parei vgike apogoitevmenos.Oi Ellines omos anamesa sta polla proterimata mas ehoume kai 2 proterimata pou legontai filotimo kai sinhoresi.Mipos mono kai mono epithei einai Ellinitha tha eprepe na tis thosoume mia efkairia akoma?Isos kai i ithia na ehei metaniosei gia afto pou eipe.